.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Лична хигиена!

Много ме нервят хора които нямат своя лична хигиена а за мен тя е
    Ставаш сутринта,вземаш си душче,миеш лицето,миеш си зъбките!После ако излизам някъде мия си дупето,сменям гащички и отново мия зъбките!След това се прибирам,решавам да изляза вечерта отново си мия дупенцето,зъбките и сменям гащите.Когато си лягам отново е така
    И понеже съм свикнала така много ме е гнус от мизерници а попринцип най-големите мизерници са момчетата без да обиждам никой!Познавам едно единствено момче което спазва хигиена много добре та въпроса ми е момчета защо сте такива мизерници(говоря само за някои но попринцип 90% от мъжете в Бг са под всякаква критика но тези коите се поддържат много цунки )

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София

Ти само г*за ли си миеш ( с извинение ) ?!? Да ти имам личната хигиена...

Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^

Ти само г*за ли си миеш ( с извинение ) ?!? Да ти имам личната хигиена...
    под гъза имам и друго предвиш но ме е срам да го кажа

Ами тези неща общо взето и аз ги правя с изключение на сутрешното душче. Аз го правя вечер, защото сутрин ставам много рано за даскало и ми е студено, и ми се спи и точно сутринта малко ме мързи ииии не ми се мокри. Иначе мия лицето и зъбките задължително.
    А колкото до момчетата... ами има ги всякакви. Един бивш съученик ходеше с едни и същи дрехи в продължение на 2 седмици , а сегашния ми бойфренд е супер чистичък. Даже си мие ръцете след тоалетна, а това е доста рядко срещан феномен сред мъжкото съсловие. Та не можем даа сведем всички момчета под общия знаменатал МЪРЛЬОВЦИ. Има мизерници и смрадльовци, има и чистници и кокончовци има и средно положение. Това е!

Извинявай ама нас кво ни грее колко пъти на ден си миеш "задните части" ?!

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
    Ами тези неща общо взето и аз ги правя с изключение на сутрешното душче. Аз го правя вечер, защото сутрин ставам много рано за даскало и ми е студено, и ми се спи и точно сутринта малко ме мързи ииии не ми се мокри. Иначе мия лицето и зъбките задължително.
    А колкото до момчетата... ами има ги всякакви. Един бивш съученик ходеше с едни и същи дрехи в продължение на 2 седмици , а сегашния ми бойфренд е супер чистичък. Даже си мие ръцете след тоалетна, а това е доста рядко срещан феномен сред мъжкото съсловие. Та не можем даа сведем всички момчета под общия знаменатал МЪРЛЬОВЦИ. Има мизерници и смрадльовци, има и чистници и кокончовци има и средно положение. Това е!
    mnogo malka 4ast si miqt racete sled toaletna az gi miq vseki apt da ne kazvam i po 2 pati vaiiiiiii... do sq ne sam vidql friend koito da ne si gi izmie

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Mn e lesno da gi prevuzpita6 mujete.Te sa si izpulnitelni i ako se nameri naikoi da im kaje kakvo da praviat 6te go praviat vuprosa e 4e iavno v pove4eto sly4ai roditelite ne si praviat tryda da im oburnat vnimanie otnosno li4nata higiena i te ne go smiatat za mn vajno.Az biv6ia mi priatel go nay4ih da se mie vseki put kato hodi do toaletna(ne samo rucete) i toi si go prave6e i niama6e ni6to protiv prosto nikoi ne my be6e kazal 4e taka triabva

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от hungry_vampire_f
    Извинявай ама нас кво ни грее колко пъти на ден си миеш "задните части" ?!

Xax,PRAVILNO!!!!

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

Супер фен
    znae6 li kvo? TAPO PAR4E SI OB6TO VZETO!!!!
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

i kvo o4akva6 da ti pi6at sq?
    btw ako ti se naloji da izliza6 ot vas 5 pyti za dnes(primerno) tova zna4i li 4e si mie6 gyza 7 pyti?(+2 za sutrin i ve4er) to ne 4e e ne6to lo6o de, ama sym liubopitna, 6toto 3 pyti mislq 4e ne sa mnogo, no 7

абе личната хигиена е много важна доста подробно си описала твоята, ама няма лошо.и аз си взимам душ всеки ден,зъбитерлицето-сутрин,вечер......(то това всеки трябва го прави).....и не мисля,че 90% от мъжете не поддържат хигиена
    ThE bEsT aNd ThE mOsT bEaUtIfUl ThInGs In ThE wOrLd CaNnOt Be SeEn oR EvEn ToUcHeD.ThEy MuSt Be FeLt WitH ThE hEaRt ;>

Мнението ти за мъжете отностно хигиената им е меко казано... нереално. Познавам много и адски хигиенични мъже, както и жени, които са пълни мърли относно външния си вид. Не бива да слагаш хората под един знаменател!

боли ме мене по колко пъти си миеш гъза

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Аз пък мога да кажа, че българите са по-поддържани от чужденците. Защо коментираш без да си опитала....
    Let The BEAT Control Your Body

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от radito
    Аз пък мога да кажа, че българите са по-поддържани от чужденците. Защо коментираш без да си опитала....
    зависи,...не съм съвсем съгласен...зависи коя нация... кат цяло може но иначе...

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от vodolei4e_m
    Цитирай Първоначално написано от radito
    зависи,...не съм съвсем съгласен...зависи коя нация... кат цяло може но иначе...
    Ти не си ли момче?! По-точно не си ли падаш по жени??? А и чу ли се изобщо какво каза: "зависи..катоцяло може, но иначе"
    Let The BEAT Control Your Body

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    И 20 пъти на ден да си миеш задните части няма да промениш момчетата за които говориш ... Всеки човек има различен вид лична хигиена .. затова е ЛИЧНА секи сам решава дали ще се къпе по 1 път на дне или по 5 пъти ..
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Супер фен Аватара на oTPoBHa

Re: Лична хигиена!

Цитирай Първоначално написано от KoK0ScHe{F}
    Много ме нервят хора които нямат своя лична хигиена а за мен тя е
    Ставаш сутринта,вземаш си душче,миеш лицето,миеш си зъбките!После ако излизам някъде мия си дупето,сменям гащички и отново мия зъбките!След това се прибирам,решавам да изляза вечерта отново си мия дупенцето,зъбките и сменям гащите.Когато си лягам отново е така
    И понеже съм свикнала така много ме е гнус от мизерници а попринцип най-големите мизерници са момчетата без да обиждам никой!Познавам едно единствено момче което спазва хигиена много добре та въпроса ми е момчета защо сте такива мизерници(говоря само за някои но попринцип 90% от мъжете в Бг са под всякаква критика но тези коите се поддържат много цунки )
    Прекален светец и богу не е драг !

of bojeee
    http://prize.bg/ensi
    Или Тук!

Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!

Тая тема що още не е затворена

vseki ima svoq li4na higiena i ne mislq 4e kato si mie6 g**a po 15 pati si mn 4ista az se kapq sutrin i ve4er i sa6to se 4ustvam mn svejo i ne pozvolqvam da uhaq na pot i dr gadosti ama temata mai ne6to ne e formulirana dobre

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си