- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо всички казвате, че е лошо да се прави секс рано?
Ето и аз малко да се изкажа по тая тема аз лично съм много разочарован от малките лапета че вече като види приятелите си имчуе че са правили секс за да не изпостава от групата и те го правят е това на какво ви прилича това включва не само секса ами и културата наркотиците пушенето пиенето всеки гледа да не изостане абе я ислете малко с тия глави бе за какво са ви на раменете вие не мислите за последствията после какво може да стане затова сега сме сега на това дередже писна ми от такива само да се влиаят от другите само заyото ви е приятел и ви накара и вие тичате да го правите ставате много смешни![]()
Ах, моме, моме!!! Аз като бях на 12 години може да съм била старомодна според твоите виждания, но играех на криеница в махалата още и да- цикълът ми беше дошъл още като бях на 11. Уверявам те- тогава изобщо не съм си и помисляла за секс. Имам втора братовчедка, която е на 9 години и вече има цикъл. Просто не мога да си я представя да прави секс, било то за удоволствие или за продължаване на поколението както на теб май доста ти се иска да го продължиш. Не знам на кого и какво се опитваш да докажеш, но имаш доста объркана гледна точка за нещата. Вземи се малко в ръце и се образовай преди да пускаш тъпи теми.
Закво ли?Ми шото първо една 12 годишна пикла кво разбира?Тя си мисли е мушкат ми го тука ама не е така.А тва нещо наречено отговорност идва с порастването и ако сички 12 13 14 годишни го бяха напраили на 18 сигурно половината форум нямаше да го има(раздела секс говоря).На човек да му писне от теми "бременна ли съм?" "може ли да забременея от свирки" "ебах се с съседа ма си иам гадже".Капиш?Лека нощ деца.Поредната... http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=142131
Ами първо организма на 12-13 тепърва се развива. Това че имаш цикъл незначи че трябва да... или пък защото приятелките дай и аз... Защото в повечето случаи, момичетата не го правят защото го искат и са готови, а защото "така е модерно".
Друга причина е това че на тази възраст децата не са достатъчно осведомени и информирани за последствията и т.н. Просто според мен е рано.![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
в някой отношения си права но не в всички,аз съм на мението че един човек трябва да прави цекс не когато му дойде първия цикъл и спремата а когато се почувства готов за товаа...защото им ахора които с чувстват готови и на 11-12 години...това е избор на всеки един и никой няма право да се меси в изобра на хората...
AhaHa i az mislq kato avtorkata to4no taka eranen sex haxhxa i nqma ni6to lo6o puk za6to trqbva da e po liubov ta tfa e udovolstvie be kato qde6 ot liubov li go prai6 ili 6ot ti se qde
i taka kato ti se ebe ebe6 ne e nujno da obi4a6 4oveka mn e tupo taka momi4etata se si mislqt 4e trqa se vliubat da gi obi4a6 i gluposti tolko ne6ta tree da napravi6 za nekfo udovolstvie ne e nujno da e po liubov!! Predi okolo mesec edno momi4e i vikam ae se ebeme i tq aa ne malka sum i az emi ok togava kusame i tq ne ne molq te vliubena sum v teb i az emi togava 6e mi prai6 svirki hxahxa misleh si 4e momi4eto e na 15 a se okaza 4e e na 11
![]()
![]()
![]()
i q zarqzah mn qsno P.S na 17 sym
![]()
![]()
![]()
Това, че имаш менструация на 13/14 не означава, че половото ти развитие е приключило и можеш да родиш и отгледаш здраво бебе. Не означава, че си подготвен физически и психически за тази крачка. Кажи ми, моля те, че се шегуваш! Как ще родиш на 14/15? Така съсипваш своя живот, съсипваш и живота на едно дете, което няма да има вина за безотговорността ти. Как дете, ще гледа дете?
Че какъв родител става от 14 годишен? Нека пак да не намесвам закона, че ще стане сложно!
