.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Да прав си ,само че процентите за "град>село" и "село>град" се образуват като се има предвид отношението между това колко селяни са дошли в града,и колко граждани са отишли насело.Тоест опорната точка е града.И според данните повече хора си тръгват,отколкото да дойдат да живеят постоянно в града..доста голям е и процента на временно пребиваващите в града,само за работния ден-"трудовите пътувания",както сам каза,София наброява няколко милиона през работната седмица,а иначе след последното преброяване на населението ,постоянно живеещите в София са 1.2 мил.
    Така че си прав за това,че хората идват да работят в големите градове,но пък предпочитат да живеят насело.(според данните)

Съжалявам,ако съм ти станала досадна,спирам да споря.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Така че си прав за това,че хората идват да работят в големите градове,но пък предпочитат да живеят насело.(според данните)
    На мен пък ми се струва, че хората, които не живеят в големите градове целят да се заселят именно там. Определено те са по-упорити и по-амбициозни от 'кореняците', а пък вторите се стремят към някое по-тихо местенце и си взимат вили в околните села или други малки градчета.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    София
    Толкова много термини направиха гащичките ми на палатка..
    Съжалявам,трябваше да го кажа .. един интелигентен разговор,трябва да се завърши по просташки начин,иначе не е истински спор.
    Dwight D. Eisenhower

exploitedteen, вкара термините
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Толкова много термини направиха гащичките ми на палатка.. Embarassed
    Съжалявам,трябваше да го кажа .. един интелигентен разговор,трябва да се завърши по просташки начин,иначе не е истински спор. Very Happy
    И после защо някои те мислят за момче :P

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Fuckin'Hostile
    Толкова много термини направиха гащичките ми на палатка.. Embarassed
    Съжалявам,трябваше да го кажа .. един интелигентен разговор,трябва да се завърши по просташки начин,иначе не е истински спор. Very Happy
    И после защо някои те мислят за момче :P
    Ами уви не съм момче.Макар че .. като малка имах опити да се направя,сега като жена трябва да се възмущавам на глупавия сексизъм,който е обиждащ за самите жени,но уотева..

Quench дълго време ме лъжеше,че съм имала мъжко мислене,после най-после ми каза,че съм си курвичка.
    Dwight D. Eisenhower

Град
    Русе
    струва ми се че тряа напрайм няква кампания "ЗА" субурбанизацията в най големи градове... най - вече в софия, макар там да е най изразена е крайно недостатъчно ))

Град
    София

много интересно как ще я направите тази кампания..гладна стачка пред министерството?
    Dwight D. Eisenhower

Град
    Русе
    ахахах базиках се )))
    то тва няма как да стане, ясно е ))... мисля да напрая друга урбанизация... кат отида да живея в Букурещ

Мега фен
    Град
    Utopia..

Re: "Киноиндустрията в Русе"...Мани бе...

Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    Сори, че правя нова тема за глупости според някой, но до сега четох темата "Киноиндустрията в Русе" няколко реда по-долу и ми направи впечатление:
    да виждаш някой друг освен теб и съгражданчетата ти да се излагат наляво и надясно какъв велик град бил русе
    има хора от варна, пловдив .. но да правят толкова теми и да паридат с това?
    а тези градове са доста по-хубави от русе
    Е ок-като искаш обиждай го, че прави тъпи теми, ОБАЧЕ недей и всички русенци.

А за филма, за който говори-и мен ме избраха, обаче като отидох и като казаха за какво става дума моментално се отказах. 12 часа с тънки дрешки(бях еврейка) трябваше да кисна на гарата за 35 лв на ден. Мани-мани. Аз после тия пари за хапчета ще ги дам....

Ние не говорим меко....хич даже...

Русе НИКОГА, АМА НИКОГА НЯМА да стане Холивуд....Русе върви надолу...сега сякаш се е задържал на едно ниво, ама....
    имах предвид него и още 1-2 момиченца
    като не знаеш за какво става въпрос не си отваряй устата!
    аман вече от хора, които само се правят на интересни

Град
    София
    Само ако знаеше книжовното значение на "бъзикам се" ,никога нямаше да използваш думата,или не знам,може и да си гей ..
    Dwight D. Eisenhower

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Да бе.. Не се говорело на меко в Русе.. За това се бъзикат, че фирмата "Горенье" е русенса....

В София се говорело на меко...
    Пришълците сигурно говорят така...Но като цяло.....

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Аааабе! Как да не говорите мьеко?!
    Вие, Добрич и там наоколо барабар с нас варненци говорим баси изоглавеното... oбаче все намирам точните думи апф
    не е възможно някой да ти каже нещо без да натърти на 'И'...
    Ибел', 'дИте', 'пра'ймИ', 'листитИ', "измий чинийтИ" 0.0
    пък където трябва да сложим 'И' задължително се изтипосва едно 'Е' като да опровергаем, че знаем за съществуването на този звук.. 'тЕре' 'семЕнар' 'дЕректно'
    Ай да не кажа, че всички говорите/им така... ама една доо0оста голяма част...
    или пък 'емиииииииии'...

