- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кой готви у вас
maminkato nqma koi drg men me marzi :P 3 pati ura za maminka =D> =D> =D>
У нас готви мама, или съпругата на брат ми. Доста по-рядко мога да приготвя нещо аз- като днес- пържени картофки![]()
vka6ti gotvi maika mi, no v posledno vreme, kogato nqma vreme mi se nalaga i na men da gotvq![]()
Аз и бащата.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Майка ми.Рядко се случва да приготвя някакви сладки,пържени картофи,баница или яйца...![]()
Еми майка ми готви.
Ама ми е забранила да сядам на масата с нея,иначе няма да ми даде пари.
Няма смисъл....аз не ям в къщи....![]()
Ама тя си е злобна
Майка ми и чат-пат аэ ,когато ми дойде муэата.Ама правя само някакви кексове,пици,баници и такива неща![]()
А и преэ вечер поръчваме КФС![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Майката и бащата.
Стига ми готвенето в даскало и в бачкането.![]()
Аз, мама или баба.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Майка ми...понякога и баща ми се сещаПък аз понякога помагам :P
Майка ми или баща ми.И двамата готвят вкусно и ни глезят редовно,с най-различни манджички.![]()
П.С-рядко ми се случва аз да готвя-първо омазвам цялата кухня до неузнаваемост,второ готвя безвкусно,трето не изгарям от желание,горкият ми мъж,дано да е готвач.
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Едно въпросче-Защо в анкетата не са опоменати и бащи/дядовци![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Майка ми и не искам никой др ... :P
we give it all.
koito se pribere po rano
Майка ми най-често, напоследък аз готвя горе-долу колкото нея, а баща ми само малко понякога реже хляб, пържи кюфтета, прави салата иии... друго не се сещам, но аз много често си готвя, защото няма кой друг...![]()
Майка ми, аз съм скарана с готвенето![]()
Еми аз направих анкетата защото ми беше интересно кой готви у вас. Аз живея само с брат си, но той прави само палачинки и оформя кюфтетаиначе моят приятел (който прекарва доста време у нас) и той ми помага като ми дава някои съвети и напътствия, бели картофи, реже краставица за таратор и най-важното- винаги носи торбите от магазина до нас. Досега веднъж не ми е давал да ги нося- джентълмен голям е
![]()
Мама естествено, много рядко аз.![]()
>>> House Music <<<