.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 75

Защо всички казвате, че е лошо да се прави секс рано?

всички сте на мнение, че не трябва да се прави секс преди 15, 16, 17 и т.н. години защо??? замислете се, че майката природа дори го иска... значи секса принципно е начин за възпроизводстово на човека - природата иска да правим секс за да не изчезнем и за да ни накара да правим секс го е направила така, че да ни носи удоволствие и за това всеки го влече, малко или повече... природата решава кога един човек е готов да прави секс физически и биологично... не мислите ли, че след като тестисите на момчето започнат да произвеждат сперматозоиди, това значи, че тялото му казва, че е готово за секс??? не мислите ли, че е същото при момичето, когато му дойде първия цикъл - значи природата съобщава, че тя е готова да забременее... не мислите ли, че след като природата задвижва хормоните, ни подтиква към секс??? природата ни кара да правим секс, и ни съобшава, че сме готови, а вие не та не!!! всички тези неща ги налага обществото и това, че самото то е минало през различни етапи на развитие... дори в самата история може да забележим как е нормално да се прави секс на ранна възраст - аз, примерно, съм чувала от баба ми, че нейната майка - демек прабаба ми, я е родила на 14 години... демек е трябвало да прави секс, за да забременее и роди... просто не виждам нищо лошо да се прави секс след като на момичето му дойде цикъла, а момчето започне да има сперма...

надявам се, не ме разбирате грешно!!! не подкрепям някакви глупави изпълнения и безразборен секс!!! според мен, ако някой е напълно запознат със секса - знае какво представлява, рискове, болести, предпазни средства и т.н. и има желание, защо да не прави секс на 12-13 години? какъв е проблема? природата си е казала думата - тялото е готово!!! пак повтарям - разбира се, че е абсолютно задължително човек да знае какво прави и какви отговорности поема и ако това е така и е напълно наясно какво иска - защо не??? нито е вредно, нито е опасно (предпазни средства) - само удоволствие!!! и като има някой, на който да се довери и обича - всичко е точно!!! просто съм против това, че когато някой чуе, че момиче е правило секс на 12-14 години и веднага и лепват някакви етикети!!! и аз съм съгласна, че има такива, които си заслужават обидите, защото дори не знаят какво правят, но има и такива, които са напълно наясно, знаят какво искат и мислят правилно...

мола ви, не ме нападайте!!! искам да се получи мирна дискусия!!! нека всеки да си каже мнението цивилизовано... ще се радвам на повече отговори!!! целувки на всички!!!

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    6 точка от правилника!

Повече от фен
    Не си много права миличка!Замисли се ако питаш някой много възрастен човек той ще ти каже че господ ни е създал да го правим само когато искаме деца.Попринцип едно време така е било.А сега точно за това че ни е младите се ебем като здравей-здрасти са измислили презервативите!

Голям фен Аватара на 50cent
    че то никои не е казвал да не правиш секс на 12 13 години ама си представи по твоета логика маиката природа изка да правим поколение ами ти като родиш да кажем на 14 как ще го издържаш това бебе без работа трябва родителите ти да го гледат

Голям фен

Re: Защо всички казвате, че е лошо да се прави секс рано?

Цитирай Първоначално написано от *****girl*****
    всички сте на мнение, че не трябва да се прави секс преди 15, 16, 17 и т.н. години защо???????????? замислете се, че майката природа дори го иска............ значи секса принципно е начин за възпроизводстово на човека - природата иска да правим секс за да не изчезнем и за да ни накара да правим секс го е направила така, че да ни носи удоволствие и за това всеки го влече, малко или повече............... природата решава кога един човек е готов да прави секс физически и биологично.............. не мислите ли, че след като тестисите на момчето започнат да произвеждат сперматозоиди, това значи, че тялото му казва, че е готово за секс????? не мислите ли, че е същото при момичето, когато му дойде първия цикъл - значи природата съобщава, че тя е готова да забременее............... не мислите ли, че след като природата задвижва хормоните, ни подтиква към секс????? природата ни кара да правим секс, и ни съобшава, че сме готови, а вие не та не!!!!! всички тези неща ги налага обществото и това, че самото то е минало през различни етапи на развитие......................... дори в самата история може да забележим как е нормално да се прави секс на ранна възраст - аз, примерно, съм чувала от баба ми, че нейната майка - демек прабаба ми, я е родила на 14 години......... демек е трябвало да прави секс, за да забременее и роди............... просто не виждам нищо лошо да се прави секс след като на момичето му дойде цикъла, а момчето започне да има сперма.........