Ооо ядосах се...Не говорим меко разберете....Бахти темата само ни провокира да спорим...Някои си говорият с "И" и там другите меки букви,ама не говорим меко всички в Русе как в София...
    London Tipton

Град
    София
    Хахах ма как София винаги ви е в устата.. хахахахахах

Цитирай Първоначално написано от Your Nightmare
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Аааабе! Как да не говорите мьеко?!
    Вие, Добрич и там наоколо барабар с нас варненци говорим баси изоглавеното... oбаче все намирам точните думи апф
    не е възможно някой да ти каже нещо без да натърти на 'И'...
    Ибел', 'дИте', 'пра'ймИ', 'листитИ', "измий чинийтИ" 0.0
    пък където трябва да сложим 'И' задължително се изтипосва едно 'Е' като да опровергаем, че знаем за съществуването на този звук.. 'тЕре' 'семЕнар' 'дЕректно'
    Ай да не кажа, че всички говорите/им така... ама една доо0оста голяма част...
    или пък 'емиииииииии'...

Ооо ядосах се...Не говорим меко разберете....Бахти темата само ни провокира да спорим...Някои си говорият с "И" и там другите меки букви,ама не говорим меко всички в Русе как в София...
    къде пък казах, че ВСИЧКИ говорят така?! Вие копче не давате да се каже за 'свещения' ви град там... к'вото се засягате толкова... и почвате да нападате другите градове... пфф... шовинисти...
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Град
    София
    delete...

Град
    София
    Хах... егати забавната тема
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Само ако знаеше книжовното значение на "бъзикам се" ,никога нямаше да използваш думата,или не знам,може и да си гей ..
    знам го, но в момента не правя изявление по нац. тв и не говоря книжовно :P (добре поправка - шегувах се )
    П.П.
    your nightmare, не знам и аз дали си ходил/а в софия, ама е смешно да казваш, че там говорят меко , на когото и да го кажеш...

Град
    Русе
    защото се гордеем с историята си(ако прочетеш малко ще разбереш що ни тресе по голяма грандомания и от софиянци и поне аз се опитвам да направя нещо за нея и днес...

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Изглежда, че тия, които говорят твърдо, казват за другите, че говорят меко и обратното. Истината е, че преди време (не знам преди колко), България е била разделена на два диалекта - Я-кави и Е-кави. Я-кавите са западните, а Е-кавите - източните. За да може да се приеме един книжовен език за цялата страна се изготвят правописните норми. Казва се хляб, но хлебен, мляко, но млечен. Друг е въпроса, че в София все още казват хлеб, млеко и т.н.

И стига сте се карали, никъде не се говори изцяло книжовен език. Дори преподавателите по български си слагат ударения, където си поискат. В университета като почнат с това казАли, ходИли и ми става лошо...

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от vodolei4e_m
    ахахах базиках се )))
    то тва няма как да стане, ясно е ))... мисля да напрая друга урбанизация... кат отида да живея в Букурещ
    аз съм 1/4 румънец... не виждам нищо лошо да живея в Букурещ.. а и ми е на 1 час път...

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    мисля, че изобщо не знаеш за какво говорим и само се опитваш да се включиш в разговора, ама е неуспешно...

А за Букурещ- и аз щях да живея сега там, но се отказах..
    не те разбрах? excuse me?
    п.п. бай отивам да се образовам

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG

И в други форуми,и в тоя забелязвам МЕГАЛОМАНИЯТА,която тресе изстрадалите русенски душици... Не знам,от замърсения въздух ли,от мръсотията ли,от преливащия доста често Дунав ли,но 90% от русенци са абсолютно болни мозъци,мислещи се за велики,от култов град и така нататък. Като дори се сравняват със София,Варна,Пловдив... БОЛНИ МОЗЪЦИ... Култова е само идиотията ви...

Киноиндустрията... Каква киноиндустрия бе

Освен с русенско варено и с една победа на Дунав (Русе) срещу Рома преди много години в евротурнирите,с друго може ли да се похвалите реално?
    Абе ей, кретен! К'во обиждаш русенците, бе? С болни мозъци сме били. И бас, че Русе е далеч по-хубав и чист град от тъпото ти село, където и да живееш. Пък ако е София ->
    Многооооо си зле, честно...

ПП. Ама хич не ми пука с какво ще ме нападнеш. Отсега ти казвам, че няма да отговарям на евентуалните ти постове...

И между другото, ако беше поне мъъъничко умен щеше да знаеш, че Дунава от много време не е преливал в града ни, защото брега е доста висок.
    Улиците са чисти...поне в сравнение с улиците на София и доста други градове.
    За въздуха...хм...не споря...

Град
    София
    Хората от големите градове се фукат с това, че са от голям град. Хората от малките градове - с чисти улици, добри хора и т.н. Навсякъде е така. Тъпи са тези, които обиждат на град, потекло, раса и т.н.
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Кво,кво?В София се говори на меко ли?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си