- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- просто да споделя
незнам хора ама тоя пубертет ми е*а майката...
писна ми от сичко вече,омръзна ми да ми се чете конско
сякаш съм наркоманка прибирам се в 6 сутринтта,крадя от нас....
писна ми и от тва цел живот да понасям обиди ,мамка му !
просто супер чувствителен човек съм и направих тази тема за да споделя с някой,съжелявам!![]()
Свиквай.
Все още си едно нищо, не знам какви претенции имаш, че да не ти се чете конско и т.н.. Я по-добре си помисли защо са ти чели конско, защото ВИНАГИ са прави /за родителите говорим/, и недей да хленчиш за глупости.
Споко,всичко ще се оправи след време!![]()
''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват. " Уилям Шекспир
може би си прав/а обаче ми омръзна да изпълнявамПървоначално написано от basson
много ми се насабра напоследък...припадъка,лошо то държание
аз съм такив човек който си мълчи и държи лошите работи вътре в себе си така д аго кажа...
не споделя много ,много...ии когато ми доиде в повечко "избухвам"
ииии семейстовото миии е разделеноо ,,
мъчи ме мисълтта чее повечето ми фр имат "здрави и стабилни семейства и добри бащи...
а моят да не казвам какъв е че ме е срам..![]()
Не се оплаквай, ти поне си имаш такъвОценявай това, което имаш, защото като го изгубиш - и да се вайкаш, няма да помогне. А родителите са важен фактор, какъвто и да е той.
Какъв припадък?
Какви си ги сътворила, че си си изпросила конско?
Първоначално написано от basson
Дрънкаш глупости, родителите не винаги са прави.
Собственост на Canis_Dirus
ами баща ми не съм го виждала от седем години..не се интересува от нас.
припаднах ,колабирах,глътнах си езика...ии постоянно по лекъри ии от тогава много се нерирам...не издържам на всички обиди..
скандала стана заради едно куче. което струва близо 800 лева а са ми го обещали от месец..
и а зказах на мама и тя "аз да не съм банка.......омръзна ми говориш така сякаш си ми майка !!!"
и баба ми се обажда "правиш като циганките!те така правят!"
това ме обиди.след това баба ми пак вика "най добре направи като циганките сприда ходиш на у-ще"
майка ми тогава и се скара..
всичко стана заради едно куче но ми се развикаха много.напоследък много се карам с майка ми![]()
правилно, те не са от нашия вид )Първоначално написано от extreme_
бащата да не го коментираме.
Какво казват лекарите за състоянието ти? Какво представлява това понятие 'да си глътнеш езика' бтв, винаги съм се чудел, съжалявам ако задавам неудобен въпрос.
Иначе майка ти май в случая е права - куче за 800лв желаеш, така ли да разбирам? Мисля, че това могат да си го позволят малко хора днес, не е ли каприз от твоя страна, който да можеш да преодолееш? Кучето изисква много грижи, можеш ли да му ги дадеш? Защо не пробваш с някое по-евтино, защо не спасиш някое куче от приют, където ежедневно ги приспиват? Не е толкова ужасно, колкото звучи - има големи сладурчета кученца, които като те погледнат и ти се насълзяват очите от умиление, като разбереш че ще бъдат екзекутирани, а и каузата ти ще е суперска, и ще си го гледаш с много по-голяма любов това кученце )
еи еи недеи така!Пубертета си е пубертет-всички минават през него,някои по-трудно с проблеми и разправии,други- не.
Всеки родител иска наи-доброто за детето си,нормално е да ти се чете конско..все ти викат,карат ти се,налагат ти се..тва е нормално..и родителите са хора и имат нерви ако не те спират им се качваш на главата..
И моита щерка/син ако се прибираше в 6 сутринта и правеше мизерии,не само щях да чета конско,а да я/го ступам в бързината..
Погледни и поправи своите грешки!![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
ами повечко са парите но тя ми обеща...поне да не беше обещавала.
а за припадъка-мислеха че е епилепсия..но не е епилепсия
понеже имам и мигрена този припадък се е получил от мигрената.просто трябва почивки даняма натоврване и тн....
аз не се прибирам в 6 сутринтта ..не се друсам и тнПървоначално написано от _BoSSy_
прибирам се преди да се стъмни,не ходя на партита,непуша,не пия,не се друсам не съм от тези момичета къдетоо правят тея работи
просто съм мн чувствителен човек и лесно се обиждам..
По някога възрастните обещават неща, които не могат да изпълнят, по различни причини.
Научи се да различаваш истинските си желания от капризите.. Не ти трябва скъпо куче, особено такова струващо 800лв, за какво ти е? Или може би ще си от тия, дето ще му правят фризури, козметични салони за кучета, ще го водиш по изложби )
Не си заслужава, не измъчвай майка си, като искаш такива необмислени неща. 800лв са много пари в днешно време за нас, имай милост към нея![]()
(не сехваля по никакъв начин)
но мисля ,че ние можем да позволим това псе...може би и дойде наистина множко
и раста и татос и куче.....
благодаря за мненията ви, олекна ми наистина!![]()
ще поговоря с нея![]()
Радвам се, че помогнахме. Винаги в разговорите се корени решението на проблемите![]()
Успех и не се разсополявай за глупости.
Айде със здраве.
Ами, виж... не си само ти с разбитото семейство![]()
Семейните караници /родители-деца/ са винаги част от ежедневието на всеки дом.
Честно казано 800лв. за куче аз никога не бих дал, но пък и никога не бих обещал, че ще дам.
Това, че си преглътваш мъката не е хубаво, защото, както ти каза, в един момент всичко излиза.
Говори с тях, кажи им точно какво те притеснява и ако няма резултат, просто ги изключи от живота си...
Успех!
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
И как става тоя номерПървоначално написано от "^Sam90^
аз мисля, че си пикла и че майка ти е в пълното си право да ти вика.
просто си препрочети постовете.
лек ден
алелуя.
Oх,лесна е твоята..
Моята майка ме заплаши със самоубийство,ако не спра да пуша.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Първоначално написано от RAWRRR
ужас
мм вие май не разбрахте че аз не пуша не крада от нас и тнн
не мисля че съм разглезено момиченце,пикла или тн!
а за кучето (неща да се хваля) ноо майка ми искаше да вземе куче от 900 лева-шарпей
просто мразя когато обещава да не си изпълнява обещанията и това не е за първи път.
хах...стига дее "принцеска"Първоначално написано от exploitedteen
айде малка -малка съм
ама "принцеска" някво лигаво ми е ..![]()
![]()
~egoistiC
за момент се погледни отстрани
рискуваш собственото си здраве, защото едно гълтане на език е доста сериозно .. при това за куче, при това за такова, каквото още нямаш
а тая цена за животно е абсурдна!!
пълна наглост е да искаш такива пари от родителското тяло и то за такова нещо....
поведението ти е напълно безотговорно, детинско, егоистично и каквото искаш го наричай
и тази, която страда от тази ситуация си ти
заеби го това куче ... и аз имах много мерак, и съм казал, че когато завърша и започна работа с първата заплата ще си взема немска овчарка..
дотогава, не застрашавай живота си.. каква е файдата да имаш псе вкъщи, като ще лежиш по болници?