.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    юър чойз
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

След около 2 дена затишие началтоо на войната емежъ мен и енда курва беше дадено... Пълво по АЕ идва по моя чих изсипва шепа жълти стотинки и казва "социално дарение" аз й казах "Земи си ги ма " и оная ми вика "Ей сега ще си издеш боя" ( така и не го изядох цял тен ). Селд това селд като отново се натискаше на един 11-то класник който седи често при нас зайците и ми вика "ти нещи си ми се заканвала " Аз: " И кво като съм ти се заканвала ?" тая " Не знаеш с кой се захващаш ." аз :" Ще видим "... И така след училище говорих с класната и тя каза че ще поговоим да изясним нещата аз , класната и онази . Ако не ще изивкат родителите й и мойте ще се разправят с тях и ще има кажат какво курве са отгледали , защото не знаят нито че пуши , нито как се държи в училище... А ако и тва не подейства си имам резервни вариянти ако се стигне до бой ( надявам се да не е така не обичам да използвам такива методи ама акос еналожи звънкам на наколко номераи става работата)..

Голям фен
    Град
    София
    Хехех спокс маце, ще се оправиш все някак!
    Само се надявам да не промениш желанието си да следваш биология
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Няма дас го променя .... Дори вече имам резервен вариант , ако вече не може да се трае да се преместя в Математическата гимназия със същата специалност.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Държат се така защото не са пораснали и не знаят какво искаш,но и да порснат не е гаранция,че ще се променят.Затова те съветвам възможна да им обръщаш внимание,след като те дразнят.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Държат се така защото не са пораснали и не знаят какво искат,но и да пораснат не е гаранция,че ще се променят.Затова те съветвам възможно най-малко да им обръщаш внимание,след като те дразнят.

Фен
    Град
    Somewhere between Heaven and Hell...
    Спокойно! Подобен тип поведение е нормално за осмокласници, особено пък при новосформиран клас. Просто всеки се опитва да бъде лидер... Ама нещата ще се нормализират още след първата ви година заедно

След акто говорих с класната тя извика майакта на тая която май мн се заяжда с мен и пред майка си тази се държеше като света вода ненапита... И имаше явно затиишие пред буря след като днес разгеждайки един каталог на орифлейм и трърдяха ,че бил нечий ред ,въпреки че дори ме изпревариха тая се обади " Грозна си и без грим , не се рпави дай го" аз си замълчах и продължих да го гледам и да пиша защото бяхме в час по АЕ ( там всеки рпави квото си иска) и идва една друга до мене грабва ми го от ръцете и вика "мерси"... И просто вече от толкова обиди , грубо отношение и т.н ми писна и цял ден ревах... Просто психясвам вече и не издържам , а още повече ме отчая фактут , че днес след като ходих в МГ-то директорката каза ч е местата са запълнени и можеби догодина ако се освободят места ще мога да кандидатствам за това място..

Град
    Намайнатасистан
    @Vampirella ti go kaza...6te se opravqt skoro...dano
    btw sori za 6lyokavicata

Имам прясни прасни простотии......... Така днес отвново имаше караници с тая която главно ме дразнеше и дори скочи да ме бие ма я хванаха... И после една друга сскочи да ме бие ,защото и казах "млъквай" и я набих (това поседния час по изобразително) и дочувах разговори , че тези двечките ще ме бият и се ядосах и звъннах на брата да дойде до даскало. Малко след часа аз и най - добарта ми приятелка от класа слизаме долу и брат ми ме чака а наблизо и целия клас. И батко бесен искаше да ги сплаши и да ги набие ама го спрях . Видях и една фр и тя е мн голяма отворка и връзкарка ма е мн печена мацка и като ме видя разтроена искаше да ги сложи на място , ама тия си бяха тръгнали... После наще като научиха и бащата дори ме поздрави че съм я набила оная

Град
    Намайнатасистан
    срааам брат ти ако се беше сбил с момичета бих му се подигравал до края на живота му

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Shto im obry6ta6 v nimanie?Qsno e ,4e ne im haresva ,4e ti u4i6 i izkarvash hyavi ocenki ,a te samo se ligavqt ,ne si myrdat prysta i iskat da imat i tetakiva rezultati.spokoino nai-4esto ot klas kadeto se u4i naistina ,papla4ite si otivat rano rano taka 4e moje i da gi nqma skoro

Цитирай Първоначално написано от Quasar
    срааам брат ти ако се беше сбил с момичета бих му се подигравал до края на живота му
    Брат ми не би ги набил щ а само щеше да ги посплащи малко и да им свие перките , а ако вече ме бяха набили те просто юеха да реват с кървави сълзи. А още просоттии от днес въобразили се ,че вчера та я с която се збих ме набила , а до колкото помня тя отнесе ритници в главата ,корема и врата... И след като една от по- горен клас ме разпитва после след като се вурнаха от редновното си ходен да пишат се насъбраха около мен и ми викаха "ето я голямата бичка , дето набила еди кой си " и сякви такива и викаха на най- добрата ми приятелка от калса , която се ди до мен "внимавай тая е голяма бичка да не те набие" и "ние тебе те уважаваме" ...След даскало майка ми идва и говори с класната , учутелката о английски при кояот сме почти цял ден и зам. директора и 3 от въпросните фръцли. Отново се даваха великите обещания , даже на главната (заради която не само според мен всички момичета са се настроили срещу мен и се зяждат въпреки че с тях съм се държала пряуителкски и нищо против тях съм нямала) й се насълзиха очите по едно време и после качваме се към залта да глемда филм и чувам коментари от някой от въпросните "тая седи пред мен и за малко да се разреве" и правя връзката ,че можеби говорят за мйака ми ,защото тя беше с една загрижена физиономия и много ме фана яд на тия...

