.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 52 от общо 52
    Град
    На стадиона за бягане.
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Kiss
    OtherDimension
    Ами няма да ме обесят а просто ще ми я махнат и кажи сега...30 лева на вятъра как ти звучи..не ги печатам тез пари аз
    е е..
    дай да не си говорим глупости
    Що да говоря глупости!Те ако се пробия без да кажа наще ще ми я махнат...
    Running is my drug and I am overdosed ..

Град
    В страната на чудесата
    Цитирай Първоначално написано от basson
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Честно казано, мисля че на 30 ще ми е доста по-тегаво,отколкото сега.
    На 17 всяка мизерия ти е простена "защото си тийнейджър" ...
    На 17 можеш да изчезнеш нанякъде и да не се явиш да си изпълняваш задълженията, и да те определят като "няма страшно, тя е просто тийнейджър", а не като "безотговорен боклук" ...
    На 17 можеш да правиш безразборен секс и да имаш 1000 гаджета и да си "няма страшно,това е просто защото е тийнейджър", а не "отвратителна к***а" ...
    На 17 каквото и да трябва да вършиш,нямаш реални отговорности.
    Така че, да, прекрасно е да си тийнейджър.
    Филмираш се за глупости.
    Да беее, хаха, няма такива филми.. Ти така ли оправдаваш глупавите си постъпки, това ли ти е спасението, чрез което можеш да заспиш спокойно вечер?

Тцъ, когато направиш глупост - си глупак - и на 17, и на 37. Само че на 17 години е времето да си уредиш живота, да направиш така, че на 37 да не се окаже, че си живял празен живот. За това едни учат, образоват се, просперират и си оправят живота, а други друсат амфетки, козче и дискотеки нон стоп на 17, и за това после остават шлаката на обществото, най-ниското социално стъпало, изтривалката за интелигентните и кадърни хора.
    Всеки с виждането си от опита , които има до момента....
    Дали на 17 или на 37 разлика няма....Това , че едни учат и са опитват да направят нещо с живота си далеч не значи че така ще стане....Вярвайте ми....Това далеч не е реално....
    Ако на 17 можеш да ходиш на дискотеки и да пушиш вестници можеш и на 37....Разликата е , че не се прави....Повечетео успяват да изживеят годините си така че да не съжаляват после....Така на 37 ставаш отговорен....
    ДАли ще си на най-ниското соц стъпало.....Не мисля....Ако си има спомени в тези тийн години изпълнени с глупости....

ЖИвота е съчетанието от правилно време с правилни изживявания....Кое е правилно всеки има сам представа....Но социалните норми ще играят роля винаги....

Дали е гот да си тийнейджър.....За мен не е....Точно защото се опитваш да се правиш на отговорен а не можеш защото времето не еправилно....А другото не ти се отдава....

Поздрави...
    ...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си