- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Проблем с пениса
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Правих секс с приятелката си,бяхме много възбудени и след около 5-6 мин докато го правехме изведнъж усетих че не усещам онази си работа.Извадих го и почувствах че е изтръпнал и не чувствам много главичката...не знам какво има.Няма болка,няма нищо...преди да се случи това се случи да си огъна главичката малко и леко ме заболя,но не знам дали на това се дължи...много странно се чувствам.Не ми се е случвало до сега...не си чувствам част от онази работа
Гагоооо
ГОДИНИ?Първоначално написано от симпатяга
с какво е бил обмазан презерватива?
какви "гелчета" е ползвала твоята партньорка преди контакта?
описаното с сходно с ефекта на локални анестезиращи средства. огъването на гланса няма връзка с това.
мерси за компетентната интервенция!Първоначално написано от SWASTICA
лапсус мани. поднасям извинения!
много помогна на питащия, няма спор
откакто купихме този сайт - диващината в него е пълна!!!Първоначално написано от SWASTICA
очевидно я няма Здравата ръка....ще помислим....
шемет/ке, аз СЪМ повече от прост лекар!
очевидно си отскоро тук.
което не те извинява за фактически грешки!
гланса НЕ ГО БОЛИ а е лишен от тактилна сетивност!
КРАЙ на коментара по темата от моя страна.
Ае стига се меша навсякъде,бе!!!Първоначално написано от SWASTICA

Нещо не мога хубаво да го вдигам днес...и да го задържа вдигнат
Гагоооо

Здравейте от около 1 месец имам проблем с пениса.Под кожата ми се образуват жълти петна. Почти цялата глава.Олюпих една част в средата но много трудно се махат.Пробваха да го потопя в калиев перманганат, за да ми се разкисне но пак се махат трудно.МОЛЯ ВИИИИ ПОМОГНЕТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
Измивай се всяка сутрин пич! Със сапун например Dove с мляко или ползвай интимни гелове. И като пикаеш си позабелвай главичката!

Мерси много пич оправи ми се. Много сам ти благодарен