- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Смятате ли, че сте интелигентни ?
Бе вие всичките сте енетелегенти тук, дева!![]()
не, не смятам, че съм такава..
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
яко тъпо копеле съм ;]
Sick and tired and it's all the same - same shit, different day, all day, every day!
kakvo zna4i dali si inteligenten ili ne? koi moje da go tvardi sas sigurnost? drugite sa6to ne mogat da predcenqt pravilno. vseki sam za sebe si znae kolko e inteligenten. o6te pove4e, 4e ako iska da razbere - ami ima test za inteligentnost - neka se probva.![]()
Аз не се смятам за никакъв...оставям другите хора да кажат дали съм интелигентен...
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
не съм от най-умнитеам не се смятам и за многоО тъпа
![]()
ThE bEsT aNd ThE mOsT bEaUtIfUl ThInGs In ThE wOrLd CaNnOt Be SeEn oR EvEn ToUcHeD.ThEy MuSt Be FeLt WitH ThE hEaRt ;>
За възрастта си и обучението си мисля,че до някаква степен....абе стаам![]()
Намирам се за интелигентна, но се надявам да се развия още, и имам още какво да желая от самата себе си. Радвам се, че тук толкова много млади хора се намират интелигентни, но нека бъдем и малко по-критични към себе си, и да се стремим към още и още![]()
Да!Абе кого заблуждавам и аз.. всъщност, не мисля, че съм много интелигентна, ама има време да се усъвършенствам
![]()
You are broken, I can fix you...
Изобщо![]()
Елка? Калкулатор?Първоначално написано от fаke
Ако аз не знам каква съм, кой да знае? За пореден път се убедих вчера...как е възможно да схващам нещата в работата толкова бързо, а на една нова колежка да И отнемат 2 дни и дори да се разреве?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Аз пък смятам , че съм самата есенция на съвършенството.
Абсолютната точка във вселената!
Първоначално написано от Majestic12
Започвам да й завиждам на Равр,че има такъв интелигентен мъж.
Тя винаги е предпочитала ума,пред красотата.![]()
Всъщност, не е нужно да ми се прави секта, защотото всяка религия и религиозни движения произлиза от мойте мъдростти и учения, просто разбрани по различен начин!Първоначално написано от exploitedteen
Не мисля, че има човек, който наистина да се смята за тъп.Аз поне не се съм такава.
![]()
К-во беше сега, най-зле ще да е, когато човекът тъп ама не го знае, по-добре тъп, но да знае, че не знае и да пита. Следва знаещия, който не знае, че знае и разбира се, занещия, който разбира, че знае повече от останалите, но следователно, разбира, че незнае повече от останалите. Голяма философия няма що. Ето сега се опредляйте. (=
А аз, аз съм генийче. Ама хубавичко, да ви е яд. ('=
м наистина не е никак правилно и редно човек да определя сам себе си но ....мисля че имам мозък доста
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
кой бе аз ли ?
ааааааааааааахахха![]()
![]()
![]()
![]()
ти тря се базикъш ....интелегентност никва ....
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....