.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Голям фен

Какво бихте направили вие?

От много скоро имам приятел.Той има регистрация в сладур-а и вчера ми даде линк и каза,че там има повече снимки.Като влезнах видях,че на всяка снимка е с момичета-различни.На едната се е целунал с една И сега се чуда да му кажа ли нещо,защото тези снимки са стари,но много съм ядосана.А като си беше тук,преди да си тръгне ми каза,че ще ми звънне да се видим за последно докато не си дойде пак.И познайте какво стана-не ми звънна Леле,направо не знам,щом още от самото начало почваме така.Иначе идна моя приятелка ходеше с него преди и ми е казвала,че е много сериозно момче и че е много чувствителен...но кажете ми какво бихте направили вие в случая,моля ви!
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    питай го и дали не ги е опъвал, че става дебела работата

я дай профила да го скиваме този мачомен

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    питай го и дали не ги е опъвал, че става дебела работата
    Аз лично мисля,че да.Голям женкар е!В смисъл,може да е с едно момиче сериозен,но като скъсат венаги ще си намери друга...все му се лепят някви пачи - явно и аз съм такава , не бе,аз не съм! - и нправо побеснявам!
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Кво ти пука...

Супер фен
    Град
    Мбабане
    ела се снимаш с мен и да го дразниш после
    като си каже "абе, яяяя да си стискам момичето, че тва яко копеле ше ми я открадне" всичко ше е наред

Мега фен
    Град
    София
    Аэ не съм от теэи най-ревнивите момичета,дето искат да энаят всичко.Все пак сама каэа,че снимките са стари.Тогава какъв ти е проблема Съвтевам те да не правиш проблеми ,эащото е иэлишно..ако не искаше да ги виждаш,нямаше да ти даде линк.Спокойно,притесняваш се эа глупости.
    [size=7][b][u]fosse cos

tva sas snimkite spored men e za gazariq i za tva si e slojil takiva snimki a po drugiq vapros moje da ne e imal vazmojnost da ti zvanne 6tom fr-to ti e kazalo 4e e seriozno mom4e sigorno e takova ;0 ne se korkai nai-dobre si go pitai
    ,,,,,,,,,,,,,,,,

Град
    В СъниЩаТа тИ ..
    За снимките,да не ти пука .. ак0 все пак те дразнят г0 п0м0ли да ги смени а за 0бажданет0 е кофти щт0т0 ти си се надявала само,това показва че не държи мн на теб

Супер фен Аватара на Qnchety
    Еми подхвърли нещо от рода на "Кои са тея мацки с тебе на снимките? Бивши ли?" и така все нещо ще измъкнеш от него. А и може да е имал някаква причина за да не ти звънне... знам ли... Най добре попитай него

Голям фен
    Благодаря ви! Между другото и той ме пита в диското кви са тия момчета дето само ходя при тях и аз му казах,че са ми приятели-а и си е така

nqma povod za pritesnenie
    това което ми трябва е това което ми липсва!!!

Az v1ob6te ne bih tr1gnala s nego,6tom priqtelkata s priqtelkata mi predi sa hodili...p1k i kak nqma da mu kaje6 ni6to za tiq snimki?Prosto mu kaji da gi mahne za6toto ne ti e priqtno da gi gleda6.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Бих му казала, че ми е неприятно да гледам тези снимки и бих го помолила да ги махне...а пък аз обаждането - няма как да знаем причината, поради която не ти е се е обадил - попитай го

Мега фен Аватара на koalka
    Абе, нали това е минало, какво те интересува?Честно да си призная и аз бих се подразнила малко, но пък сега е с теб, нали?

Град
    Blondeland
    O, мале , ще го спукам от бой , ще му разбия педалската физиономия , ще го шибам докато не пукне......
    Съвсем сериозна съм
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Град
    ibIzAaAa
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Бих му казала, че ми е неприятно да гледам тези снимки и бих го помолила да ги махне...а пък аз обаждането - няма как да знаем причината, поради която не ти е се е обадил - попитай го

Голям фен
    Хм,не знам и аз какво става.Сега му писах и не ми отговори.Може би след година две ще се сети Не знам,вече гледам на всичко много по-различно.Толкова много пъти са ме правили на глупачка,че вече не ми прави впечатление.Единственото,к оето исках е да съм с някого и стана - "с него съм"! В кавички,виждате защо!На никого не пожелавам такава нещастна любов!Може да има милиарди хора на Земята,но имам чувството,че никога няма да намеря точния

napravi sushtoto sn qkoi pich deto te kefi i ako toi ti kaje neshto mu obqsni pri4inata
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

nedei se vprqga tolkoz i az sym mn revniva i ne mi haresva kato mi prikazvat za biv6i gadjeta i t.n ama ko da se prai mom4eta ;] nedei se qdosva don`t worry be happy gledai naprede i tolkoz
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Голям фен
    Град
    Варна
    Само мога да кажа nasty_f ти си мн лигава!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от King of Kings
    Само мога да кажа nasty_f ти си мн лигава!
    Благодаря ти!Но ще ти дам един съвет-следващия път не съди хората за това какви са и какви не са,без да ги познаваш.Айде чао!

ами бих му казала: какво ще кажеш да се снимаме ние двамата,и да махнеш оная снимка на която си се целунал с друга?
    ако не се съгласи и не го направи,значи изпитва още нещо към другата!
    ще му кажа че искам да поговорим и той да си изясни чувствата тъй като не бих искала да съм някакъв заместител!

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Ами нямаш право да му се сърдиш за минали връзки и гаджета, пък и не да говорим, че не е задължително момичетата от снимките да са ходили с него, освен може би тази, с която се целува на пика. Тва е за едното... За другото - ся верно, че да ти кажат, че ще ти звъннат, и да забравят е гадно, ама недей издребнявай чак толкоз... Човека може да си е имал работа и да не е имал възможност и време да ти звънне... Нищо не пречи да му направиш безобидна забележчица, че е забравил... Но ако въпреки това пак забравя, трябва да поговориш с него по тоя въпрос... Ай, успех!
    The reasons of love... <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си