basson, правописни грешки в бързината, извинявам се, за което.
Anf3tamin4o, ние модераторите следваме правилата. Всяко едно наше действие е свързано с правилата, ние се ръководим от тях. Никой не е тръгнал да прави нещо, което му е дошло на акъла. Преди да почне някой да скача срещу екипа нека си спомни какво точно пишеше в коментара му и нека погледне правилата, за да види кой точно е в грешка и ние сме хора и ако сме допуснали грешка, то не е било нарочно. Не може да напише някой "+1", като цитирал нечий коментар, не може да е написал "Абе ти тъп ли си, че не го знаеш това?", като отговор на въпрос и т.н. и т.н. и да не бъде модерирано това, просто не може. При такива неща, нека се въздържи човека, не е културно така. Ако престанете с нарушяването на правилата и с 1 модератор ще се оправя форума.
Forslor, няма такова нещо, като модератори срещу потребители! Ние искаме само да се спазват правилата, не мисля, че е чак толкова трудно. Относно кирилизатора, Алекс може би го е пропуснал, изпрати му лично съобщение и той ще му хвърли едно око.
LuCiFeRs AnGeL, имаме и пропуски, да. Обаче и ние имаме лични задължения и т.н. и не смогваме да се справим с толкова нарушения, но това няма да е така, ако спазва добрия тон и спазва правилата. Както Цветито каза, това е много голям форум с много хора постоянно и просто е доста трудно, надявам се да ни влезете в положението до някъде. Не само правилата, става въпрос, че човек се излага, което трябва да е достатачна причина, за да прекрати с заяждането, убудите и останалите неща.
_Cuddly_, никой не заслужава да бъде излъган, просто да бъда отговаряно нормално, а не "Абе станете на 18 тогава се захващайте с такива неща". Поради такова отношения, потребителите се притесняват да зададът някакъв въпрос.
Аз съм много доволен от AnTiBuLLsHiTs на който след 2-3 ЛС-та промени коренно държанието си, за което само мога да му благодаря.
LuCiFeRs AnGeL, постави се на наше място. Добре, да кажем ще почистим всеки раздел поотделно, НО след точно 1 година ще е станало по-зле от сега. Ние правим каквото можем и ще правим, но искаме и малко помощ от вас, да спазвате правилата на пример, ако го правите няма изобщо да водим този разговор в момента. Защо мислиш, че не зачитаме мнението на останалите? Защо да няма форум, без потребители? Форумът щеше да го има Алекс, ще ше да си го направи без проблем. Работата е там, че без вас потребителите форума нямаше да е същия. Да ти кажа честно, не смятам, че имаш представа да си модератор на такъв форум. Добре с колко потребителя е този твой форум, за да го контролиш сама? Защо си мислиш, че ще можеш и teenproblem да контролираш? Защо си мислиш, че е толкова лесно? Работата далеч не е да баннем всички, това е най-лесното. Работата е да го обсъдим и да има ефект не само в форума, но и в живота. Аз не мисля, че има някой тук в форума, който да се държи по различен начин в форума ив живота. Разбира се, че имаме скрит за потребителите форум, в който се обсъжда всичко около teenproblem, все пак сме екип и трябва да говорим за тези неща. Похвали от сорта на "Ти знайш ли, аз къде си модератор? Знайш ли с колко потребители е този форум" не са желани, ако всеки започне да се похвалва.... Ние действаме с добро, просто ако го прави някой на пук, няма да е лошо да спре, защото просто си няма на идея за какво става въпрос, ако и ние започнем с лошо. Никой не го е страх, не си мисли, че ни е страх и т.н. и т.н., действаме с добро. Ето за пример AnTiBuLLsHiTs, ако го бяхме баннали......., ето поговорих с него разбрахме се край на всичко, ако всеки вземи пример от него ще е много по-хубаво, от колкото да се избанем тука и....Просто мисля, че си малко далече от положението, не мисля, че с модераторка на форум с брой на потребители, като нас и в положение, като нашето, за да отправяш такива критики и т.н. Много интересно....., я дай линк към форум с над 50 000 регистрирани потребители и с около 200-300 постоянно онлайн и с 10 модератора, ако може естствено.