- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Проблем с пениса
Правих секс с приятелката си,бяхме много възбудени и след около 5-6 мин докато го правехме изведнъж усетих че не усещам онази си работа.Извадих го и почувствах че е изтръпнал и не чувствам много главичката...не знам какво има.Няма болка,няма нищо...преди да се случи това се случи да си огъна главичката малко и леко ме заболя,но не знам дали на това се дължи...много странно се чувствам.Не ми се е случвало до сега...не си чувствам част от онази работа
Гагоооо
ГОДИНИ?Първоначално написано от симпатяга
с какво е бил обмазан презерватива?
какви "гелчета" е ползвала твоята партньорка преди контакта?
описаното с сходно с ефекта на локални анестезиращи средства. огъването на гланса няма връзка с това.
мерси за компетентната интервенция!Първоначално написано от SWASTICA
лапсус мани. поднасям извинения!
много помогна на питащия, няма спор
откакто купихме този сайт - диващината в него е пълна!!!Първоначално написано от SWASTICA
очевидно я няма Здравата ръка....ще помислим....
шемет/ке, аз СЪМ повече от прост лекар!
очевидно си отскоро тук.
което не те извинява за фактически грешки!
гланса НЕ ГО БОЛИ а е лишен от тактилна сетивност!
КРАЙ на коментара по темата от моя страна.
Ае стига се меша навсякъде,бе!!!Първоначално написано от SWASTICA
![]()
Нещо не мога хубаво да го вдигам днес...и да го задържа вдигнат![]()
Гагоооо
Здравейте от около 1 месец имам проблем с пениса.Под кожата ми се образуват жълти петна. Почти цялата глава.Олюпих една част в средата но много трудно се махат.Пробваха да го потопя в калиев перманганат, за да ми се разкисне но пак се махат трудно.МОЛЯ ВИИИИ ПОМОГНЕТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
Измивай се всяка сутрин пич! Със сапун например Dove с мляко или ползвай интимни гелове. И като пикаеш си позабелвай главичката!
Мерси много пич оправи ми се. Много сам ти благодарен![]()