Ми.. то трябва да ти доиде от вътре и така ще е най-хубаво и за двамата.
Пренебрегни себе си и гледай на нея да и е хубаво.
Не искай да ти прави свирка тогава, защото ще и е много гадно, предполагам не е правила, щом е девствена, знам ли..
Гледай да и е приятно, мисли за нея и гледай реакциите и, не оставяй да прави нещо, което мислиш, че може и да не знае как.
Не и говори мърсотии, защото ще се притесни, говори и миличко, все едно е най добрата принцеска на света, прави и много комплименти, предразполагай я максимално, прави така, че да не станат нещата бързо, а бавничко и неболезнено ( тук е друг въпрос дали ти си опитен )
На тъмничко май ще е по добре, тъй като сигурно ще се притеснява ( лично мнение ) но не макс тъмно да не виждаш, туко виж си объркал.. дупката,а тогаава лошо
Някаква бавничка музика, или лично аз не харесвам такава, примерно пусни някаква денс хубава музичка от тия модните сега, бе да е приятно, трябва да си малоумен, за да не можеш да прецениш тези прости неща.
Когато дойде мига в който ще трябва да го вкарваш, прави го ужасно бавно и внимателно, усещай тя какво чувства, гледай я и то ще си стане, няма да е първата, няма да е послената която я боли
След като свършиш В ПРЕЗЕРВАТИВА я гушни!
Кажи, че я обичаш ( предполагам се обичате, щом ти се е доверила да я отваряш), гушкаите се така 3-4 минутки и и кажи да ходите да се измиете, ако ти откаже ( може и да е вероятно, може да се срамува от тялото си което го има и при момичета, които имат перф. тяло ) не и се сърди, а отиди изкъпи се и си я гушкай и си говорете, вече вие си знаете