надявам се, не ме разбирате грешно!!!!!!! не подкрепям някакви глупави изпълнения и безразборен секс!!!!!!!!! според мен, ако някой е напълно запознат със секса - знае какво представлява, рискове, болести, предпазни средства и т.н. и има желание, защо да не прави секс на 12-13 години? какъв е проблема? природата си е казала думата - тялото е готово!!!!!! пак повтарям - разбира се, че е абсолютно задължително човек да знае какво прави и какви отговорности поема и ако това е така и е напълно наясно какво иска - защо не???? нито е вредно, нито е опасно (предпазни средства) - само удоволствие!!!!!! и като има някой, на който да се довери и обича - всичко е точно!!!!! просто съм против това, че когато някой чуе, че момиче е правило секс на 12-14 години и веднага и лепват някакви етикети!!!!!!!!! и аз съм съгласна, че има такива, които си заслужават обидите, защото дори не знаят какво правят, но има и такива, които са напълно наясно, знаят какво искат и мислят правилно.....................

мола ви, не ме нападайте!!!!!!!! искам да се получи мирна дискусия!!!!!! нека всеки да си каже мнението цивилизовано...... ще се радвам на повече отговори!!!!!!!!!!!!!!!!! целувки на всички!!!!!!!!!!!!!!!
    ne smqtam 4e 6tom na momi4eto i e do6yl cikala i ve4e e gotova da zabremenee, nito 4e tqloto e gotovo. nau4no dokazano e 4e nai dobrata vyzrast jenata da zabremenee e 25-30 godini. ne smqtam 4e 6tom doidat hormonite i trqbva da se pravi seks. a tova kakvo sa pravili v minaloto ne smqtam 4e trqbva da go gledame, vse pak togava sa bili mn po prosti xorata otkolkoto sega
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

В 90% от случаите, ако не и повече, 'децата' нямат необходимата култура и това е проблема. Сами си създават проблеми (болести най-малкото и т.н. та чак до аборти изключително опасни и вредни за здравето) както на себе си така и на околните. Ние хората сме така устроени, че като ни дойде белята на главата чак тогава си даваме сметка за всичко - тук е същата работа. Ето ти сама виждаш как форума е препълнен всекидневно с глупави теми за глупави въпроси произлезли от глупави действия... Пък в днешно време лапетата не правят секс, защото са готови и го искат, а защото е мода и считат за "обичак", някой който не го е правил на 14-15 най-късно!
    Другото - медицински причини... не смятам, че е особено полезно. Не виждам, защо трябва да се разширяваш (да не кажа да станеш кофа) още на 13-14...Другото което е - не сте ли забелязъли многото теми с това, че не можели да свършат... е как да свършат като все още тялото им не е доустроено. Пък и всеки би трябвало да знае, че секс се почва най-рано 1 година след първия цикъл, ма то и това не се спазва.. като им дойде и значи трябва се прай... да, да, ама не!
    А бе мога цял ден да пиша, ама мързи пък и дългите мнения не се четат...
    Аз лично съм едно момиче да почне най-рао на 15-16, само ако има знанията и е добре развито.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Това, че имаш менструация не значи, че трябва да правиш секс. Знаеш ли, че в началото може дори овулация да нямаш, а кървенето да е менструалоподобно, поради промяна в нивото на хормоните? Първо не мисля, че на 12-13-14 правят секс, за да създадат потомство. Тогава логиката ти става вече грешна. След като децата правят секс, но не за да имат поколение, защо трябва да чакат да имат менструация и сперма. Да си правят секс от 8 годишни....
    И знаеш ли каква е разликата между едно време и сега. Едно време не са учили повече от 5-7 клас. После са били омъжвани, за да не харчат парите на домакинството. Та отивали са в чуждата къща в качеството си на евтина работна ръка. Нараждали са си деца, 2/3, от които са били болнави или са умирали, именно с тази цел-евтина работна ръка.
    Там ли искаш да се връщаме?
    А и полова зрялост при човекът настъпва с края на пуберитета, а не с неговото начало. Пуберитетът е времето, когато той най-интензивно се променя, расте, наедрява, променя лицето, нрава си и най-вече се развива репродуктивната система. Не знам сега кога водят, че е края на пуберитета, но преди 16-17 той не е при никой човешки индивид. Т.е. полово зрял е човек над тази възраст!

