.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 73

Така ли е и във вашето даскало?

Значи хипер ми е интересно,не че нямам приятели,които да ми разказват,ама вече се запитвам дали при нас няа някъв синдром.
    Ние по цял ден ето кво се прави: говорят се простотии от момчетата постоянно,един съученик се цепи с нещо от сорта на 'И Иван Вазов е лешпер,ама не го обиждайте,щото той излязъл от изтрезвителното вчера',един друг се лигави и той,постоянно бие тоя дето седи до него , третия цели целия клас с разни хартишки и химикалки и топчета с течност А момичетата ни се хилят и те говорейки си за разни си работи,абе лигава работа. Само аз се чувствам леко нормален,щото нито обиждам момичетата от класа/както правят повечето от момчетата/,нито приказвам пълните олигофрении,нито се хиля дебилно. И земам се чудя у мен ли ми има нещо Или тия около мен са тотално сбъркани. И съм 11 клас,не е да кажеш 5ти и си мисля,че тия работи са твърде лапешки,ама на...май съм попаднал в детската градина
    Obi4am momichetata poveche ot vsichko...

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    ахаххахах а пък мислех, че момчетата от моя клас не са добре

Град
    Пловдив

Re: Така ли е и във вашето даскало?

Че какво странно има в това? Кога последно сте се сбивали в час

mi sqkvi ima hahaa v moq klas naprimerno ima edin deto sutrin kato idva na daskalo tova dobro utro go nqma za nishto zakusnql za chas i napravo vliza i OOOOOO Iliq haha non stop rusi prostotii prai nqkvi baloncheta ot plinka abe qko e pone ubiva vrem..

Град
    София
    Мммм... при мен определено не е така. Доволен съм, че се случихме адски готин клас - даже и момичетата ни са готини
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Инфантилност,примесена с голямо количество човешка глупост и лиготия.Има ги всякакви хора и и ти няма как да промениш това,колкото и да ти се иска.

Колкото до теб,не мога да дам обективна оценка,относно това до какво ниво е зрелостта ти,но фактът,че се възмушаваш от подобни детински изпълнения е досатъчно красноречив,сам по себе си!
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

в моя клас момичетата са лигли и са много тъпи, а момчетата са кой от кой по-прост! Само тъпотии се говорят...
    Класната веднъж ни казва -"Вие сте много прости", а един съученик й вика - "Нали за това сме в тоя клас. И съм 10-ти при това. Толкова простотия всеки ден и амо смях и бъзици. Добре ми е , но все пак в такава "обстановка", в която всяко второ през часа прави тъпотии няма как да ес учи , а камо ли да се чуе гласа на даскалката ....

И в моя клас момчетата са така, което е много жалко...

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Hahahaha i az se padnah v mn vesel klas i ako vi kaja 4e v moq klas nqma MOM4ETA sigurno nqma da mi povqrvate.
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Ти да не си от моя клас?
    Това, което описваш, при нас всъщност е само една малка част...

Оф,слаба ракия сте
    При нас също се правят суупер много простотии..
    коя от коя по-голяма..всички се хилим и кво ли не.
    Дам,мисля тва си го има във всяко училище.
    Споко,нормално
    И в моя клас ги има 1-2 като теб,които не се вълнуват
    от подобни неща..

Walk go home boy...

Пфф аз се чудя как да се отърва от разните му навлеци .. секи луд с номера си.И най-лошото е, че не само моя клас е такъв .. цялото даскало.Имаме си един яко извратен, един който само се хили, един който си реже вените .... един който е предназначен за 'хранене' от всички .. и какво ли още не. И като се замисля май не съм единствената, която понякога не издържа в тази лудница и също изтрещявам понякога.
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Ами ние понеже сме първа смяна и поне до към 8 и 30 - 9 всички още спят и е пълна тишина..е почти винаги де...обаче вече към 5-6 час става лудница...всеки ръси некфи простотии и изобщо яко фън

ами при мен не е така аз много си харесвам класа и се радвам че се разбираме

Цитирай Първоначално написано от ice_cream_f
    Hahahaha i az se padnah v mn vesel klas i ako vi kaja 4e v moq klas nqma MOM4ETA sigurno nqma da mi povqrvate.
    лелеее...ужас...
    как не сте се избили още

Град
    Elit Way School
    ем ние сме 9ти клас всеки си говори кфот си иска един говори само за пи*ки вече почвам си мисля, че може да е гей, щото говори за работата на един от класа и през междучасията само за него говори, една група крещат, другите се хилат и приказват мръсотии ( спадам към тях ) друга част преговаря постоянно по предмета идващ, някой се трепат бе направо лудница сме, даже една фр-ка по едно време както всеки си приказва - голяма какафония и тя почва да пее мн яко щото става още по - голяма какафония

Голям фен Аватара на 50cent
    ami az sum 4oveka koito puska bazici prez celiq 4as i klasa se zaliva ot smqh i vinagi se razminavam bezotkazno , a i men vsi4ki mom4eta me mrazqt 6toto sum nov i momi4etata si padnaha po men i vseki put mi namirat nqkvi kusuri kakvito vsu6tnost az nqmam

В Моя клас е почти същото аз съм от олигофрените

Глееееееееедам и не вяяяяяярвам на ушите си !
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Някои изгъзици от моя клас:
    1."След като умре, животното се превръща в нефт"
    2.CH3Cl се чете "Въглероден трихидрохлор"
    3."Мисленето е сложен процес"
    4.36-12=12
    5.Брат Лоренцо(Ромео и Жулиета) е адаш на Лоренцо Ламас

Е нашия клас е супер с изключение на един екземпляр,който проваля картинката,но за жалост трябва да се търпи.Иначе при нас са следните групички-момчетата дето като пуснат някоя изцепка всички се заливат даже и даскалите откачат.Ние сме окупирали едната редичка(момичетата) и през часовете си клюкарим,за разни нокти...лакове такива глупости.Другите са некви "начинаещи",които се опитват да подражават на някои момчета,а последните са хм.. свободни атоми дето си седят и си кроткат.Не сме от най най яките класове като някои,но ако сега ми предложат да се местя някъде казвам НЕ

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    mi 4e si prikazvame prostotii po cql 4as DA ama 4ak da se celim i da se bazikame c vazov i pro4ie NE nqma takiva raboti

Aaaa moq klas e mn qk ,mn sa to4ni si4ki ,ludi i kfo li o6te ne,seki si prai kfot mu padne.Takiva gluposti se rusq4 4e prosto ne e istina,Daje edin suy4enik i lubovni magii prai

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ами ншия клас понякога е много шум, а друг път си е направо за пример. Не искам да обиждам никого, но тфа се дължи на 2 момчета. Те през часовете се лигавят (но не обиждат такива личности като И.Вазов примерно...) ... И оттам целия клас...Абе много е забавно... Толкова обичам класа си... Жалко, че тая година ни е последна...ама ще го преживея де

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си