- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обезкосмяване на триъгълника чрез.......
Току-що една моя приятлка ми каза,че обезкосмявала триъгълника чрез.......познайте кфо!!!
ПИНЦЕТА!!!!!!
Нз как търпи болката!!!!!!Аз едва издържам с епилатора ми.
кфо мислите(нз за вас но аз мисла,че тя НЕ Е НОРМАЛНАААА)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Имам приятелки коит осе обезкосмяват така не само триъгълника, но и подмишниците а и ако имат време и по краката. Пробвах подмишниците-и е по-търпимо отколкот ос епилатор или коламаска-контролираш сама болката и къде и кога да дръпнеш-пробвах на триъгълника-но не издържахНезнам защо, но за триъгълника предпочитам коламаска, няккаси ако уцелятемпературата осещам само паретено но не и скубането
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Аз май съм мазохист,защото навсякъде си ги махам с епилатор-и на триъгълника,и под мишниците и въобще навсякъде.Ако имам време ходя и на козметик,но и сама се справям.И с пинсета съм пробвала,но ми изисква много време,пък аз нямам много.
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
И аз съм си ги махала с пинсета.Не боли много.
Поне не чак толкова,че да не може да се търпи.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
zashto da e nenormalna s tova mi kazvash 4e i az sym nenormalna tova lqto mi shtukna taq ideq i reshih da probvam skubah skubah ee to mi pisna ii nakraq se otkazah i tova beshe a syshto taka da ti kaja 4e i epilatora e napraven ot malki pinsetki taka 4e ne vijdam koe e nenormalnoto da si gi mahash s edna pinsetka![]()
No matter where you go, there they are...
Ми че то с пинцета по-малко боли отколкото с епилатор
Let The BEAT Control Your Body
Не може да се каже, че с пинсета боли повече, отколкото с епилатор или кола-маска, просто изисква повече време. А явно приятелката ти го има и това не я прави ненормална!![]()
Първоначално написано от shialabeouf_sexy
![]()
С епилатора боли 89762345876407 пъти повече... С пинсетата махаш косъм по косъм и едва се усеща, докато епилатора, като те заскубе, ти е*ава майката.
Собственост на Canis_Dirus
Напълно съм съгласна.Първоначално написано от _Cuddly_
И аз! Стига да имах време и аз щях да го правя, но уви...Първоначално написано от Devilka
С пинсетата е голям играчка.
аз махам космите с пинсета,епилатор,коламаска ...и не ме боли особено с езпилатора...даже ме гъделичка![]()
dam ama vse pak e gadno i az sam go pravilaПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
И аз съм си ги махала с пинсета. Не боли много. Поне не чак толкова,че да не може да се търпи.![]()
Темата е от 3 години .................Първоначално написано от Wasilewaa
Ми даПървоначално написано от Devilka
аз веднъж от скука и нямане на работа почнах с пинсетата
Изобщо не боли или поне болката е много малка
Аз с пинсети не издържам,страшно болииии![]()
Веднъж пробвах с епилатор и щях да умра
Отскубнах само едно косъмче,а пък имах чувството че ми свалят кожата
![]()
![]()
Немога да търпяИ затова карам с бръснач
![]()
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
не върви пред мен, може да НЕ ТЕ ПОСЛЕДВАМ, не върви зад мен, може да НЕ ТЕ ВОДЯ, върви до мен и ми БЪДИ ПРИЯТЕЛ...
Нямам нерви тва да го правя.. с епилатора пробвах един път и ми беше най-голямата грешка - не стига, че беше бахти болката, а на всичкото отгоре после ми поникнаха подкожни косъмчета![]()
за самата кожа не знам дали е вредно но , косъмчетата ще ти станат по дебели и по твърди (като брада)Първоначално написано от mon4eto
![]()
![]()
Първоначално написано от nymphadora
![]()
![]()
![]()
![]()