Дори не си направих труда да допрочета това , което си написала ... Мъчно ми е като се сетя , че освен теб има толкова много 12-13-14 годишни , които мислят по същият начин . Какво ще рече "Няма нищо лошо в това да правиш секс на 13год.!" ? Вие , днешните поколения имате ли идея що е това детство? За къде толкова бързате да порасвате не ми е ясно ? Та всичко е пред вас , не си мислете , че девствени ще си отидете от този живот ... Имам сестра 7 години по-малка от мен (на 12 е) знам , че е неизбежно да ви минават какви ли не неща през главата , но честно казано ми се изправя косата като се замисля , че може да стане така малката ми шестокласничка , която е сто пъти по-нахакана и като че ли по-голяма от мен , би могла да свърши нещо такова ... Стойте си на дупетата ... влюбвайте се , разлюбвайте се - няма нищо лошо , но не бързайте да надживявате годините си ! Сексът е удоволствие и същевременно отговорност - не мисля , че едно 14 годишно момче или момиче е готово за това ! Всичко с времето си ...

Re: Защо всички казвате, че е лошо да се прави секс рано?

Цитирай Първоначално написано от *****girl*****
    всички сте на мнение, че не трябва да се прави секс преди 15, 16, 17 и т.н. години защо???????????? замислете се, че майката природа дори го иска............ значи секса принципно е начин за възпроизводстово на човека - природата иска да правим секс за да не изчезнем и за да ни накара да правим секс го е направила така, че да ни носи удоволствие и за това всеки го влече, малко или повече............... природата решава кога един човек е готов да прави секс физически и биологично.............. не мислите ли, че след като тестисите на момчето започнат да произвеждат сперматозоиди, това значи, че тялото му казва, че е готово за секс????? не мислите ли, че е същото при момичето, когато му дойде първия цикъл - значи природата съобщава, че тя е готова да забременее............... не мислите ли, че след като природата задвижва хормоните, ни подтиква към секс????? природата ни кара да правим секс, и ни съобшава, че сме готови, а вие не та не!!!!! всички тези неща ги налага обществото и това, че самото то е минало през различни етапи на развитие......................... дори в самата история може да забележим как е нормално да се прави секс на ранна възраст - аз, примерно, съм чувала от баба ми, че нейната майка - демек прабаба ми, я е родила на 14 години......... демек е трябвало да прави секс, за да забременее и роди............... просто не виждам нищо лошо да се прави секс след като на момичето му дойде цикъла, а момчето започне да има сперма.........

надявам се, не ме разбирате грешно!!!!!!! не подкрепям някакви глупави изпълнения и безразборен секс!!!!!!!!! според мен, ако някой е напълно запознат със секса - знае какво представлява, рискове, болести, предпазни средства и т.н. и има желание, защо да не прави секс на 12-13 години? какъв е проблема? природата си е казала думата - тялото е готово!!!!!! пак повтарям - разбира се, че е абсолютно задължително човек да знае какво прави и какви отговорности поема и ако това е така и е напълно наясно какво иска - защо не???? нито е вредно, нито е опасно (предпазни средства) - само удоволствие!!!!!! и като има някой, на който да се довери и обича - всичко е точно!!!!! просто съм против това, че когато някой чуе, че момиче е правило секс на 12-14 години и веднага и лепват някакви етикети!!!!!!!!! и аз съм съгласна, че има такива, които си заслужават обидите, защото дори не знаят какво правят, но има и такива, които са напълно наясно, знаят какво искат и мислят правилно.....................

