- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Риана идва в България
Кой ще ходи на концерта?
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
А кога ще е той?![]()
http://www.dnes.bg/article.php?cat=26&id=43431
Az 6te sam tam![]()
![]()
Жалко, че не съм от София. Но пожелавам на всички, които ще ходят, да си изкарат страхотно.![]()
Хей , дори ще пее безплатнооооооооооооооооо ооо
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Предайте й много поздрави защото съм й върл фен...а ако Ciara беше дошла направо щях да си извадя очите от яд!![]()
Ако имаше билети, щях да отида, ама сега като е безплатно, не си и помислям да стъпя там...За какво да ходя? За да бъде като(или по-зле)от концертите на радио Сити ли? Да ме мачкат и бутат пияници? Да се чувствам като в градския транспорт - да ми е тясно, неприятно и т.н
Не, мерси, имам желанието да си платя и да ми е готино, но така.. нямам намерение да се бутам и да не виждам нищо![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Що все в София беее![]()
![]()
![]()
![]()
столица е амааа... пф пф
По някоя ТВ ше предават ли?
Impossible is nothing ;] ^^
^^
Ето го и развитието на концерта засега на голяяяяяяяяяяяямата звезда, която не благоволи да излезе до 21.00, да не я разтопи дъжда под чадъра-ъра-ъра-ъ-ъ-ъ!Това е от един чат на едни мои приятели...
dessi, Днес, 06:03 PM: Айде чао отивам на концерта на Риана
mimixx, Днес, 06:41 PM: Чао да си прекараш супер.
morgoth_srs, Днес, 07:08 PM: Боже, колко мъка има на този свят - концерт посветен на един чадър !!?!?!??!!? Дано завали
Ela-, Ela-, Ela- Виж новите дрехи на Царя
dessi, Днес, 09:46 PM: Мерси,ама беше ужасно заваля дъжд и уреди те им се прецакаха,и всички се разотидоха
Лигличка_ООД, Днес, 09:47 PM: Е като заваля, Рияна не ви ли скри под чадъра си
dessi, Днес, 09:53 PM: Хаха,де да беше така ама даже не се показа
Лигличка_ООД, Днес, 09:54: Ама не я ли видяхте ???
dessi, Днес, 09:57 PM: Да изобщо не се показа,до 1 час пяха Румънеца и Енчев,Каризма и други...казаха ''след 15 мин. излиза'' чакахме полувин час и ни намокри дъжда и си тръгнаха всички
Лигличка_ООД, Днес, 10:02 PM: Егаси излагацията *сори за думата *.Ето защо не я харесвам Има хубави песни, визия, но държанието й е под всякаква критика
roni, Днес, 10:04 PM: Оле каква мошенничка.Голямата звезда.Като и шатне някой два шамара да се научи.
И какво, изобщо ли не е изязла?!?
Пяла е ама е излязла 9 и нещо а е трабвало 8 часа да пее тя....!
Бутахте ли се много а?!
За това съм казал тия неща се правят или платени или на стадион...как ще събереш толкова много хора на един площад...![]()
На мен някои присъствали на концерта ми казаха, че към осем и половина са се изнесли половината хора.![]()
Сигурно не е било добре организирано![]()
[b]Как да има добра организация,при положение,че концерта беше предвиден за аудитория,която да се вмести на Батенберг и околността.Първоначално написано от MG-X-Power
Много се ядосвам значи,исках да я видя на живо,а то какво се оказа.Добре,че се прибрах преди да завали дъжда...
П.С-До колкото разбрах,тази вечер по БТВ ще го излъчват концерта на запис от 22 часа.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Не знам за никакъв концерт, не знам дали изобщо тук е мястото.. ама..
чак сега видях тая реклама "хвани хита за чадъра ъъъ--ъ--ъра"
Извинявам, ако не сте я правили вие тая реклама, но
ПО-ТЪПО НЕЩО ОТ ТОВА НЕ МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ИЗМИСЛИ!?
онтово съжалявам, че трябваше да го кажа, ама не издържах просто..
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?