- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко често правите секс?
ne si zapisvam,no kogato imam vazmojnost 6toto ot daskaloto malko ne mi ostava vreme.
Вие големи зайци се извъдихте![]()
Eventful past is everclear.
emii nie s priqtelq mi prez sedmicata po4ti ne se vijdame...toi na rabota ..az na daskalo i dr mesta..i ostavat sabotite i nedelite po-svobodni...ama ne sajalqvam taka e vse edno,4e vseki pat sme na 1 sre6ta i zatova i v seksa sme po-ograni4eni....smisal pravim go rqdko...no si zaslujava 4akaneto
![]()
![]()
С постоянен партниор съм и го правим почти всеки ден,като изключим дните,когато съм в цикъл![]()
![]()
Абе различно... Имало е периоди, в които сме го правили 4-5 дена един след друг, имало и периоди, в които не сме го правили 2-3 седмици, но май преобладава варианта "веднъж седмично". Напълно достатъчно си ми е. С постоянен партньор съм и сме заедно година и половина![]()
>>> House Music <<<
еми преди да стане студент почти всеки дена сега вече по 2 или 3 пъти на седмица
а за другия въпрос --> имам си постоянен партньор и др месец правим 1 год
![]()
НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!
С постоянен партьор... когато ни се отдаде възможност... (всеки ден ни се отдава)
С приятеля ми сме заедно от 1година и 6 месеца и го правим при всеки удобен случай...не си правя статистика но 2 пъти седмично може да се каже![]()
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
Pochti vseki den... S gadjeto mi![]()
pove4e ot vednuj na deni hodim ot 8 meseca (postoqnen partnior mi e)
![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
отговорих 3 пъти,защото понякога е повече,а друг път по малко... иначе с гаджето ми![]()
mmmmi kogato mojem,6toto se vijdame samo weekendite,go pravim po 2-3 puti na den.s postoqnen partnior ot godina i 3 meseca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Радвам се , че темата ми предизвика интереса ви![]()
нямам шанс
We fear no one and the law cannot do anything to stop us.
Не съм правила секс от 3 месеца.
Vijdame se samo prez uikenda i tova 6te re4e 3 sadmi4no po2 teka po4ti vinagi....![]()
Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!
емирядко защото си янма гадже (за сега) и я некой път ми излезе късмета я не
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..