мола ви, не ме нападайте!!!!!!!! искам да се получи мирна дискусия!!!!!! нека всеки да си каже мнението цивилизовано...... ще се радвам на повече отговори!!!!!!!!!!!!!!!!! целувки на всички!!!!!!!!!!!!!!!
    Аз не съм на мнение че не трябва да правиш секс на 12 - 15 години. Вярно е че природата ни е създала да можем да правим секс на тази възраст и биологично няма проблем, но най големият проблем е разочарованието след това ако попаднеш на неподходящ партньор а на тази възраст е много вероятно а в същото време мисленето ти още не е подготвено за такъв шок и ще страдаш доста повече отколкото ако го направиш на 18 например.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Освен удоволствие, сексът е също и отговорност! Не вярвам тялото на 11 годишно дете да е готово за секс, само защото му е дошло!
    Мен ми дойде рано за първи път и 1 месец не ми свършваше, отидох на лекар и ми каза, че органите ми още не са развити и затова толкова време ми е продължил цикъла. Как може да твърдиш, че едно младо момиче, което не знае още какво е отговорност и любов, може да прави секс, без да се тревожи? Да не говорим колко е ниска осведомеността на децата на тая възраст, не знаят за предпазните мерки, риска от безразборния секс и т.н! Не бих искала да знам, че детето ми прави секс на 12 или 13 години, защото това не е нормално. Пак казвам, сексът е отговорност и може да ме мислиш за консвервативна, но не е нормално малки деца да го практикуват!
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Муци, разби ме!

Не разсъждаваш правилно. Тая работа с природата е пълна глупост и ще ти кажа защо.

Първо, аз бях 2 за 3 клас, когато ми дойде за пръв път. Мислиш ли, че ми е било време за секс?
    А вярваш ли, че момченце 6-7 клас също е готово за секс? Те повечето до 16-17 не знаят онова отпред дали е само за пишкане или е и за украса (нищо лично..) .

Второ, както вече казаха преди мен, сексът е отговорност, а малките са неграмотни, не се интересуват, нямат представа как се забременява, не се пазят или с други думи (да си кажа клишираната фразичка) - нямат елементарна сексуална култура.

Това като отговор удовлетворява ли те?
    Собственост на Canis_Dirus

Тялото на момичето/момчето може да е готово(макар че след като ти дойде менструацията, продължаваш да се развиваш още години), но психиката му не е. Казваш, че няма нищо лошо да правиш секс на 12-14 ако си намерил любимия човек. Как може едно дете да разпознае любовта? Понякога дори възрастните грешат, камо ли малките деца. А на 12-14 ти си малко дете, дете което никак не е готово а поеме оговорната роля на родител, и то за цял живот, при това ако сбърка рискува да провали нечий живот.Децата, затова са деца - защото са наивни и доверчиви и секса няма място в техния живот.

Пффф, това че менструацията ти е дошла на 11 години НЕ ЗНАЧИ, че ти си достатъчно развита и че може да износиш едно ЗДРАВО дете! Напротив - значи, че тъкмо ЗАПОЧВАШ да се развиваш и това ще продължи през следващите 4-5 години!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    демек искаш да се наeбеш с някой и после да кажеш "ааааа, тя природата ми го каза"
    колко долно !
    дано ти падне дърво на главата

ООО мила много грешиш!!Направо тотално си в грешка!!Значи ти сега ми казваш че е нормално да родиш на 12-13!! То направо от сега виждам какво повърхностно мислене имаш!!НА КЪДЕ ОТИВА ТОЯ СВЯТ!!!Ако някой знае да ми каже!!
    РазнИ бАрБиТа МеЧтАяТ с ТеБе Да Се СъЧеТаЯт,Ах МоМиЧеТа,ПрОсТеТе АмА дРуГ сИ нАмЕрЕтЕ,НяМа Да Ти Е пРиЯтНо,Да Ги ИмАш ЕдНоКрАтНо..`

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Пффф, това че менструацията ти е дошла на 11 години НЕ ЗНАЧИ, че ти си достатъчно развита и че може да износиш едно ЗДРАВО дете! Напротив - значи, че тъкмо ЗАПОЧВАШ да се развиваш и това ще продължи през следващите 4-5 години!
    Suglasna sam na 13 godini tvoqt organizam o6te ne se e razvil napulno.

