- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Име за женски хамстер!
Дайте предложения за име на хамстера ми (бял с червени очи).10х предварително.
Поради червените очи-вероятно е албинос, но ми и навява спомени за вампиризма, а тъй като аз съм адски запалена по готиката окултизма и вампирите, ако беше моя щях да я кръстя , графиня Батори-една наистина реална вампирка, или ДраколитаНе тва последното е тъпо, не че първото не е де
ама щеше да е нещо от тоя сорт, или Ада- става дума за Ада Бйрон-дъщерянта на лорт байрон която епо-известна по продвището Графиня Ада Лавлейс-съпруга на грав лайвлейс-тя също е обвинявана във вампирисъм, крънвосмешение, содомия и куп готини работи също като баща си
Такаче аз щях да избера нещо такова.
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Гаджето на сестра ми има и се казва Бонка,не знам колко е подходящо,ама...![]()
Внимавай какво си пожелаваш, защото може и да го получиш.
Сесил.
да бе,да.Първоначално написано от exploitedteen
Живка,на гаджето на Жоро от Почивка![]()
exploitedteen,и после ше ги запознаем с оная кръчмарската Живка![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Фиданка
Защо му е име при положение, че е толкова тъпо животно, че е абсурдно да го запомни?![]()
Собственост на Canis_Dirus
Първоначално написано от lady_starlight
Ахахахах ха хахах така се казваше една коза на дядо ми![]()
![]()
и някаква даскалка в гадната ми дупка
.
Иначе не ти пречи и да я кръстиш Бира, ще й викаш Би .
Или Керемида... Кери.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
по-скоро ДемонияПървоначално написано от aniezina
)
а Батори не е баш вампирка.
иначе за хамстер - винаги Сашка!
алелуя.
Готова съм да споря и да се хвана на бас че Ержбет Батори е била обвинявана във вампиризъм, кръвосмешение, содомия, сатанизъм и куп още готини работиПървоначално написано от i'm so excited!
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Спиридонка,на галено Дони или Донка.Сега сериозно,името няма да го намериш във форум.
Тези неща стават спонтанно,това е тайна.
![]()
Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!
Роуз,Джей Ри Ема,Алис...
или пък Спокси![]()
![]()
Walk go home boy...
Калинкна... Незнам това ми хрумна.
I’m gonna put on a iron shirt, and chase satan out of earth I’m gonna send him to outa space, to find another race...
така ще кръстяя първото мъниче на моята ЛусиПървоначално написано от HopeLesss
![]()
Ето малко имена от мен:Карла,Лили,Сузи,Сали,Ки и,Рики,Луси и т.н.![]()
Пенка, Стоянка и т.н.