- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Притеснявам се че...
здр. Притеснявам се,че с приателката ми го правихме 2-ти
1-вия път свърших отдвън и тя ми прави свирки и ми го смука след няколко минути правихме 2-ри път секс и пак свръших отдвън възможно ли е тя да е бременна ?
Значи имаш доста голям проблем според мен .. вероятноста да забременее е доста голяма тъи като не си отишал да се испишкаш преди втория път .. но не е само това ... би трябвало да знаеш че преди еаколация мъжкият полов орган испуска вещество подобно на сперма в което също има сперматозоиди от него също може да е забременяла ... затова хората казват винаги слагаи презарватив ... но кои да слуша .. моят савет е да тичаш до аптеката купи Ескапеле мисля че се казват хапчетата .. това са хапчета за бърза контрацепция ... демег ако е забременяла и испие едно хапче до 72 часа след гафа ти .. има 88% тя да не зачене .. Хапчетата струват мисля 38 лв .. не са малко но няма какво да се прави друг път слагаи гума![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Ники, Ники, защо не изчака някоя годинка преди да се проебеш?
От парите за презервативи пестите за мозъчна трансплантация на детето?T..13. и T.2.от Правилника на форума!
редактирано от devil_girls_
Стига сте го критикували а едновременно с това и спамите без причина ако някои може да му даде савет даваите ..![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Втория път е малко рисковано, защото е останала сперма по каналите...И дори и да не си свършил в нея, все пак изпускаш предеякулационна течност преди да свършиш...
Aко си поискам...
T..13. и T.2.от Правилника на форума!
редактирано от devil_girls_
може да е бременна,но дали е незная...![]()