Град
    Земя,Европа,България,Пловдив... общо взето на майната си... ;D;Dd
    казваш, че щом на момичето й дойде цикъла, значи е готово да забременее /следователно да прави секс/... ми айде забременей ти на 12 де! би ли го искала!? сега вероятно ще кажеш че не си имала това предвид, просто искам да ти кажа, че природата е създала първо маймуните, но не значи че трябва да си останем прости като тях, защото така е решила тя! ... освен това, децата на такава възраст не трябва да правят секс точно защото НЕ ЗНАЯТ КАКВО ПРАВЯТ И КАК ДА ГО НАПРАВЯТ! и не можеш да ме убедиш че едни пикльовци на по 13 години /и аз съм г/д на толкова, затова и смятам че сега не ми е времето/ могат да са напълно наясно с предпазните средства, възможните болести и своите собствени желания!!! .... и това че няма никаква опасност изобщо не е вярно! мислиш ли че момиче на 12 ще е достатъчно широка!? може да станат ужасни увреждания, кръвоизливи и т.н. .... и честно казано никога не съм смятала че има такова нещо като "чувствам се готов" ... щото и аз на 8 се чувствах готова да карам кола, ама нямаааа....

... cuz I’ve waited for all my life... to be here with you tonight...

предишен ник - <black soul>

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от <black_soul>
    казваш, че щом на момичето й дойде цикъла, значи е готово да забременее /следователно да прави секс/... ми айде забременей ти на 12 де! би ли го искала!? сега вероятно ще кажеш че не си имала това предвид, просто искам да ти кажа, че природата е създала първо маймуните, но не значи че трябва да си останем прости като тях, защото така е решила тя! ... освен това, децата на такава възраст не трябва да правят секс точно защото НЕ ЗНАЯТ КАКВО ПРАВЯТ И КАК ДА ГО НАПРАВЯТ! и не можеш да ме убедиш че едни пикльовци на по 13 години /и аз съм г/д на толкова, затова и смятам че сега не ми е времето/ могат да са напълно наясно с предпазните средства, възможните болести и своите собствени желания!!! .... и това че няма никаква опасност изобщо не е вярно! мислиш ли че момиче на 12 ще е достатъчно широка!? може да станат ужасни увреждания, кръвоизливи и т.н. .... и честно казано никога не съм смятала че има такова нещо като "чувствам се готов" ... щото и аз на 8 се чувствах готова да карам кола, ама нямаааа....
    \/ \/
    napylno sym syglasna s teb i s o6te edno menie na 1 stra za malkata sesti4ka na 12 . az sym na 17 , moqta sestra e na 12 - ne moga da si predstavq tq da pravi sex
    + tpova , che imash menstoraciq vyobshte ne znachi , che tqloto ti e gotovo i prirodata ti go nashepva v malkoto ushence - q si predsavi - na poivecheto momicheta im idva 5,6,7 klas - emi ako bqha napylno polovo syzredi i telata razvititi , to petoklasnichkite nqmashe da se razlichavat ot srudentkite - pogledni kostna sistema , buist , lice ...
    govorish pylni gluposti i ako si tyrsish opravdanie da se nae**** , prosot idi i go napravi , bez da si tyrsish opravdaniq po tozi greshen nachin , kaot izpolzvash prirodata
    i vmesto da pishesh gluspoti po forumite , otvori si uchebnika po biologiq i zalqgai nad nego
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Хаха оле боже!Аз го направих на 13 без 2 месеца,но ми дойде акъла вече ама е късно! Ми казваме,че е лошо защото наистина е лошо.Ти изобщо замисляш ли се,че едно момиче на 12-13-14 сега се развива и за нейния организъм е голям удар да почне да води полов живот.Могат да се получат всякакви проблеми,пък и да се чукаш на 12-13...не му е тогава времето!За всичко си има подходящо време!

