- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Момчетата и техните мустаци!
Здравейте на всички малки момченца в този форум.Тази тема се отнася за тези които са на 12-13-14-15-16 и дори 17-18 години!През тези години момчетата почват да имат мустаци(доста неприятно за едно момиче та дори и за самото момче).Някои ще кажат защо съм писала на 17 и 18 години...ами отговорът ми е защото братовчед ми е на 18 и още не се бръсне!Има съвсем леко косъмчета.Лично аз съм му казвала колко ми е неприятно да гледам момче такано все пак няма начин.Проблема е че всички ги е срам да споделят с майките и бащите си за това че вече искат да ги премахнат!Ок,разбирам ви и аз да съм на ваше място и аз ще искам но на 12-13 дори и 14 години да си ги махаш е смешно защото още сте малки.Попринцип при момичетата е много по-лесно защото се развиват по-бързо и за тях не е проблем в по-ранна възраст да се обезкосмяват
(момиче съм).Та,мисълта ми беше свиквайте с факта че имате мустаци!Може да ви се смеят да ви го натапаляват но ако ги махнете в много ранна възраст ще е още по-смешно.И на мен не ми харесва
но вече съм свикнала с тази гледка!
![]()
Offf ti si mnn zle.Ti li 6te mi kazva6 dali da si gi maham.Tazi tema sporedm men e qko izli6tna!
Хубаво де...смешно е да ги махат...може би!Обаче аз лично бих предпочела гаджето ми да ги маха!Не знам...лично мнение!![]()
Kvo davate akal na horata,koga da se obrasnat,ako iskat i na 10 6e si obrasnat mustacite te si precenqvat.Apak i ne mislq,4e na koeto i da bilo momi4e 6te mu bade priqtno gadjeto mu da e s nekvi mustaci(dori i da sa o6te malki).......![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
ahha wie ste mnogo zle i qko wi e capnal hormona
na 14-15 god e normalnata vazrast da se obrysne6 za pyrwi pyt (az go napravih 1 mesec predi da napraq 14... i be6e rano no kvo da se prai, byrzo se razvivam)
Апфф, най не обичам девствени мазни мустаци :О
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
ti kat ne obi4a6 ima hora koito obi4at, ima li smisal na 14 da si s ebahti gadniq mustak, da se brasni6 i pak da si li4i a nа priqtelite ti dori da ne im e nabol... tapo e... malka si.... kat stane6 na 20 god 6ta pitam dali ti e gadno mustak... bilo defstven ili ne ... nqma da ima6 izbor... piklaПървоначално написано от Marge
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=141668
колко пъти още?
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!