.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 75
    Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Ето и аз малко да се изкажа по тая тема аз лично съм много разочарован от малките лапета че вече като види приятелите си имчуе че са правили секс за да не изпостава от групата и те го правят е това на какво ви прилича това включва не само секса ами и културата наркотиците пушенето пиенето всеки гледа да не изостане абе я ислете малко с тия глави бе за какво са ви на раменете вие не мислите за последствията после какво може да стане затова сега сме сега на това дередже писна ми от такива само да се влиаят от другите само заyото ви е приятел и ви накара и вие тичате да го правите ставате много смешни

Повече от фен
    Град
    майна таууун :)
    Ах, моме, моме!!! Аз като бях на 12 години може да съм била старомодна според твоите виждания, но играех на криеница в махалата още и да- цикълът ми беше дошъл още като бях на 11. Уверявам те- тогава изобщо не съм си и помисляла за секс. Имам втора братовчедка, която е на 9 години и вече има цикъл. Просто не мога да си я представя да прави секс, било то за удоволствие или за продължаване на поколението както на теб май доста ти се иска да го продължиш. Не знам на кого и какво се опитваш да докажеш, но имаш доста объркана гледна точка за нещата. Вземи се малко в ръце и се образовай преди да пускаш тъпи теми.

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    И ще спомена още нещо няма по хубаво да правиш секс с човека когото си срещнал/а и истиснки го обичаш а не така просто за удоволствието. За мене нормално да се прави секс от 17 нагоре както искайте ме разбирайте

Закво ли?Ми шото първо една 12 годишна пикла кво разбира?Тя си мисли е мушкат ми го тука ама не е така.А тва нещо наречено отговорност идва с порастването и ако сички 12 13 14 годишни го бяха напраили на 18 сигурно половината форум нямаше да го има(раздела секс говоря).На човек да му писне от теми "бременна ли съм?" "може ли да забременея от свирки" "ебах се с съседа ма си иам гадже".Капиш?Лека нощ деца.Поредната... http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=142131

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами първо организма на 12-13 тепърва се развива. Това че имаш цикъл незначи че трябва да... или пък защото приятелките дай и аз... Защото в повечето случаи, момичетата не го правят защото го искат и са готови, а защото "така е модерно".
    Друга причина е това че на тази възраст децата не са достатъчно осведомени и информирани за последствията и т.н. Просто според мен е рано.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Щот като си на 12-13 и не знаеш дали ти се пикае или ти се е*е.Пък и като почнеш от 12-13 на 20 вече ще трябва по 2-3 наведъж...
    Секса е "измислен"за да се правят деца!

Голям фен
    в някой отношения си права но не в всички,аз съм на мението че един човек трябва да прави цекс не когато му дойде първия цикъл и спремата а когато се почувства готов за товаа...защото им ахора които с чувстват готови и на 11-12 години...това е избор на всеки един и никой няма право да се меси в изобра на хората...

AhaHa i az mislq kato avtorkata to4no taka e ranen sex haxhxa i nqma ni6to lo6o puk za6to trqbva da e po liubov ta tfa e udovolstvie be kato qde6 ot liubov li go prai6 ili 6ot ti se qde i taka kato ti se ebe ebe6 ne e nujno da obi4a6 4oveka mn e tupo taka momi4etata se si mislqt 4e trqa se vliubat da gi obi4a6 i gluposti tolko ne6ta tree da napravi6 za nekfo udovolstvie ne e nujno da e po liubov!! Predi okolo mesec edno momi4e i vikam ae se ebeme i tq aa ne malka sum i az emi ok togava kusame i tq ne ne molq te vliubena sum v teb i az emi togava 6e mi prai6 svirki hxahxa misleh si 4e momi4eto e na 15 a se okaza 4e e na 11 i q zarqzah mn qsno P.S na 17 sym