И...я чакай!Не бях прочела цялата ти тема...На мен ми дойде в 4 клас,значи тогава съм била готова да забременея?Уоуууууу !!!!!!!!! По-тъп човек лично аз не познавам от тебе.Извинявай,че го казах.

Хм.. бих могла да се съглася с теб, ако беше изложила позицията си по-добре и с по-обособени аргументи! Стана ми адски смешно,когато коментираше за развитието на телата при момичетата и момчетата.. Да телата ни при нормални обстоятелства могат да ни подскажат кога е нормално нещо да стане и кога не!Това се нарича първичен инстинкт, както като ти се яде - ядеш, но ето тук по нещо се различаваме от животните - разума!Когато говореше за природата, за развитието при момчетата и момичетата и как след появата на цикъла и спермата всичко е ок не е аргументирано достатъчно добре. Да не говорим, че за да решиш да правиш секс на такава възраст (12-13), решението по никакъв начин няма да бъде взето от теб самата, тъй като ти още не си минала през пубертета , който период , освен че те променя физически, е времето, в което ти се преотриваш като личност, изгражда се ценностната ти система, представите ти за редно и нередно и т.н.т ....
    А щом решението да правиш секс, на такава ранна възраст, все пак е взето, то става не по собствено желание, а заради няколко други фактора: заради приятелите ти, които са "адски отракани", заради партньора ти (който явно е по-голям), напук на някой или пък от любопитство! Някой по-горе каза, че едно дете не може да бъде информирано достатъчно добре... Тук не съм съгласна! В днешно време секса не е табу! по медиите редовно се дискутира, в интернет пространството свободно можеш да получиш всякаква информация относно секса .. но не това всъщност е проблема! Проблемът е че на 12-13 години, колкото и да внимаваш, ако все пак се случи гаф, не поже да поемеш отговорността за действията си.
    Тъжното е, че децата не се раждат с мисълта да се проебат на 12, а че това впоследствие им се внушава, като нещо нормално! Точно за това внушение те нямат никаква вина!
    И въпреки всичко казано до сега, аз съм на мнение, че и на 12 и на 25 да започнеш да водиш полов живот, важна е причината! И на двете възрасти можеш да сгафишр и на двете можеш да си удовлетворен от акта! За мен най-важното е: Да съм в хармония със самата себе си!!!
    And after you say so many words,
    There soon are no more to describe how it feels,
    Because pain is a like a disease, it has stages, it grows, and spreads, there is only one way to describe it, and that is where I am… Silence.

e tazi tema samo pokazva kakva e logikata na 12/13 godi6nite "qki pi4ki" i "istinski muje" koito se mislqt za tekiva kato sa se naebali v nqkoi kenef na nqkoq diskoteka ... no de da znam moje bi edin takuv purvi put e novata me4ta vmesto kukla Barbi ili ne6to podobno \/

Град
    Inside the temple
    Отговорът на въпроса ти е много прост.
    Защото хората не са животни. Хората са създали обществен строй и за едно човешко същество сексът е много повече от просто начин за създаване на поколение (а това е твоят основен довод все пак - че природата подготвя тялото още на около 13-годишна възраст).

Ти казваш, че тялото може да е развито. Но дали психиката е? Замисли се, говорим за секс, говорим за близост между двама души, много често говорим и за силни чувства.

Сексът е много повече от просто физически акт, макар че може да бъде практикуван и просто като такъв. Затова се иска да си узрял емоционално за това действие, а децата под 14 години твърде рядко са.
    When I love, I love.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Dobre be po taq logika dete moje da se griji za dete? ne sym mnogo syglasna
    Sled /i na / 14 godini spored men e normalno

Писали сме много постове относно този въпрос. Хайде следващия път като решиш да пускаш някоя тема провери дали вече я няма!

Голям фен Аватара на dami666
    Природата може да иска много работи,ама няма!тфа 4е тялото ти е готово за секс,не зна4и 4е си готова за деца!ужас-12 годишна пикла с деца!Та нали за това сме хора,за да мислим,а не да се под4иняваме на животински инстинкти...
    Believe in yourself.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си