- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кой готви у вас
Точно така :PПървоначално написано от denied
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
Тати, от време на време - мама и аз.
Еми най често готвят баща ми и майка ми, след тва дядо ми, после баба ми и най-накрая сме ние с брат ми.
Ем по принцип живея сам... с две квартирантки и те готвят ама те много много ги няма у дома както и мене и понякога оставаме без храна и се налага аз да експериментирам в кухнятада ви кажа сам се учудих ама съм много добър готвач
много хора ми го казаха :P
dance
Maika mi i nqkoi pyt ba6tata...koito interesno 6to go nqq za otgovor??
И майка ми, и баща миНо баща ми готви повече работи и по-вкусно ... Аз не умея да готвя
![]()
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
mi maika mi predimno...sly4va se i brat mi kato si doide da sgotvi ne6ty nooo rqdko se sly4va![]()
When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)
Ами майка ми готви,но и аз мога да се похваля,че поне готвенето ми се отдава!Но рядко ме посещава музата...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Аз от време на време,но иначе майка ми готви,даже напоследък и баща ми хахаха,но се въздържах и не опитах....
![]()
:P хахаа
в нас или ще готви мама или ще умрем гладни![]()
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
Ооо, майка ми! Баща ми в кухнята не влизаи по-добре
![]()
+1Първоначално написано от extreme_
![]()
offline forever!
V nas nikoi ne gotviSus setsra mi jiveem sami i za sujalenie i dvete sme mn murzelivi i si pravim razni pylogotovi raboti,vareni kartofi,oriz...Niakvi elementarni raboti...
![]()
жените в къщи. редуваме се или просто решщаваме какво ще се прави и го прави тази, която го приготвя най-вкусно. Защо за Бога все това съм аз. в петък правих ориз с охлюви, а днес крем-супа, която на картофено пюре заприлич по гъстота![]()
samo maika mi... az ot vreme na vreme praq po nqkoi bylamach, a bashta mi samo leji i qde i hodi na rabota
![]()
Понякоха аз, понякога тате, но най-често мама!
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Ами у нас общо взето готви тати.Той хваща де що има в хладилника и може да се вари/пече,наблъсква го в една тенджера или тава и айде във фурната.В повечето случаи обаче става доста вкусно.Но за въпросната анкета,в която няма отговор ''Тате'',отговорих мама,'щото от време на време и тя се сеща да сготви.
![]()
ем по принцип маика иначе като съм при тати и баба и тати готвят но на тати му е по вкусно яденето![]()
Мамчиту..ма фалшивата,чат-пат и аз се умъквам в кухнята...ма после всички остават гладни![]()
Баща ми и майка ми :P