- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Така ли е и във вашето даскало?
Значи хипер ми е интересно,не че нямам приятели,които да ми разказват,ама вече се запитвам дали при нас няа някъв синдром.![]()
Ние по цял ден ето кво се прави: говорят се простотии от момчетата постоянно,един съученик се цепи с нещо от сорта на 'И Иван Вазов е лешпер,ама не го обиждайте,щото той излязъл от изтрезвителното вчера',един друг се лигави и той,постоянно бие тоя дето седи до него, третия цели целия клас с разни хартишки и химикалки и топчета с течност
А момичетата ни се хилят и те говорейки си за разни си работи,абе лигава работа. Само аз се чувствам леко нормален,щото нито обиждам момичетата от класа/както правят повечето от момчетата/,нито приказвам пълните олигофрении,нито се хиля дебилно. И земам се чудя у мен ли ми има нещо
Или тия около мен са тотално сбъркани. И съм 11 клас,не е да кажеш 5ти и си мисля,че тия работи са твърде лапешки,ама на...май съм попаднал в детската градина
![]()
Obi4am momichetata poveche ot vsichko...
ахаххахах![]()
![]()
а пък мислех, че момчетата от моя клас не са добре
![]()
Че какво странно има в това? Кога последно сте се сбивали в час
mi sqkvi ima hahaa v moq klas naprimerno ima edin deto sutrin kato idva na daskalo tova dobro utro go nqma za nishto zakusnql za chas i napravo vliza i OOOOOO Iliq haha non stop rusi prostotii prai nqkvi baloncheta ot plinka abe qko e pone ubiva vrem..![]()
![]()
Мммм... при мен определено не е така. Доволен съм, че се случихме адски готин клас - даже и момичетата ни са готини![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Инфантилност,примесена с голямо количество човешка глупост и лиготия.Има ги всякакви хора и и ти няма как да промениш това,колкото и да ти се иска.
Колкото до теб,не мога да дам обективна оценка,относно това до какво ниво е зрелостта ти,но фактът,че се възмушаваш от подобни детински изпълнения е досатъчно красноречив,сам по себе си!![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
в моя клас момичетата са лигли и са много тъпи, а момчетата са кой от кой по-прост! Само тъпотии се говорят...
Класната веднъж ни казва -"Вие сте много прости", а един съученик й вика - "Нали за това сме в тоя клас. И съм 10-ти при това. Толкова простотия всеки ден и амо смях и бъзици. Добре ми е , но все пак в такава "обстановка", в която всяко второ през часа прави тъпотии няма как да ес учи , а камо ли да се чуе гласа на даскалката ....
И в моя клас момчетата са така, което е много жалко...
Hahahahai az se padnah v mn vesel klas i ako vi kaja 4e v moq klas nqma MOM4ETA sigurno nqma da mi povqrvate.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Оф,слаба ракия сте![]()
При нас също се правят суупер много простотии..
коя от коя по-голяма..всички се хилим и кво ли не.
Дам,мисля тва си го има във всяко училище.
Споко,нормално![]()
И в моя клас ги има 1-2 като теб,които не се вълнуват
от подобни неща..
Walk go home boy...
Пфф аз се чудя как да се отърва от разните му навлеци .. секи луд с номера си.И най-лошото е, че не само моя клас е такъв .. цялото даскало.Имаме си един яко извратен, един който само се хили, един който си реже вените .... един който е предназначен за 'хранене' от всички .. и какво ли още не. И като се замисля май не съм единствената, която понякога не издържа в тази лудница и също изтрещявам понякога.
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
Ами ние понеже сме първа смяна и поне до към 8 и 30 - 9 всички още спят и е пълна тишина..е почти винаги де...обаче вече към 5-6 час става лудница...всеки ръси некфи простотии и изобщо яко фън![]()
![]()
![]()
лелеее...ужас...Първоначално написано от ice_cream_f
как не сте се избили още![]()
ем ние сме 9ти клас всеки си говори кфот си иска един говори само за пи*ки вече почвам си мисля, че може да е гей, щото говори за работата на един от класа и през междучасията само за него говори, една група крещат, другите се хилат и приказват мръсотии ( спадам към тях) друга част преговаря постоянно по предмета идващ, някой се трепат бе направо лудница сме, даже една фр-ка по едно време както всеки си приказва - голяма какафония и тя почва да пее
мн яко щото става още по - голяма какафония
![]()
![]()
![]()
ami az sum 4oveka koito puska bazici prez celiq 4as i klasa se zaliva ot smqh i vinagi se razminavam bezotkazno , a i men vsi4ki mom4eta me mrazqt 6toto sum nov i momi4etata si padnaha po men i vseki put mi namirat nqkvi kusuri kakvito vsu6tnost az nqmam
В Моя клас е почти същото аз съм от олигофрените![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Глееееееееедам и не вяяяяяярвам на ушите си !
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Някои изгъзици от моя клас:
1."След като умре, животното се превръща в нефт"
2.CH3Cl се чете "Въглероден трихидрохлор"
3."Мисленето е сложен процес"
4.36-12=12
5.Брат Лоренцо(Ромео и Жулиета) е адаш на Лоренцо Ламас
Е нашия клас е супер с изключение на един екземпляр,който проваля картинката,но за жалост трябва да се търпи.Иначе при нас са следните групички-момчетата дето като пуснат някоя изцепка всички се заливат даже и даскалите откачат.Ние сме окупирали едната редичка(момичетата) и през часовете си клюкарим,за разни нокти...лакове такива глупости.Другите са некви "начинаещи",които се опитват да подражават на някои момчета,а последните са хм.. свободни атоми дето си седят и си кроткат.Не сме от най най яките класове като някои,но ако сега ми предложат да се местя някъде казвам НЕ![]()
mi 4e si prikazvame prostotii po cql 4as DA ama 4ak da se celim i da se bazikame c vazov i pro4ie NE nqma takiva raboti![]()
Aaaa moq klas e mn qk ,mn sa to4ni si4ki ,ludi i kfo li o6te ne,seki si prai kfot mu padne.Takiva gluposti se rusq4 4e prosto ne e istina,Daje edin suy4enik i lubovni magii prai
![]()
Ами ншия клас понякога е много шум, а друг път си е направо за пример. Не искам да обиждам никого, но тфа се дължи на 2 момчета. Те през часовете се лигавят (но не обиждат такива личности като И.Вазов примерно...) ... И оттам целия клас...Абе много е забавно... Толкова обичам класа си...Жалко, че тая година ни е последна...ама ще го преживея де
![]()