.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 105
    Супер фен Аватара на rakiQ

http://www.battlecryblog.com/crazy-hair.jpg
    dobre de ne se vprqgai tolkova!a ti egoistic ako q pita6 6te s1m ti mnogo blagodarna [/img]

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    не бе . . .. просто се подразних, защото точно над моята тема имаше една друга, в която се коментираха нестандартните цветове..
    бе няя значение

е тва стаа.. ама май е перука

екстраа

винаги съм харесвала розово!

ето пак розово \/

мамицата му.. само да намеря розова боя ! мамка му мамка му мамка му МАМКА МУУ ъъъъъргхрхрхрр екстра

hey otrovna kaji edin skype da ti obqsnq ot kade da si nameri6 rozova boq

Цитирай Първоначално написано от viktoriya_sn
    hey otrovna kaji edin skype da ti obqsnq ot kade da si nameri6 rozova boq
    добре добре.. навита съм за малко оффтопик.. това си е оферта.. та кажи каде мога да намеря розова боя, ама не от онея спрейове...

Какво е офтопик ,че нещо не разбрах

Град
    Dreamland Varna

Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

mn ludi pri4eski daje si haresah nqkolko i 6te pomislq dali da ne si gi napravq
    trq da si crazy tva e!!!

gledai sega namerih edin sait za online por14ki.samo 4e o6te ne s1m go probvala(za6toto o6te ne s1m sabrala pari)ako iska6 kato si por14am az (i pristigne!)6te ti pi6a oba4e dai edin e-mail ili mi pi6i na viktoriya_sn@abv.bg

Град
    Sofia - НЕ СЪМ ЕМО !!!
    Ето ме и мен .... не е мн странна прическата, но вижте....
    ww.snimka.bg/photo.php?photo_id=4552669
    Съжалявам за липсващото W отпред, но не знам защо ми дава съобщение там за нерегистрираните потребители, че не могат да пускат линкове, а аз съм регнат ... странноо...
    Ето меее

http://images20.snimka.bg/004553204.jpg

skype - omny2006

окей окей мерси.. ще се възползвам

Град
    Sofia - НЕ СЪМ ЕМО !!!
    хаха моля моля аз на скоро се направих така ... не съм емо нито пък искам да съм просто така заприлича ...
    Ето меее

skype - omny2006

не на теб е човек..

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ааа може ли да дадете линк за вапросния саит ...
    от много отдавна се чудя каква простотия да си сачиня на главата ..когато го измисля ще ви кажа ......а бтв най-мно ме изкефи една на първата страница супер яко розово!! а по принцип не харесвм розово !!!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    Sofia - НЕ СЪМ ЕМО !!!
    Ей, Отровна, съжалявам аако те притеснявам нооо не разбрах това дето последно си написала - за мен ли се отнасяше и какво точно гласи соррииии ама съм малко бавен
    Ето меее

skype - omny2006

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от omny
    Ей, Отровна, съжалявам аако те притеснявам нооо не разбрах това дето последно си написала - за мен ли се отнасяше и какво точно гласи соррииии ама съм малко бавен
    думата е тъп .....бавен е малко по различно .. не базикам се ...не ме убивайте за офтопика !
    аиде аиде за да не е офтопик

аа забраих ....сори ако се повтарят не ги помня сичките ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

omny,човече,къв пол си?

Град
    Behind You... BOO o_O

ТЕЗИ НАПОДОБЯВАТ МОЯТА КОСА... И КАТО ФОРМА... И ЦВЕТОВЕТЕ СА ПОДОБНИ :P

Супер фен Аватара на rakiQ

тя прическата си е нормална но не се здържах да я пусна просто

бе няям смелост се пострижа аз.. харесвам си косата ма искам някфа промяна мамка му нз кво да прая искам късо ама дет има един лаф ем ти се иска ем ти не стиска нз кво да праа ай сиктир ударила съм го на късо нещо..

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    хем боли, хем сърби .....
    ами да в същата ситуация съм ....и аз иам някви такива намерения , но моето е по скоро да се направя мно червена или нещо откачено , но като се сетя ква ще ми е косата след туй ми се плаче !!! а тя милата ми коса и ся си е зле та няма нужда о зле да стаа !
    но знам че просто някой ден ще се събудя с тая идея и ще буде супер имполсивно ...както винаги !

Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    хем боли, хем сърби .....
    ами да в същата ситуация съм ....и аз иам някви такива намерения , но моето е по скоро да се направя мно червена или нещо откачено , но като се сетя ква ще ми е косата след туй ми се плаче !!! а тя милата ми коса и ся си е зле та няма нужда о зле да стаа !
    но знам че просто някой ден ще се събудя с тая идея и ще буде супер имполсивно ...както винаги !
    бе дреме ти.. турай там маски тва онова яйца кисело мляко секви щуротии да я подхраниш поне ако е толкова зле .. и мойта беше така, сега е добре, слагах там некви маски на престиж ли кво беше и се опраи работата ако искаш цялата да си червена земи от тая на палете ххл има едно необуздано червено или квот там се води 5кинта е ама фаща супер добре даже на тъмна коса! мойта е мноооого тъмнокафява и като си напраих част от косата червено стана некво кат кръв.. бе яко е
    ма да ти кажа внимаай шот веднага се сещам за едно момиче което експериментира прекале-е-е-ено много с боите и дължините и сега може да се каже, че няма коса.. даже я бъзиках по едно време че като се пострижа ше и подам косата ми да си присади, щот нали нема . . .

Darkness is my home Pain is my brother Horror is my allay Blood is my food Tears is my power your pain and blood make me smiling

Град
    Dreamland

БисквитенотоЧудовище

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си