Цитирай Първоначално написано от hforce
eto q i moqta istoriq... ne sum devstven ot 4 godini, ama ot 1 godina ne beh pravil sex... ta navih q sega6nata mi priqtelka, si4ko to4no, predi tva ve4e beh zel prezervativi (mamka mu, mrazq tazi duma... mnogo trudno se p6ie ) ta kakto i da e... otivame v nas oba4e patlaka zase4e... a ne beh luskal ot 3 dena... gruba gre6ka... (prosto taka se be6e polu4ilo 4e ne bqh luska... ne e bilo umi6leno) kakto i da e... est tq se zaradva 4e ne e stanalo ni6to 6toto ne be6e mnogo navita da go pravime ili pone se prave6e 4e ne e (6te6e da i e za purvi put ama se otlaga do subota ina4e tva stana sega v ponedelnik, predi 2 dena ) mnogo suglasna, no ina4e si znam 4e e navita i 4e go iska, prosto se use6ta... kakto i da e posle se s4upi da mi podigrava 4e sum bil karuk... ve4erta kato se pribrah probvah da luskam ama karah na polusuedinitel (be6e stanal ama na polovina ) i svur6ih super burzo i mnooooooogo ubilno... kakto i da e... na sledva6tata ve4er probvah pak da luskam i si stana za otricatelno vreme... malko kato go pipna i vednaga e v izpravnost... da moje i ot tva da e... ako ne si luskal ot mnogo vreme da zase4e... ta 12-24 4asa spored mene e suvsem normalno...

ina4e ot pritesnenie - da... ot tva e spoko, i da ne e sledva6tiq put, za nqkolko opita i 6e stane i posle 6e svikne6 kato go preodolee6 tva i nqma da ima6 problemi sled nekolko dubyla pak pi6i da te vidime kak si i da ni se pohvali6... v subota i az 6e se pohvala
da be da ti i predniq put taka kaza. vse taq uspeh i na dvamata i ne se trevojete momi4etata ne hapqt mn :P