- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всичко беше наред, докато не се появи тя...
Били сте емсеци заедно.Просто му е трябвало малко нещо по така.. малко разнообразие.Виждала ли си ги докато са заедно?! А всеки ден ли мислиш за това? -Защото Мила..била съм в твоето положение.. Но не съм късала с него.Казвал ми е същото каквото и на тебе.Но аз си знам едно- Не мога без него,обичам го! И квото и да стане-Той е моето момче и винаги ще го казвам. Та ... Няма да е грешка.Радвай се че той е осъзнал кво е направил. Но не се спускай бързо пак във връзката! Малко по леко..по загадъчно.Нека не знае че го искаш!![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Sravnenieto s obuvkite e naistina mnogo dobro.Tuka gledam razni mneniq ne mu pro6tavai vsik4i muje sa ednakvi...... Ne e vqrno mujete ne sa ednakvi nito puk jenite.Ti si bila do nego meseci ot koeto se predpolaga 4e si go opoznala malko ili mnogo.Pomisli dobre predi da vzeme6 re6enie.Nqma da e nai-golqma,no vse pak moje da e gra6ka.
Bila sum v podobna situaciq.Li4no za sebe si precenih 4e kato mu prostq nqma da sgre6a - taka i stana.Mnogo hora mi kazvaha prosti mu ne mu pro6tavai..... ne gi slu6ai,ne slu6ai nikogo.Poslu6ai sebe si!!!! Tova 6te te posavetvam.I budi silna....
Ако някой се опита да те засенчи, остави го да слънчаса!!!
Понякога човек прави грешки-едни се получават от тях,други не.Момчето е разбрало какво е имал след като те е загубил.Все пак на всеки трявба да му се дава втори шанс,НО (тва съм го писала и в др теми)...щом го е направил веднъж, наи -неочаквания момент може да го повтори,и ще се успокоява с мисълта,че ти ще му прощаваш така както първия път.Знам го от личен опит..
Ти си го познаваш момчето наи-добре..прецени си сама...
Успехчета и не се нервираи..не си заслужава![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Накарай го да ти докаже,че съжалява за постъпката си и че тя няма да се повтори пак!
В крайна сметка решението е твое. Решаваш да му простиш,поемаш риска. Отказваш ще те боли,но ще си сигорна че това ще е последната ти болка! Решавай!
moqt suvet e da ne se vru6ta6 pri nego vednuj te e naranil i pak 6te go napavi osobeno ako znae 4e sled tova 6te mu prosti6 kolkoto i da te boli prosto go otreji i budi gadna neka znae 4e vednuj sgre6ili nqma 2 6ans
Be Yorself there are enough other people...
ako e dopusnal tazi greshka vednuj nishto ne mu prechi da go napravi pakmoeto mnenie: zareji go!
Ами не смятам 4е само моми4ето е виновно,твоя приятел също е виновен.Първоначално написано от antifreeze
Защото е ''залитнал'' по нея.Аз такова предателство,не бих простила.
![]()
stiga luga ne be6e to4no takakak zaribavq mom4e
![]()
почти съм съгласен с това мнение.Само ще допълня нещо за първата гледна точка-той може наистина при следващата възможност да те прецака пак..ама като се замислиш може тази грешка да му е била достатачна за да разбере че обича теб и това което е направил да не се повтаряПървоначално написано от Fallen`Angel
![]()
Да не е правил грешката да тръгва с оная малка пикла...да е седял при човека,на който му е пукало!ЗА такива няма втори шанс!![]()
Здравей![]()
Първо Весела Коледа на всички. Сега към въпроса.Имах подобна случка преди известно време.Момчето много ме нарани,но когато ми се
се извини и си поговорихме аз реших да му дам 2 шанс(да не забравя и факта че много го обичах) и така се събрахме отново и той наистина се беше поправил и времето,през което бяхме заедно отново беше наистина страхотно.Така че според мен му дай втори шанс,а ако разбереш,че не се е поправил му бий шута![]()
Дай му последен шанс,но не смятам,че ще се промени нещо...Може пак да си хареса друга имай го в предвид,щом го е направил веднъж,пак ще го направи!
1. Той явно не е имал силни чувства към теб.
2. Не се връщай при него! Всеки може да зареже гаджето си, да ебе 3 месеца друга и после да се върне при гаджето.
abe dai mu posledna vyzmojnost ako pak napravi gaf zatvori vratite zavinagi \/
Всичко зависи от теб... можеш да му дадеш втори шанс, може да съжаляваш- пак да те нарани, но може и наистина да съжалява...
Ако толкова го обичаш дай му втори шанс, защото някой ден може да съжаляваш че не си го направила. Все пак по-добре е да съжаляваш за нещо което си направила, отколкото за пропуснатата от страх възможност да си щастлива.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Постъпката му е много глупава, но и не заслужава какъвто и да е шанс.. Сега "прекрасната" го е зарязала и той търси утеха при теб.. Не му я давай.
Или предпочиташ да си с някой, който ще тръгне след първата фуста, която му се изпречи...Не те заслужава, зарежи го, да му е гадно, както на теб, но ти ше го забравиш, сигурна съм, че заслужаваш нещо мн по - добро
Успех в любовта!
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
ebi mu chernata maika vuobshte ne se zanimavai s toq neshtastnik ebi go sled tva ne se zanimavai nikoga izplui mu se v liceto udari go mejdu krakata
![]()
Kiss On The Lips![]()
Ти решаваш, но лично аз НИКОГА не бих му дала втори шанс. Тези думи не означават, че той е осъзнал грешката си и не гарантират, че пак няма да я повтори. Освен това (извинявай, че го казвам), но е потъпкал всяка капка уважение и гордост у теб, като те е заменил. Ако му простиш и му дадеш отново шанс да го направи значи затриваш висчката болка и унижение, които си преживяла заради него. В крайна сметка ти си решаваш, но в една песен се пееше: "Shame on you if you fool me once, shame on me if you fool me twice", мисли добре преди да решиш!
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
+1...Първоначално написано от SWASTICA
Направил ли го е п1рви п1т...с1с сигурност ще последва и втори...
Nz za6to si mislq 4e NE trqbva da mu dava6 vtori 6ans za6toto toi te e naranil i moje da go napravi otnovo kolkoto i da te boli kolkoto i da ti e gadno trqbva da go preodolee6 znam 4e nqma da ti e nikak lesno no pomisli i moje sama da stigne6 do pravilnoto pre6enieNo moeto mnenie e DA NE MU DAVA6 VTORI 6TANS
Ae uspeh4eta
![]()
Аз мисля че щом го е направил един път,ще го направи и втори.както са казали хората:"след дъжд-качулка"...ако те е обичал достатъчно нямашв да те остави заради друга.направи с него както той с теб.нарани го,покажи му че не може да си тръгва от теб и да се връща когато той поиска.
uff dai mu shans che posle vse shte se pitash ''ami ako mu bqh dala shans'' dai mu vtori i POSLEDEN shans a ako te predade otnovo prosto ne e choveka za teb !!!!!! uspeh
На твое място никакъв втори шанс нямаше да му давам!Да си ходи при лиглата с марковите дрехи,щом е бил толкова глупав проблема е негов...![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...