.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 64
    Град
    Варна, морето, сините вълни...

Финландец извърши масово убийство

За сега съм без коментар.

http://www.dnes.bg/article.php?id=43458

Още инфо - http://en.wikipedia.org/wiki/Jokela_school_shooting

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Майка ми е от финландски произход..
    Определено насилието им е в кръвта.

Всъщност финландците са доста свити и интровертни и дълго таят горестта в себе си,но изведнъж като излезе наяве,се получава това,или самоубийство.Да не забравяме,че Финландия е на първо място по самоубийства в световен мащаб.

Иначе това момче е доста интелигентно..много ми допадат разстжденията за нарушения естествен подбор,за това че глупаците се размножават повече от интелигентните,и заливат прогресивно света,че сме хомо идиотикус..
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Град
    Как можеш да говориш така при такава трагедия? и да ползваш неуместни емотинки? Той, ако е бил толкова умен е щял да учи в по-елитно училище, защото това ми се струва, че не е такова, а и надали директорката на училището е точно най-тъпата като естествен подбор, че да убива точно нея.

А, че Финландия се самоубиват и депресират най-много е така. Иначе нямаше да са страната на метъла, но това е друга тема.

Град
    София
    Защото мили,Мошно,няма нужда от куртоазия.
    Защото дори да не искаш да го признаеш,смъртта е трагедия,само ако е на близък човек,а смъртта на непознат..е просто..статистика.
    Dwight D. Eisenhower

Град
    Да, определено не ме натъжи, което, обаче, не значи че не е трагедия.

И това, че не те е заболяло от загубата на непознат (още повече извън България) не значи, че трябва да се подиграваш със смърта и чуждото нещастие. Честно казано, тук ми падна в очите.

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    вярно, че е трагично, но пък заглавието ти е неправилно..

тва може да се случи навсякъде
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Град
    София
    Hehe,дарлин'
    Не ми извъртай думите.
    Казах,че момчето е умно и говори правилни неща,не съм казала,че е избрал подходящия метод да привлече вниманието за упадъка на човешкото общество,като убие няколко човека.
    Определено не заставам зад действията му,но го подкрепям в разсъжденията.
    Dwight D. Eisenhower

Град
    Варна
    И тоя идиот е следвал примера на хамериканските простаци. Какво му е липсвало? Приятели? Семейство?
    I’m gonna put on a iron shirt, and chase satan out of earth I’m gonna send him to outa space, to find another race...

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Абе финландците са кучета бе

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    Заглавието е смотано, тъй като генерализира твърдението, че едва ли не всички финландци са такива, което НЕ е вярно. Че това е трагедия, да, така е, но вината НЕ е само в момчето. Замислете се, че може би са му се подигравали, отблъсквали, нямал е приятели, нямал е подкрепа от родители, от учители... Всички тези неща са му довели тези мисли за масово клане в главата. Убеден съм, че е можело да бъде предотвратено.... RIP на жертвите...

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Дебил.

Град
    Много често местят кофите в Младост и не мога да кажа точно
    Тва скандинавците са си ебали меча...

Dance with the dead in my dreams
    Listen to their hallowed screams
    The dead have taken my soul
    Temptation's lost all control

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Защото дори да не искаш да го признаеш,смъртта е трагедия,само ако е на близък човек,а смъртта на непознат..е просто..статистика.
    Това е вярно.

Дори не ми трепна, след като го прочетох, ако трябва да съм откровена. Може би заради егоизма ми. Не знам...

Толкова хора умират всеки ден - във вестника чета за "шофьори", които помитат деца например, защото са се отрязали като свине и са се качили в колата.

Моя добра позната почина миналата година при катастрофа - на 17години. На фона на всичко това финландците слабо ме интересуват.

Истината е, че всяка смърт е трагедия, но само за близките на тези хора, както каза RAWRRR.
    Собственост на Canis_Dirus

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    За да го направи трябва да има някаква причина (в никакъв случай не го оправдавам) може би е подтикнат за това му деяние. Току-така не се става убиец.
    Let The BEAT Control Your Body

Град
    Много често местят кофите в Младост и не мога да кажа точно
    Цитирай Първоначално написано от radito
    За да го направи трябва да има някаква причина (в никакъв случай не го оправдавам) може би е подтикнат за това му деяние. Току-така не се става убиец.
    Причина...ми пича сигурно е прекалил с якия норвежки блек метъл и се е юрнал да убива в името на Черния Господар под предлог че иска да прочисти човешкият род

Dance with the dead in my dreams
    Listen to their hallowed screams
    The dead have taken my soul
    Temptation's lost all control

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от The Torn Prince
    Цитирай Първоначално написано от radito
    Причина...ми пича сигурно е прекалил с якия норвежки блек метъл и се е юрнал да убива в името на Черния Господар под предлог че иска да прочисти човешкият род
    Моля те не се гаври с това.Финландците определено не са хедонисти и са нещастни по призумция.Живяла съм сред финландци,така че много добре знам колко са отчаяни от живота.Те живеят САМО в петък вечер.
    Dwight D. Eisenhower

Град
    ATAKABG - Ресект??? Гледай си работата.

