.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Какво да правя?

Преди близо 1 месец скъсах с гаджето. Но наскоро разбрах 4е сме скасали за6тото не сам правила секс с него. 4удя се ако трагнем пак дали да му пусна? Моля ви кажете ми как да постапя. Оби4ам го безкраино много.

На колко години си ? Виж , казвам ти че и да му пуснеш по розово положението няма да стане , ти ще му дадеш девственоста си , а той след третото е***е ще те отреже пак . Човек който истински държи на теб няма да те зареже заради единия секс
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

Цитирай Първоначално написано от No_Limit
    На колко години си ? Виж , казвам ти че и да му пуснеш по розово положението няма да стане , ти ще му дадеш девственоста си , а той след третото е***е ще те отреже пак . Човек който истински държи на теб няма да те зареже заради единия секс
    Така е ....
    If YoU HAd JuSt OnE WiSh, WhAt WoUlD It Be?

Голям фен
    egati typiq vypros. eststveno 4e ne! ti moje i da go obi4a6 ama 6tom e skysal s tebe samo zaradi seksa...
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Защо да тръгваш с него, при положение че утре ще те зареже, защото го държиш на сухо?

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Да се събереш с него,ще бъде доста голяма грешка според мен. Като цяло зависи от това,какво би искала ти и какво той би искал от вашата предполагаема възобновена връзка.

И още нещо,той поставил ли ти е като,условие да правиш секс с него,за да тръгнете отново
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

На 14 г. сам. Сно6ти си 4атихме и ми каза 4е тогава когато тои искал му бях пуснала сега 6тяхме да сме о6те заедно, за6тото тои нямал намерение да каса с мен.

Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от sladki64e
    На 14 г. сам. Сно6ти си 4атихме и ми каза 4е тогажа когато тои искал му бях пуснала сега 6тяхме да сме о6те заедно, за6тото тои нямал намерение да каса с мен.

Момиче,толкова ли не можеш да разбереш за какво си му на това момче. Пак ти казвам,помисли си много добре какво очакваш,ако отново се възобнови всичко.Ако те е обичал е нямало да те зареже,като е бил с теб,очаквайки само секс,който ти очевидно не си му дала те е изоставил,логично...

На 14 г. сам. Сно6ти си 4атихме и ми каза 4е тогава когато тои искал му бях пуснала сега 6тяхме да сме о6те заедно, за6тото тои нямал намерение да каса с мен.

ми сама си напраи изводите.........

олеле мале мила.абе дете по-хубу го забрави отколкото да те из*ка и да те заебе...по-гадно ше се чувстваш 100000000000% съм сигурна в тва...

Град
    Shumen
    toi 6te spi s1s tebe i posle pak 6te te zareje
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Град
    ПрИ Теб
    Zna4i te e iskal samo za sexa 6tom te e zarqzal zaradi takava tapa pri4ina qsno kakva e bila celta mu...
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

А така ше ги слушаш кво ти говорят,че иначе нема накъде-Ни го ИБАВАЙ
    Nope...i can't

obi4am go tolkova mnogo, kvo li ne praih za da go zabravq no ne moga. Priqtelite mi ve4e sa se videli v 4udo. Obi4am go pove4e ot si4ko drugo...

абе момиче ти наред ли си?Как може да ходиш с такова момче,което иска да спи с теб и те е зарязал заради това а и според мен си още малка за да правиш секс.Когато си готова да го направиш трябеа да е с човек,който ще бъде търпелив и ако наистина те обича ще изчака колкото е нужно.Но според мен ще направиш огромна грешка ако се съберете отново.Не повтаряй моята грешка ама вече съм добре де
    Fucк is good,fucк is funny,
    a lot of people fucк for money,
    you think the fucк is funny,
    fucк yourself and save your money.

Град
    I don`t know where
    obi4am go tolkova mnogo, kvo li ne praih za da go zabravq no ne moga. Priqtelite mi ve4e sa se videli v 4udo. Obi4am go pove4e ot si4ko drugo...

