Първоначално написано от
shoq
Чета из тоя форум и направо ми идва да ревна като гледам какви "умници" има,как може да има толкова ощетени от полови познания хорица пък тръгнали да се СНУШАВАТ хаха,и отгоре на вичкото се опитват и да дават съвети.Абре "умницата" която е учила 6 години биология може да си отвори отново учебниците защото нещо ми се струва че и е куцало учението...преговаряй си по честичко

... КАК МОЖЕ!?!?ОБМ...Един сперматозоид(не само един ми и повече,нищо че обединението прави силата) неможе да живее в кислородна среда..браво А(О)ПЛОДИсменти,пляскаите на умната госпожица,ТЕ УМИРАТ ВЕДНАГА КАТО СЕ ПОКАЖАТ НА ОТВОРА НА ГЛАВАТА НА ПЕНИСА...ДА БЕ ДА!НЕМОЖЕ ДА ИМА БРЕМЕННОСТ БЕЗ ДА ИМА ПРЯК КОНТАКТ ПЕНИС-ВЛАГАЛИЩЕ...ДА БЕ ДА!Сперматозоидите могат да живеят до няколко часа(2-3-4) в безкислородна среда и до 48 часа във влагалищна среда(така да се каже)...Така че тоя пич как си е "нацапал" ръчичката и после е бъркал "където нетрябва" нищо чудно момичето да е бременно...ДА ИМА И ШАНС ДА НЕ Е!Оплождането е ТВЪРДЕ относителен процес,може да дойде когато най малко искаме, а може и да не се осъществи когато най много го искаме...Оплождането се извършва в маточните тръби,преди облодената вече яйцеклетка да попадне в матката,готовата яйцеклетка може да бъде оплодена до 12 часа след пълното си озряване,сперматозоида се придвижва за няколко часа (2-3) до маточните тръби и както вече казах може да живее до 2 дни в тази среда...Съветвам некомпетентни хора да не дават мнения,защото така се стига до объркване на едно цяло поколение,прогресивно затъпяване...Проблемните хора по добре да не пишат из тия форуми рядко може да се попадне на компетентно мнение...И ТЕ ТАКА !

О, Всевишни, моля научете се първо да пишете. Тогава Ви е позволено да разговаряте с мен.
Знаеш ли, всъщност сгреших за едно нещо. След старателно преглеждане на няколко учебника по биология за осми клас, в нито един не успях да открия дали сперматозоидите умират веднага в кислородна среда, или не. Или с други думи - не са го написали хорицата.
Аз не говоря просто така и за да твърдя нещо, явно съм го прочела някъде. Проблемът е, че не помня кога и къде, за да цитирам, което от своя страна прави твърдението ми необосновано.
Заеби сперматозоидите, да допуснем, че си прав, при положение, че ми липсва ясна аргументация (това, разбира се, не означава, че няма да се разровя и прочета отново).
Влагалището има висока киселинност, която убива повечето сперматозоиди, тъй като те могат да живеят само в умерена киселинност или слабо-алкална среда.
Пък и каква е вероятността точно тогава девойката да е в овулация и един-едничък сперматозоид да е успял да оплоди яйцеклетката?
А на момичето мога да кажа само да счупи пръстите на приятеля си и да си купи тест, ако това би я успокоило.