.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    1 едничък сперматозоид и да иска не може да оплоди яйцеклетката, много ви се моля! Това сме го учили. Трябва да са много!!! В главичките си съдържат някакъв специален ензим, който разгражда обвивката на яйцеклетката и в крайна сметка най-бързият успява да се мушне в пробитата от останалите сперматозоиди дупчица. И край. Това е. Така се правят бебета!

Къдли е права.
    И...пише се "снОшение". Това ми бърка в здравето, ае научете се да пишете грамотно.
    Kaji na uchitelkata ti koqto te e uchila che edin spermatozoid ne e dostatychen za da oplodi edna qicekletka da se zastrelq ot upor...Zashtoto tova e tolkova greshno kolkoto onq s omazanite ryce nemoje da oplodi momicheto si...Kogato utre zabremeneesh po pogreshka i ti se obyrne jivota shte se naloji da si pregledash uchebnicite pak...Sramota e da si na edi si kolko godini i da nqmash elementarni poznaniq v taq sreda...Tova e zadyljitelno za vseki samouvajavasht se individ.Shtom kato izkazvash mnenie sydq che si mnogo kompententna ama izglejda che ne e tochno taka...I TE TAKA !

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Kupuvash si edin Sure Check(struva 3 lv) i go pravish i spirash da pishesh typi temi iz foruma!
    P.S.A otnosno higiennite navici na gadjeto ti - iuuuuuuuu
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

kypi si test ne sme vra4ki

бе как мое сте толкова прости бе, фанете го направете като хората, а не само " приятеля ми свърши на във въздуха, аз вдишах ще забременея ли"..ми кат те е страх пиеш хапче набързо и се молиш приятеля ти да не е бъркал в некой мравуняк, че да не барнете по един сифилис
    BMW POWER

Голям фен
    ми вземи се тест бе момче това ще ти даде отговор на въпросите и ще се успокоиш...

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Искаш ли са се хванем на бас по бира, че тестът на девойчето ще е отрицателен?

Окей, явно трябва да чета още и да разчитам по-малко на интернет. И престани да ме иронизираш с думичката "умнице", ако обичаш, защото аз, ако те почна за правописа ти, ще стане сложно. Пък и не съм на мнение, че заради подобно нещо можеш да ме окачествиш по някакъв начин, нали?

Щом досега не съм имала подобни проблеми и не съм ревала по форумите, означава, че съм достатъчно умна - за да се пазя и да знам кога има риск. И фактът, че съм прочела грешна информация, не ме прави глупава, съкровище.
    А колкото до уроците, можеш да бъдеш сигурен, че съм си ги учила редовно.

Към авторката: Ти не си ли направи тест вече?!
    Собственост на Canis_Dirus

Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    е** ти нечистоплътните гаджета си хващате =/

Цитирай Първоначално написано от shoq
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Чета из тоя форум и направо ми идва да ревна като гледам какви "умници" има,как може да има толкова ощетени от полови познания хорица пък тръгнали да се СНУШАВАТ хаха,и отгоре на вичкото се опитват и да дават съвети.Абре "умницата" която е учила 6 години биология може да си отвори отново учебниците защото нещо ми се струва че и е куцало учението...преговаряй си по честичко ... КАК МОЖЕ!?!?ОБМ...Един сперматозоид(не само един ми и повече,нищо че обединението прави силата) неможе да живее в кислородна среда..браво А(О)ПЛОДИсменти,пляскаите на умната госпожица,ТЕ УМИРАТ ВЕДНАГА КАТО СЕ ПОКАЖАТ НА ОТВОРА НА ГЛАВАТА НА ПЕНИСА...ДА БЕ ДА!НЕМОЖЕ ДА ИМА БРЕМЕННОСТ БЕЗ ДА ИМА ПРЯК КОНТАКТ ПЕНИС-ВЛАГАЛИЩЕ...ДА БЕ ДА!Сперматозоидите могат да живеят до няколко часа(2-3-4) в безкислородна среда и до 48 часа във влагалищна среда(така да се каже)...Така че тоя пич как си е "нацапал" ръчичката и после е бъркал "където нетрябва" нищо чудно момичето да е бременно...ДА ИМА И ШАНС ДА НЕ Е!Оплождането е ТВЪРДЕ относителен процес,може да дойде когато най малко искаме, а може и да не се осъществи когато най много го искаме...Оплождането се извършва в маточните тръби,преди облодената вече яйцеклетка да попадне в матката,готовата яйцеклетка може да бъде оплодена до 12 часа след пълното си озряване,сперматозоида се придвижва за няколко часа (2-3) до маточните тръби и както вече казах може да живее до 2 дни в тази среда...Съветвам некомпетентни хора да не дават мнения,защото така се стига до объркване на едно цяло поколение,прогресивно затъпяване...Проблемните хора по добре да не пишат из тия форуми рядко може да се попадне на компетентно мнение...И ТЕ ТАКА !