Град
    Асеновград, България
    Това, че имаш менструация на 13/14 не означава, че половото ти развитие е приключило и можеш да родиш и отгледаш здраво бебе. Не означава, че си подготвен физически и психически за тази крачка. Кажи ми, моля те, че се шегуваш! Как ще родиш на 14/15? Така съсипваш своя живот, съсипваш и живота на едно дете, което няма да има вина за безотговорността ти. Как дете, ще гледа дете? Че какъв родител става от 14 годишен? Нека пак да не намесвам закона, че ще стане сложно!
    Нямам си представа на колко си, но всичко от първия до последния ред, което пишеш е абсурдно. Не разсъждаваш правилно.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    Inside the temple
    Цитирай Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
    AhaHa i az mislq kato avtorkata to4no taka e ranen sex haxhxa i nqma ni6to lo6o puk za6to trqbva da e po liubov ta tfa e udovolstvie be kato qde6 ot liubov li go prai6 ili 6ot ti se qde i taka kato ti se ebe ebe6 ne e nujno da obi4a6 4oveka mn e tupo taka momi4etata se si mislqt 4e trqa se vliubat da gi obi4a6 i gluposti tolko ne6ta tree da napravi6 za nekfo udovolstvie ne e nujno da e po liubov!! Predi okolo mesec edno momi4e i vikam ae se ebeme i tq aa ne malka sum i az emi ok togava kusame i tq ne ne molq te vliubena sum v teb i az emi togava 6e mi prai6 svirki hxahxa misleh si 4e momi4eto e na 15 a se okaza 4e e na 11 i q zarqzah mn qsno P.S na 17 sym
    Ето ти нагледен пример защо деца НЕ трябва да правят секс и какво всъщност имат в предвид хората тук, като казват "да си психически узрял".

By The Way, Schnitzer го каза много вярно:
    и ако сички 12 13 14 годишни го бяха напраили на 18 сигурно половината форум нямаше да го има(раздела секс говоря).
    Сексът е отговорност. Много, много по-голяма отговорност, отколкото си мислят хората. Всеки си въобразява, че е готов, че много знае и че е подготвен. Но в момента, в който ти дойде първият проблем до главата, разбираш, че това ни най-малко не е така. Аз започнах да водя полов живот на 17 и макар че бях образована, че винаги съм била отговорна личност, и аз минах през ада, когато за първи път ми се скъса презерватив. И едва тогава напълно осъзнах сериозността на "приятните нещица", дето ги вършим с приятеля ми. Какво остава за една 12-13-годишна...
    When I love, I love.

....БЕ добре откъде я измъкна тая статия-не ми се вярва ти да си я писала-хах.....
    ми незнам аз го направих рано доста преди 17...,но тва няма значение...и верно като си готова да забременееш на 14....кой майка ти и баща ти лише го гледат тва дете....бе ти ше си му набор ква майка
    Nope...i can't

Защото на тези години неэнаеш как или не можеш да реагираш ако эабременееш! Защото имаш достатьчно време эа секс и любов когато ПОРАСТНЕШ! Не е нужно да почваш на 10 да правиш секс ! На 10 НЕ МОЖЕШ да си влюбен!!!!
    WTF...?! 0_o

Супер фен Аватара на fake
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    онова отпред дали е само за пишкане или е и за украса
    няма да се изказвам по темата, щото е прекалено тъпа, ама тва изказване ме накара да лазя от смях разбиваш
    Boots and braces don't make racists!

Град
    Варна
    подкрепям всички \/ =D>

ahaha samo ne moga da si obqsnq za6to slagate vsi4ki pod edin znamenatel (izkliu4ae6t 10-12 godi6nite, est)... ima hora deto na 30 ne sa gotovi za sex. ima hora, koito i na 14 sa gotovi za sex.

Цитирай Първоначално написано от Mariolcheto
    Не си много права миличка!Замисли се ако питаш някой много възрастен човек той ще ти каже че господ ни е създал да го правим само когато искаме деца.Попринцип едно време така е било.А сега точно за това че ни е младите се е*** като здравей-здрасти са измислили презервативите!
    +1
    Fitness Forever

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от SeXy_KoTe_F
    ahaha samo ne moga da si obqsnq za6to slagate vsi4ki pod edin znamenatel (izkliu4ae6t 10-12 godi6nite, est)... ima hora deto na 30 ne sa gotovi za sex. ima hora, koito i na 14 sa gotovi za sex.
    ти да не си на 13 год?
    въобще не си права
    Колкото до авторката... ем по тая логика като се родим, дай да мрем направо... щом като ни дойде цикъла/спермата сме готови да прайм секс...
    абсурдно е.. и колкото и да ме убеждаваш че на 12-13-14 си грамотна и развита щот видиш ли ти е дошъл цикъла и си прочела една книга(второто даже м извучи абсурдно, но да приемем че е така), и аз съм бил на толкова и съм си мислел че съм бил готов и съм имал нуждата, но сексът е много повече от удоволстите и отговорност, това е разтоварване и споделяне на емоции с любимия човек и т.н...
    П.П. Моя организъм беше истински готов на 16...тогава го и направих

Цитирай Първоначално написано от vodolei4e_m
    Цитирай Първоначално написано от SeXy_KoTe_F
    ти да не си на 13 год?
    въобще не си права
    не, на 10 съм

абе на момченцата спермата като им идва още при раждането... кво на една година ли да почнат да правят секс?!
    MaLiNa - ThE DaRk AnGeL fRom HeLl

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от ~Lo6aTa_PrInCeSkA~~95~
    абе на момченцата спермата като им идва още при раждането... кво на една година ли да почнат да правят секс?!