The Torn Prince - Колкото до финландците и блек метъла... хората в тези държави попринцип са едни от най-миролюбивите (нищо, че се самоубиват). В Скандинавските държави няма почти никаква престъпност (а имащата обикновено се извършва от чужденци, а не от местните). Самите наказания са доста малки. Предполагам, че е защото рядко се нарушават законите.

А че са ненормални, ненормални са, но не са опасни. Нищо, че озаглавих темата така и че пиша тема за подобно нещо.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Трагедия. Напомня ми на един тийн сериал, където сюжетът ставаше по такъв начин. Там ученикът стреля, защото го пренебрегвата т.нар. "популярни", измъчваха го и беше обект на подигравка.
    Дано не се повтаря тази трагедия, тъжно е да виждаш как се убиваме един друг, особено младите хора
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Защо ли вече не се трогвам? Аааа, ми сигурно щото става през ден...

Град
    София
    Пффф ми да се оправят
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    За съжаление май единствените нормални са серийни убийци... Наистина света има нужда от чистка и от спиране на произвеждането на идиоти и овце от ебаната система...
    Обаче не е правилния начин този,който е избрал финландския килър... Нищо няма да постигне така - 8 идиота по-малко и край за него. Има други начини за водене на борба срещу идиотията,които да не са гибелни за борещия се...

И все пак РЕСПЕКТ ЗА МОМЧЕТО
    кви ги дрънкаш такива сега след като нито познаваш загиналите и ранените нито пък и убиеца..

пък и кой си ти че да казваш кой трябва да живее и кой не?
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Цитирай Първоначално написано от Fuckin'Hostile
    Защо ли вече не се трогвам? Аааа, ми сигурно щото става през ден...
    What you give is what you get!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Само на мен ли ми става гадно като чуя за такава трагедия...?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    И на мен ми е кофти мисълта, тази и подобни случки са ме вкарвали винаги в дълбоки размисли за живота, смисъла на убийствата и т.н. Нямам предвид депресия, просто разсъждавам върху чудовищната страна във всеки човек. Как може да убиеш някого, какви са мотивите, какъв е смисъла. Момчето явно е имало доста тегави проблеми, може и да се е дрогирал, не знаем. Ама е шок. А представете си това да се случи във вашето училище, до вчера да сте познавали тези хора, да са ви били близки приятели... И за един ден да си отидат всички защото някой мухльо със социални проблеми е решил, че ще ги разреши с това да убие няколко души и да се гръмне. Явно е смятал, че ако се самоубие на никой е нямало да му пука, но ако направи нещо "велико" ще го запомнят. И ето, че сега цял свят говори за него.

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    За съжаление май единствените нормални са серийни убийци...
    Много инфантилно мнение между другото...
    I’m gonna put on a iron shirt, and chase satan out of earth I’m gonna send him to outa space, to find another race...

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от ThankYouVeryMuch
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    И на мен ми е кофти мисълта, тази и подобни случки са ме вкарвали винаги в дълбоки размисли за живота, смисъла на убийствата и т.н. Нямам предвид депресия, просто разсъждавам върху чудовищната страна във всеки човек. Как може да убиеш някого, какви са мотивите, какъв е смисъла. Момчето явно е имало доста тегави проблеми, може и да се е дрогирал, не знаем. Ама е шок. А представете си това да се случи във вашето училище, до вчера да сте познавали тези хора, да са ви били близки приятели... И за един ден да си отидат всички защото някой мухльо със социални проблеми е решил, че ще ги разреши с това да убие няколко души и да се гръмне. Явно е смятал, че ако се самоубие на никой е нямало да му пука, но ако направи нещо "велико" ще го запомнят. И ето, че сега цял свят говори за него.

Май сте само вие двечките. Оу, с мошно ставате трима.

Айде, бе, кво се вкисвате.. дори не сте виждали снимките на тези хора. По вестниците всеки ден чета за катастрофи и за умрели деца, а никой не пуска тема за това. Пък тези сте тръгнали да оплаквате.

Нищо лично, наистина, просто не ви разбирам.
    Собственост на Canis_Dirus

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си