А,той заслужава ли си го наистина.Продължавай да го обичаш и да вярваш в красиви любовни романси.Не оставяй да те заслепи,а помисли поне малко,що за човек е.Не се заинатявай,като магаре на мост,аз се осъзнай,докато още имаш време.Малка си,неопитна,наивна,влюбена и загубена,не се вслушваш,знаеш си само твоето,как да го направим още по-лесно.Ти си лесна плячка в неговите очи,не се оставяй да паднеш в капана му,той именно това очаква Успех.

ti ne bi da si go napravila?

Град
    I don`t know where
    ti ne bi da si go napravila?

Ако ме питаш за секс дали съм правила-не не съм.Какво общо имам аз,с твоят проблем.Опитвам се да те предпазя,не само,а и останалите хора,които са коментирали темата ти.

Град
    *in a pink dream*
    sexa ne e neshto , koeto si dlyjen/a da davash na partniora si . to e neshto , koeto pravish zashtoto go iskash i zashtoto ste doistignali tazi stepen na razvitie na vryzkata , poqvili sa se po-slilni chustva , strast i doverie po mejdu vi
    shtom do sega ne ste pravili sex , znachi e nqmalo udoben moment i /ili ne si bila gotova - da ne bi sled kato e skysal s teb - PO TAZI PRICHINA , veche vsichko , koeto te e spriralo da se e promenilo ( nqma smisyl sigurno da povtarqm , che i spored men tazi vryzka bydeshte nqma - sled kaot mu pisne da te chuka , nezavisimo sled 1 ili 10q pyt .... shte skysa s teb
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Ne moga da razbera kak ne vijdash kakvo iska toi ot teb ? Kak taka ne go osyznavash? Nima e tolkova trudno ? Tova,koeto iska toi e edno EBANE! I si gotova da bydesh tolkova gadno izpolzvana prosto za oshte nqkolko negovi pogleda ?! Spored men si mnogo kofti hlytnala.Tochno i zatova se kazva,che liubovta e slqpa(dokolkoto tova moje da se nareche liubov).
    Predelno mi e qsno,che ne si dlyjna da se vslushvash v nasheto mnenie,no shtom go iskash qvno ima znachenie za teb.Prochetah mneniqta i na drugite po temata i mi se struva,che tova e edin ot naistina redkite sluchai,kogato pochti vsichki sa na edno mnenie i to e ako moga da obobshtq,che toi ne iska ot teb nishto poveche osven SEX!Spored men ne se vryshtai pri nego!!!Zabravi go(tova ne e nevyzmojno,kakto ti se struva na teb sega,tova e napylno postijimo!) i si nameri drug,koito da te obicha i da e gotov da te izchaka,kolkoto i vreme da ti e neobhodimo! Uspeh!
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Град
    Elit Way School
    хаха и аз се бях влюбила в един УЖ, но го забрави за около3-4 месеца и аз се мислих, че няма да мога да го забравя ама успях макар, че сме в едно училище и ся въобще не ми пука за него

6te te iz4yka i 6te te zareje pak puk ako ne ni vqrva6 qvno 6te se naloji da se yveri6 po -bolezneniq na4in.... dano samo si dostatu4no ymna 4e da ne ti se nalaga .....

Мега фен
    Град
    София
    Ако и той те обичаше и държеше на теб,нямаше да скаъса с теб эащото не си пуснала..явно обаче е очаквал само да му станеш поредна бройка,но не е станало и сте скъсали..ясна е работата,най-вероятно ако пак търгнете (което не те съветвам да става),само `ще те мине` и до там.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Там, където има ракия.
    Цитирай Първоначално написано от No_Limit
    Щом един път те е зарязал ,не мисли 4е ако спиш с него няма пак да го направи !!! Ако те оби4а никога няма да те зареже заради секса!

фани му пусни и виж докъде ще те доведе - до повече акъл в главата занапред
    BMW POWER

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си