ама ти сериозно ли?!
    Собственост на Canis_Dirus

Град
    Plovdiv
    A taka aide na nego... i na brat mu daje ?! ?ama ou ti si mn prosta prirodata i go bila kazala nali znae6 ??-> ZVEZDITE MI GO GOVORQT.. are hodi se 4ukai nqkade marzi me da ti pi6a 6tot tq tvoita spukana leika kolkot i da i sipvash tq pak prazna she si ostane :}

ti suvsem se poburka az sum na 12 i da imah cikyl kfo da trugna da se eba li?? Ti suvsem si se povredila mili4ka az o6te gadje ne sum imala ne sum se celuvala s ezik ti 6e mi razpravq6 da se eba be q....... ima ebati glupavite hora!!!Za kyde burza6 sexa nqma da izbqga za mene e normalno na 16 17 18 ve4e na 12 omg ti suvsem se poburka!!!

Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Just`another`kid
    ti suvsem se poburka az sum na 12 i da imah cikyl kfo da trugna da se e** li?? Ti suvsem si se povredila mili4ka az o6te gadje ne sum imala ne sum se celuvala s ezik ti 6e mi razpravq6 da se e** be q....... ima ebati glupavite hora!!!Za kyde burza6 sexa nqma da izbqga za mene e normalno na 16 17 18 ve4e na 12 omg ti suvsem se poburka!!!
    molq O_O ?tva ne go kazvai na pulbi4no mqsto ( govora za gadjetata i celuvkite 6toto shte te hranqt dokat stane6 na 20 .... )

Цитирай Първоначално написано от Ruskia1936
    Цитирай Първоначално написано от Just`another`kid
    ti suvsem se poburka az sum na 12 i da imah cikyl kfo da trugna da se e** li?? Ti suvsem si se povredila mili4ka az o6te gadje ne sum imala ne sum se celuvala s ezik ti 6e mi razpravq6 da se e** be q....... ima ebati glupavite hora!!!Za kyde burza6 sexa nqma da izbqga za mene e normalno na 16 17 18 ve4e na 12 omg ti suvsem se poburka!!!
    molq O_O ?tva ne go kazvai na pulbi4no mqsto ( govora za gadjetata i celuvkite 6toto shte te hranqt dokat stane6 na 20 .... )
    nikoi ot tuka ne zn koq sum ina4e pred priqtelkite mi sum po napred 4e verno qko 6e me hranat

Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*

Цитирай Първоначално написано от M!M!T()
    ООО мила много грешиш!!Направо тотално си в грешка!!Значи ти сега ми казваш че е нормално да родиш на 12-13!! То направо от сега виждам какво повърхностно мислене имаш!!НА КЪДЕ ОТИВА ТОЯ СВЯТ!!!Ако някой знае да ми каже!!
    Леле, нямаш си и на представа колко си права, и аз мисля точно като теб. Според мен секс, по-рано от 17, 18, 19 годишна възраст абсолютно няма смисъл да се прави и наистина онази дето е писала тази тема нещо явно мозъчните й клетки някъде са се изпарили абсолютно. И аз , точно като теб се чудя на къде отива този свят с този безразборен секс и правнето му от 10 годишна възраст, просто на къде са се разбързали всички незнам, края на света не е дошъл все още хора пък и има още сигурно много години да изживете ако ви е писано, така че абсолютно за никъде не бързайте, защото е много тъпо и курвенско толкоз рано от всякаква гледна точка. 18, 19, 20 това е най-нормалната възраст за тези неща, абсолютно не слушайте тези глупости, че повечето почвали на 13, 14, 15, 16 и т.н. над 18 е нормалната възраст за това, защото наистина тялото до 16, 17 годишна възраст, както всички хора казаха е не развито и ще има голям риск от разболяване и други здравни проблеми може да си докарате, така че

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си