- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обичате ли секса под душа
obi4am sexa poprincip , taka 4e i pod du6a pak :P
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Не съм пробвала , но имам огромно желание , както и приятеля ми и само чакаме удобен момент!!!
абе аз не съм го правил под душа, ама ми е интересно как ще си сложа капута на мокър кур, нема ли да е кофти?
Не.
When I love, I love.
Ох като го заклатя доя душ няма ти каам колко пъти му сменям кранчетата...направо е царско![]()
аре бе компетентните, кажете отговора на въпроса ми - беше сериозен!
daaaaa mn go obi4am![]()
![]()
be a good boy!!!
дам не е за изхвърляне
Да, а и не само под душа.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Не сме пробвали още![]()
Ауу мно е яко мн обичам![]()
Не съм надута,а просто съм разглезена
Френска любов е ок, но не и полов акт. Отмиват се всички секрети. На легло си най-хубаво и точка!
ne go obi4am za6toto kikak ne e udbno. priqtelq mi e dosta po-visok ot mene i nqma da vi kazvam s kakvi usiliq stava vsi4ko. ako imahme vana 6te6e da e drugo ama.....
Да.
Обичам само един човек и това съм аз.
Na men mnogo mi haresva![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
не съм пробвалла ама мн ми е мерак за ванатаа![]()
![]()
![]()
Some girls are just born winners !
I az sum na tova mnenie \Първоначално написано от krem4et0
/
Ne E vAjNo KaKvO gOvOrQt ZaD gUrBa Ti, VaJnOtO e KaTo Se ObUrNe6 vSi4ki Da MuL4aT
I az i priqtelq mi obojavame sexa pod du6a.![]()
не съм пробвала![]()
na men mi haresva...haresva mi 6tot cqlata sym mnogo mokra...4e toi e mokyr....![]()
![]()
xex
Оооооооооооо
ДА.
Като правим СЕКС под душа и изведнъж пусна студена вода, приятелката ми свършва мого-бързо.
Много е ЯКО до като се къпешда правиш СЕКС с любимимата
![]()
Мъжо е адски секси под душа...мммммм...и Кремче, не във вана, а под душа...който може да е спрян дори...
Възможно ли е да бъде по-красиво?