- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За мустачките на момчетата
Zna4i az sam malak ama imam malko mustaci i e nepriatno.V smisal ne e hubavo na van6en vid.Kak da gi mahna.Samo ne mi kazvaite da gi brasna, za6toto sam mn malak.Na 12 sam i e mn glupavo da si gi brasna.Aide kajete molia vi.
Mersi predvaritelno![]()
и аз това щях да предложа...... Между другото... защо толкова те притеснява да ги обръснеш?????Първоначално написано от JackAzZ
e te 6te stanat mn tvardi a az sam samo an 12 vse pak!Nemoga da si gi brasna.ima6 li na predstava kolko gasti i tvardi 6te stanat.Kato stana na 14-15 6te si gi brasna, ama sega mi e o6te ranoПървоначално написано от `No`Name`Girl`
![]()
Прав е...малък е!Аз не смятам да ги махаш.Рано ти е още!Да не би да си единствен?Не!Тогава има ли проблем?А и майка ти какво ще каже?Първоначално написано от bruto
То просто е смешно!
Абе какво ти пречат сега, нали си момче ?
Пък и голяма работа да станат по-твърди, тъкмо ще си личи, че вече имаш брада и ще се хвалиш пред приятелите си, че вече си мъж!![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
pfhahaha ee ne mi se fuka za tovaПървоначално написано от punkrock
![]()
.Em ok mersi
.
Вземи си кола маска, само не стой със девствен мускак че е зле.
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
vie pak ot kade znaete kolko mu e nabol... ne se brasni 4ovek naistina... iz4akai da stane6 na 14... toi nqma da stane mn po tamen i tvard do 1 godina.. a ako tolkova ne moje6 da iztrae6... kola maska... nqma da ima6 problem... momi4etata s tva si go mahat... probvai i ti .. ima nqkvi specialni za mustak.. pitai v aptekite
az kat bqh na 14 bez bazik gi mahah s epilatorПървоначално написано от ~egoistiC
otna4alo bole6e - pyrwite 2-3 pati, ama posle sviknah
ama sled vreme kato nqmah vreme i nervi i po4nah s brasna4a
![]()
v nikakav slu4ai s kola-maska!!!!!!!!!!probvai ima specialni lenti4ki za celta
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
По-добре не започвай да се бръснеш още от сегаИма специални лентички за целта
А пък и може да питаш козметик
![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all