Цитирай Първоначално написано от Quasar
    Брат ми не би ги набил щ а само щеше да ги посплащи малко и да им свие перките , а ако вече ме бяха набили те просто юеха да реват с кървави сълзи. А още просоттии от днес въобразили се ,че вчера та я с която се збих ме набила , а до колкото помня тя отнесе ритници в главата ,корема и врата... И след като една от по- горен клас ме разпитва после след като се вурнаха от редновното си ходен да пишат се насъбраха около мен и ми викаха "ето я голямата бичка , дето набила еди кой си " и сякви такива и викаха на най- добрата ми приятелка от калса , която се ди до мен "внимавай тая е голяма бичка да не те набие" и "ние тебе те уважаваме" ...След даскало майка ми идва и говори с класната , учутелката о английски при кояот сме почти цял ден и зам. директора и 3 от въпросните фръцли. Отново се даваха великите обещания , даже на главната (заради която не само според мен всички момичета са се настроили срещу мен и се зяждат въпреки че с тях съм се държала пряуителкски и нищо против тях съм нямала) й се насълзиха очите по едно време и после качваме се към залта да глемда филм и чувам коментари от някой от въпросните "тая седи пред мен и за малко да се разреве" и правя връзката ,че можеби говорят за мйака ми ,защото тя беше с една загрижена физиономия и много ме фана яд на тия...

Град
    Намайнатасистан
    пиши бааааааавно и гледай кво пишеш бе момиче 90% от поста ти просто ми е непонятен?!?
    а иначе внимавай с тия каратистки изпълнения че мое се сецнеш

Тама имаше разправии викаха 2-те който най- много нагнетявахе обстановката с понеделник при директорката и уж бяха наред нещата после , но стигнахме до извода с родителите ми ,че и да се оправят нещата биха могли да ме повлекат надолу като видяхме кви са пропаднали. И така до 2 дена съм в ново училищемн се радвам . Там сме проучили нещата и ласа е с по- добър успех от сегашния ми и не са имали НИКАКВИ разправий до сега

Re: Трябва ми спешно съветче.

Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    Занчи започвам от самото начало ... Тази годиан съм в осми клас и влезнах в СОУ " Васил Левски " с Биология и Химия ( това и което исках ) Главната причина беше учителката ми по бияология , която се води за енда от най - добрите в грата и има докторска степен , макар и самото училище да не е елитно... А на мен ми трябва много биология , защото ще кандидатствам всисше с биология ... И до тук всичко беше 6 + , но само до тук ... И се оказва , че класа ми далеч не е това което очаквах ... Значи клас ми е то лигави , мислещи се за нещо коерто не са ще ги анрека същества ( с малки изключения като например еднса стара позната и ощя няколко човека ) И днес много ме зидразни нещо кеоето каза еидн съученик на мен и момчието до мен " Ей умните " и тва мног оме ядоса , защото ние просто сме по въздържани и кротки ис и учи уроците , а сме толкова кротки зашото с тези хора не ни е приятно , апопринцип сме бири и помитаме така да се каже всичко ... И общо взето мразя си клас аи ме дразни много . Моля засъвет какво да направя , че да не им се впрягам толквао , да ги сложа на място и да им покажа кой е номер 1 ...
    Само от теб зависи дали ще дадеш на простаците да развалят живота ти! Замисли се-няколко години ще си с тях,после отлиташ и ако прекалено много се палиш може да повлияе на бъдещото ти израсване като личност.

Днес си взех всички документи от вече бившето ми училище... ОТ УТРЕ СУТРИН СЪМ УЧЕНИЧКА В ДРУГО УЧИЛИЩЕ !!!

Град
    u nas :P
    4ove4e ne im se vprqgai tolkova :P nqma smis1l. taka samo im dava6 povod da te draznqt o6te pove4e:P iskam da ti kaja 4e i az s1m 8-mi klas i s1m v ezikova gimnaziq.Predi da zapo4nem u4-6te si misleh 4e klas1t mi 6te e suuper zadr1sten i nqma da ima kakvo da si kaja s nikogo,no se okaza 4e gre6a-V MOQ KLAS SA SUOER GOTINI PI4OVE v na4aloto prosto si prikazvahme sled tova zapo4nahme da izlizame..i do sega-nie sme dobri priqteliP moje bi prosto trqbva da se opita6 da namerih6 hubavite 4erti na horata okolo sebe si-taka e po lesno
    It's so simple-I don't wanna have everything,when I realy want something,I fight to get it :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си