.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 74 от общо 74
    и кво като си купите сичките такива анцузи ще хванете господ за к*ра ли.
    Войни на Тангра

Всички имат черни адидаси с бели ленти или адибаси със златни линии (ментетата)
    Защо никой не си купува анцузите на kappa например? Би трябвало да са на същата цена и ще сте по-оригинални, ще се отличавате

ПП. Въпреки всичко не одобрявам разхождането по анцузи навън освен ако не е в час по физическо
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на j_adore2
    Аз имам черен с бели ленти.Беше към 180 лева миналата година.Тази година със сигурност има нови модели,но не ми се вярва да има голяма разлика в цените.
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Vseki votri v ruse e s ansung adidas ot pazara 20 lv ;D xaxaxa originalnite neznam kolko sa az imam tkf po fks ;]]] MRazq ANZUIIIII
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Голе ми ли сте като давате по 200 лв за анцуг ? ми мен кат ми е кеф си купа от циганския пазар и си вървя кат най големия това е просто един анцуг ... що заради един надпис тряа да аам 200 лв като има толкоз др марки - errea,kappa,puma,nike, и т.н. за ваша информация на всички марки платовете са едни и същи купуват се от едно и също място (арабските държави) просто в рекламата на адидас са наляти много пари за реклама и това ги прави само за "големи" хора - а тоя дет каза че анцузите били само за час по физическо може да си ебе майката

Само не тръгвай с въпросния анцуг и джапанки НА центъра, моляяя те!

Цялото даскало е с Адидас....ама от пазара xD
    Нищо че е 30 лева комплекта Ама е много оригинален,направо...И върху него едно космическо самочувствие като се облече,става ала "Кой съм аз?"

И ...мразя анцунги...Ужасни,гадни...бла!
    Само по физическо се налага понякога,ама дори тогава гледам да го избягвам,че е ужасно...и дори не е удобно ;D

(puke)
    az imam takuv.. mrazq go (puke) (puke)

като гледам вече всеки 2ри с анцунг на Адидас... от пазара , въпреки че се различава дали е оригинален или не.. но както и да е...
    по темата, мисля че струва към 130-150, но той модела е вече стар и сега има много по-яки, само че с 50лв. най-много повече
    Like boom, boom, boom
    What I wa-wa-want
    Is what you wa-wa-want...

Град
    Wonderland
    По темата,истинският Адидас(новите модели) е към 220лв,баща ми си взе миналият месец.

Цитирай Първоначално написано от xcomplicatedx
    Над 100 лвв..
    та дори и над 150 ...

Мега фен Аватара на Rofl4e
    под 150лв едва ли ще намериш

Град
    в мечтите ми

мн са ми смешни някой като си купят такъв от пазара за 25 лв и се мъкнат по центъра и се мислят за големите гъзарии

Град
    в мечтите ми

Re: анцуг adidaS

Цитирай Първоначално написано от BoЯе
    Цитирай Първоначално написано от ultra
    Цитирай Първоначално написано от BoЯе
    Цитирай Първоначално написано от ataknar
    относно тези анцузи адидас, аз ги продавам около 50-60лв комплекта.голяма част от анцузите адидас се шият в България. Черни са с трите бели ленти. Емблемата им е старата, която прилича на цвете, не е новата, която е като трапец. Ако има някой, който се интересува, оставям тел: 0898731440 Илиян, можем да се договорим за срещата и цената. Но във форума не ми пишете, защото го посещавам много, ама много рядко.
    Само едно уточнение,ние приказваме за Аdidas,a не Adibas Тия анцузи които се шият в българия нямат много общо със оригиналът.Вярно етикета сте го копирали,ама качеството не.
    Майката на бившето ми гадже шиеше якета за Адидас по тяхна поръчка.Якетата всъщност бяха много готини и до сега не съм виждала някой с такова.Мисля,че ги изнасяха за чужбина.Тъй,че...има много общо с оригинала.
    Интересно Ако струват 30 40 лв ясно колко са оригинални
    Ако си мислите, чъ в България има нещо оригинално жестоко се лъжете

по добре си купи от пазара дето ще дадеш 30 лв. а от адидаса 100 лв. и разликата е в един етикет (смешно даже,но не си заслужава 100 лв. за анцуг .. в БГ няма оригинални дрехи сичко е меид ин чаина :Д :д

Зависи.. една моя приятелка улучи прИмоция и си го взе за 80-90 лв. А на стандартните цени.. мисля,че повече от сто,а може би 120-150.
    btw. момичето дето мисли че анцуг се пише с ''Н'' ме изкърти
    аа и още..
    наистина всеки втори се разхожда с такъв..

1. отваряш интернет
    2. пишеш анцузи адидас цени
    3. цъкаш с левия бутон на първия сайт
    4. там пише че са 60 лв
    Научи се да използваш google ..

Ако става за въпрос на адидсас има хиляди фалшификати и за това ги има на мн разнообразни цени.Но дори и да са по 150-200 лева, пак не ми се вярва нещо в БГ да е оригинално.

Моя беше 140лв. ,зависи дали има намаления,дали е Outlet и т.н.
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Пхаха-ха 30-40лв. за цял анцуг, днеска в Адидас в Мола гледах потниците за по 44лв.,а вие за цял анцуг с дже части ми говорите

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Че и аз си имам анцуг за 25 лева от магазина, не се фукам, хареса ми омдела тогава, цветовата комбинация сиво и розово ми е любима и си го купих без да ми пука, че целия град има такива само че черни с бяло. Аз до преди да си го харесам твърдях, че никога няма да облека нещо подобно понеже всички ги носят.В крайна сметка си го купих, понеже ми стоеше добре.

original

ami neznam kolko sa originalni magazinite na Adidas V Bulgariq no moeto qkence e 160 lv. principno samo cenite im sa originalni oba4e materiqta si q biva ... ne sajelqvam verno e che se poizharchish dosta ama to tva ni ostava!!! Zatvaa pari za drehi, 4anti i obuvki ne jalete

Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Зависи.. една моя приятелка улучи прИмоция и си го взе за 80-90 лв. А на стандартните цени.. мисля,че повече от сто,а може би 120-150.
    btw. момичето дето мисли че анцуг се пише с ''Н'' ме изкърти
    аа и още..
    наистина всеки втори се разхожда с такъв..
    da ti kaja ne e bil na promociq principno sa si po tolkova v magazniite na Adidas a sui4arite varirat razli4no ot 80 moje da stignat i do 170-180 lv

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си