- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Гот ли е да си тийнейджър?
Що да говоря глупости!Те ако се пробия без да кажа наще ще ми я махнат...Първоначално написано от OtherDimension
![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Всеки с виждането си от опита , които има до момента....Първоначално написано от basson
Дали на 17 или на 37 разлика няма....Това , че едни учат и са опитват да направят нещо с живота си далеч не значи че така ще стане....Вярвайте ми....Това далеч не е реално....
Ако на 17 можеш да ходиш на дискотеки и да пушиш вестници можеш и на 37....Разликата е , че не се прави....Повечетео успяват да изживеят годините си така че да не съжаляват после....Така на 37 ставаш отговорен....
ДАли ще си на най-ниското соц стъпало.....Не мисля....Ако си има спомени в тези тийн години изпълнени с глупости....
ЖИвота е съчетанието от правилно време с правилни изживявания....Кое е правилно всеки има сам представа....Но социалните норми ще играят роля винаги....
Дали е гот да си тийнейджър.....За мен не е....Точно защото се опитваш да се правиш на отговорен а не можеш защото времето не еправилно....А другото не ти се отдава....
Поздрави...
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...