О, Всевишни, моля научете се първо да пишете. Тогава Ви е позволено да разговаряте с мен.

Знаеш ли, всъщност сгреших за едно нещо. След старателно преглеждане на няколко учебника по биология за осми клас, в нито един не успях да открия дали сперматозоидите умират веднага в кислородна среда, или не. Или с други думи - не са го написали хорицата.

Аз не говоря просто така и за да твърдя нещо, явно съм го прочела някъде. Проблемът е, че не помня кога и къде, за да цитирам, което от своя страна прави твърдението ми необосновано.
    Заеби сперматозоидите, да допуснем, че си прав, при положение, че ми липсва ясна аргументация (това, разбира се, не означава, че няма да се разровя и прочета отново).

Влагалището има висока киселинност, която убива повечето сперматозоиди, тъй като те могат да живеят само в умерена киселинност или слабо-алкална среда.

Пък и каква е вероятността точно тогава девойката да е в овулация и един-едничък сперматозоид да е успял да оплоди яйцеклетката?

А на момичето мога да кажа само да счупи пръстите на приятеля си и да си купи тест, ако това би я успокоило.

Umnicata,visokata kiselinnost spomaga za pridvijvaneto na spermatozoidite vyv vlagalishteto ne samo prostatniq sekret s koito se omeshvat po vreme na pridvijvaneto po semenite kanali(ne se nadqvam da si spomnqsh i tova ot uchebnika za 8mi klas,haha). Ne oprovergavash mnenieto mi po nikakyv nachin taka che ne smqtam za nujno da prodyljavam bezmisleniq spor s teb,tyi kato gledam che ti lipsva vsqkakva argumentaciq...
    Мили ми умнико,нямаш представа майка ми,която е гинеколожка как се смя от сърце на коментарите ти.Аман от самочувствия пълни със знания.Първо не си ми на годините да ми се отговаряш и да ми остроумничиш,и второ-не се излагай.Не е нужно да се правиш на много компетентен,само ставаш смешен.
    И айде щом искате ето цитирам майка си: "Момичето да се успокои,защото не може да е бременна."........
    Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!

Град
    Sofia
    Някой няма ли да разсее върлуващата глупост, че спермазадоидите умират в кислородна среда(сиреч от кислорода)
    Situatin normal-All fucked up...

Защо неидеш да се прегледаш?И го карай по спокойно несе притеснявай толкоав

Цитирай Първоначално написано от otka4ena
    Чета из тоя форум и направо ми идва да ревна като гледам какви "умници" има,как може да има толкова ощетени от полови познания хорица пък тръгнали да се СНУШАВАТ хаха,и отгоре на вичкото се опитват и да дават съвети.Абре "умницата" която е учила 6 години биология може да си отвори отново учебниците защото нещо ми се струва че и е куцало учението...преговаряй си по честичко ... КАК МОЖЕ!?!?ОБМ...Един сперматозоид(не само един ми и повече,нищо че обединението прави силата) неможе да живее в кислородна среда..браво А(О)ПЛОДИсменти,пляскаите на умната госпожица,ТЕ УМИРАТ ВЕДНАГА КАТО СЕ ПОКАЖАТ НА ОТВОРА НА ГЛАВАТА НА ПЕНИСА...ДА БЕ ДА!НЕМОЖЕ ДА ИМА БРЕМЕННОСТ БЕЗ ДА ИМА ПРЯК КОНТАКТ ПЕНИС-ВЛАГАЛИЩЕ...ДА БЕ ДА!Сперматозоидите могат да живеят до няколко часа(2-3-4) в безкислородна среда и до 48 часа във влагалищна среда(така да се каже)...Така че тоя пич как си е "нацапал" ръчичката и после е бъркал "където нетрябва" нищо чудно момичето да е бременно...ДА ИМА И ШАНС ДА НЕ Е!Оплождането е ТВЪРДЕ относителен процес,може да дойде когато най малко искаме, а може и да не се осъществи когато най много го искаме...Оплождането се извършва в маточните тръби,преди облодената вече яйцеклетка да попадне в матката,готовата яйцеклетка може да бъде оплодена до 12 часа след пълното си озряване,сперматозоида се придвижва за няколко часа (2-3) до маточните тръби и както вече казах може да живее до 2 дни в тази среда...Съветвам некомпетентни хора да не дават мнения,защото така се стига до объркване на едно цяло поколение,прогресивно затъпяване...Проблемните хора по добре да не пишат из тия форуми рядко може да се попадне на компетентно мнение...И ТЕ ТАКА !

