.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    bruto
    Guest

За мустачките на момчетата

Zna4i az sam malak ama imam malko mustaci i e nepriatno.V smisal ne e hubavo na van6en vid.Kak da gi mahna.Samo ne mi kazvaite da gi brasna, za6toto sam mn malak.Na 12 sam i e mn glupavo da si gi brasna.Aide kajete molia vi.
    Mersi predvaritelno

Цитирай Първоначално написано от JackAzZ
    Опитай с кола маска, знам ли?!
    и аз това щях да предложа...... Между другото... защо толкова те притеснява да ги обръснеш?????

bruto
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от `No`Name`Girl`
    и аз това щях да предложа...... Между другото... защо толкова те притеснява да ги обръснеш?????
    e te 6te stanat mn tvardi a az sam samo an 12 vse pak!Nemoga da si gi brasna.ima6 li na predstava kolko gasti i tvardi 6te stanat.Kato stana na 14-15 6te si gi brasna, ama sega mi e o6te rano

Цитирай Първоначално написано от bruto
    Цитирай Първоначално написано от `No`Name`Girl`
    e te 6te stanat mn tvardi a az sam samo an 12 vse pak!Nemoga da si gi brasna.ima6 li na predstava kolko gasti i tvardi 6te stanat.Kato stana na 14-15 6te si gi brasna, ama sega mi e o6te rano
    Прав е...малък е!Аз не смятам да ги махаш.Рано ти е още!Да не би да си единствен?Не!Тогава има ли проблем?А и майка ти какво ще каже? То просто е смешно!

Град
    Dreamland Varna
    Абе какво ти пречат сега, нали си момче ?
    Пък и голяма работа да станат по-твърди, тъкмо ще си личи, че вече имаш брада и ще се хвалиш пред приятелите си, че вече си мъж!
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

bruto
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от punkrock
    Абе какво ти пречат сега, нали си момче ?
    Пък и голяма работа да станат по-твърди, тъкмо ще си личи, че вече имаш брада и ще се хвалиш пред приятелите си, че вече си мъж!
    pfhahaha ee ne mi se fuka za tova .Em ok mersi .

Вземи си кола маска, само не стой със девствен мускак че е зле.
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Град
    Русе
    vie pak ot kade znaete kolko mu e nabol... ne se brasni 4ovek naistina... iz4akai da stane6 na 14... toi nqma da stane mn po tamen i tvard do 1 godina.. a ako tolkova ne moje6 da iztrae6... kola maska... nqma da ima6 problem... momi4etata s tva si go mahat... probvai i ti .. ima nqkvi specialni za mustak.. pitai v aptekite

Супер фен Аватара на rakiQ
    мн боли с лепенки за мустачки
    давай с епилатора

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    мн боли с лепенки за мустачки
    давай с епилатора
    az kat bqh na 14 bez bazik gi mahah s epilator otna4alo bole6e - pyrwite 2-3 pati, ama posle sviknah ama sled vreme kato nqmah vreme i nervi i po4nah s brasna4a

Супер фен
    v nikakav slu4ai s kola-maska!!!!!!!!!!probvai ima specialni lenti4ki za celta
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Град
    Boulevard Of Broken Dreams
    По-добре не започвай да се бръснеш още от сега Има специални лентички за целта А пък и може да питаш козметик

Pain, without love
    Pain, I can't get enough
    Pain, I like it rough
    'Cause I'd rather feel pain than nothing at all

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си