.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Предпочитам да се радвам на голичкото му и мокро тяло, да се лигавам под струите на водата, да се възбуждаме.. ама не и да правим секс. Наистина нищо не усещам от гадната вода, нито аз, нито той.. някак си всичко умира, може да го правим супер дълго време без резултат, просто едно клатене.
    Така че, обожавам общите душове, глезотийките под водата, неговите ласки.. но сексът не ми е много апетитен там.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

на мен не ми харесва щото мн стърже и скърца

секса под душа е супер яко ама е адски неудобно...как ли не сме се чекнали за да постигнем резултат

Цитирай Първоначално написано от macka123
    Не съм пробвала , но имам огромно желание , както и приятеля ми и само чакаме удобен момент!!!
    [img][/img]

Е, че, добре де... като си намокрите половите органи с вода под душа.. после как влиза там вътре.. смисъл аз мислех, че с водата ще се хлъзга и ще е яко.. пък то обратното. егати сцеплението..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

НЕ....тия каде не са го правили си мислят че е кои знае колко хубаво.....No e dosta Sadddd....
    LELELE

Ооооо да велико е много е хубаво.

mnogo ne6to po specialno e za men pone

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Не, защото най-благото се отмива :P

O6te ne sum probvala no mnogo mi se iska
    There's a curse between us,between me and you...

Ами правил съм го много пъти ... готино е , но както каза някой доста трудно влиза .. всъщност зависи от позата според мен понеже под душа го правихме на задна и влезе мн трудно и така няколко пъти а във ваната мисионерската не влезе чак толкоз трудно

страхотно е...направо е супер и двамата мокри ... шшшттт че... \/

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    На легло или полянка е по-приятно

Re: Обичате ли секса под душа

аз не само го оби4ам...аз го обожааааааааааааааааевам
    Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!

Ммм не е никак зле

Зависи от душа .... веднъж бях в няква суупер неудобна вана... беше ужас. Иначе, при подходящите условия, може да бъде приятно, но пак си предпочитам на сухо :Р
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Трябва да е хубаво Не съм пробвал още

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си