О, Всевишни, моля научете се първо да пишете. Тогава Ви е позволено да разговаряте с мен.

Знаеш ли, всъщност сгреших за едно нещо. След старателно преглеждане на няколко учебника по биология за осми клас, в нито един не успях да открия дали сперматозоидите умират веднага в кислородна среда, или не. Или с други думи - не са го написали хорицата.

Аз не говоря просто така и за да твърдя нещо, явно съм го прочела някъде. Проблемът е, че не помня кога и къде, за да цитирам, което от своя страна прави твърдението ми необосновано.
    Заеби сперматозоидите, да допуснем, че си прав, при положение, че ми липсва ясна аргументация (това, разбира се, не означава, че няма да се разровя и прочета отново).

Влагалището има висока киселинност, която убива повечето сперматозоиди, тъй като те могат да живеят само в умерена киселинност или слабо-алкална среда.

Пък и каква е вероятността точно тогава девойката да е в овулация и един-едничък сперматозоид да е успял да оплоди яйцеклетката?

А на момичето мога да кажа само да счупи пръстите на приятеля си и да си купи тест, ако това би я успокоило.

Umnicata,visokata kiselinnost spomaga za pridvijvaneto na spermatozoidite vyv vlagalishteto ne samo prostatniq sekret s koito se omeshvat po vreme na pridvijvaneto po semenite kanali(ne se nadqvam da si spomnqsh i tova ot uchebnika za 8mi klas,haha). Ne oprovergavash mnenieto mi po nikakyv nachin taka che ne smqtam za nujno da prodyljavam bezmisleniq spor s teb,tyi kato gledam che ti lipsva vsqkakva argumentaciq...
    Мили ми умнико,нямаш представа майка ми,която е гинеколожка как се смя от сърце на коментарите ти.Аман от самочувствия пълни със знания.Първо не си ми на годините да ми се отговаряш и да ми остроумничиш,и второ-не се излагай.Не е нужно да се правиш на много компетентен,само ставаш смешен.
    И айде щом искате ето цитирам майка си: "Момичето да се успокои,защото не може да е бременна."........

Lele,ebasi koi im pozvolqva na takiva hora da stavat ginekolozi,haha...

Просто си направи тест, въпреки че няма шанс да си бременна.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от otka4ena

Lele,ebasi koi im pozvolqva na takiva hora da stavat ginekolozi,haha...
    Леле...извъди се по-компетентен от професионалист бе.Тцтцтц жалка история си.Какво никой не ти обръща внимание на даскало а или не можеш да си хванеш гадже,че си избиваш комплексите тук.Просто нито е времето,нито е мястото.Дай на ЛС пиши да те видим що за отворко си.
    Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!

Мн мерси на вси4ки аз си направих тест ..отрицателен е ,сега съм много по спокойна
    If YoU HAd JuSt OnE WiSh, WhAt WoUlD It Be?

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от Hell0_Kitty
    Мн мерси на вси4ки аз си направих тест ..отрицателен е ,сега съм много по спокойна

Естествено, че е отрицателен.

shoq, имаш да черпиш биричка
    Собственост на Canis_Dirus

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Hell0_Kitty
    Заключвам тогава. И не се шашкай друг път за глупости........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си