Нямам си представа на колко си, но всичко от първия до последния ред, което пишеш е абсурдно. Не разсъждаваш правилно.![]()
Ето ти нагледен пример защо деца НЕ трябва да правят секс и какво всъщност имат в предвид хората тук, като казват "да си психически узрял".Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
By The Way, Schnitzer го каза много вярно:
Сексът е отговорност. Много, много по-голяма отговорност, отколкото си мислят хората. Всеки си въобразява, че е готов, че много знае и че е подготвен. Но в момента, в който ти дойде първият проблем до главата, разбираш, че това ни най-малко не е така. Аз започнах да водя полов живот на 17 и макар че бях образована, че винаги съм била отговорна личност, и аз минах през ада, когато за първи път ми се скъса презерватив. И едва тогава напълно осъзнах сериозността на "приятните нещица", дето ги вършим с приятеля ми. Какво остава за една 12-13-годишна...и ако сички 12 13 14 годишни го бяха напраили на 18 сигурно половината форум нямаше да го има(раздела секс говоря).
When I love, I love.
....БЕ добре откъде я измъкна тая статия-не ми се вярва ти да си я писала-хах.....
ми незнам аз го направих ранодоста преди 17...,но тва няма значение...и верно като си готова да забременееш на 14....кой майка ти и баща ти лише го гледат тва дете....бе ти ше си му набор ква майка
Nope...i can't
Защото на тези години неэнаеш как или не можеш да реагираш ако эабременееш! Защото имаш достатьчно време эа секс и любов когато ПОРАСТНЕШ! Не е нужно да почваш на 10 да правиш секс ! На 10 НЕ МОЖЕШ да си влюбен!!!!
WTF...?! 0_o
ahaha samo ne moga da si obqsnq za6to slagate vsi4ki pod edin znamenatel (izkliu4ae6t 10-12 godi6nite, est)... ima hora deto na 30 ne sa gotovi za sex. ima hora, koito i na 14 sa gotovi za sex.
ти да не си на 13 год?Първоначално написано от SeXy_KoTe_F
въобще не си права
Колкото до авторката... ем по тая логика като се родим, дай да мрем направо... щом като ни дойде цикъла/спермата сме готови да прайм секс...
абсурдно е.. и колкото и да ме убеждаваш че на 12-13-14 си грамотна и развита щот видиш ли ти е дошъл цикъла и си прочела една книга(второто даже м извучи абсурдно, но да приемем че е така), и аз съм бил на толкова и съм си мислел че съм бил готов и съм имал нуждата, но сексът е много повече от удоволстите и отговорност, това е разтоварване и споделяне на емоции с любимия човек и т.н...
П.П. Моя организъм беше истински готов на 16...тогава го и направих![]()
не, на 10 съмПървоначално написано от vodolei4e_m
абе на момченцата спермата като им идва още при раждането... кво на една година ли да почнат да правят секс?!
MaLiNa - ThE DaRk AnGeL fRom HeLl
Първоначално написано от ~Lo6aTa_PrInCeSkA~~95~
![]()
ама ти сериозно ли?!
![]()
Собственост на Canis_Dirus
A taka aide na nego... i na brat mu daje ?! ?ama ou ti si mn prostaprirodata i go bila kazala nali znae6 ??-> ZVEZDITE MI GO GOVORQT.. are hodi se 4ukai nqkade marzi me da ti pi6a 6tot tq tvoita spukana leika kolkot i da i sipvash tq pak prazna she si ostane :}
ti suvsem se poburka az sum na 12 i da imah cikyl kfo da trugna da se eba li?? Ti suvsem si se povredila mili4ka az o6te gadje ne sum imala ne sum se celuvala s ezik ti 6e mi razpravq6 da se eba be q....... ima ebati glupavite hora!!!Za kyde burza6 sexa nqma da izbqga za mene e normalno na 16 17 18 ve4e na 12 omg ti suvsem se poburka!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*
molq O_O ?tva ne go kazvai na pulbi4no mqsto ( govora za gadjetata i celuvkite 6toto shte te hranqt dokat stane6 na 20 .... )Първоначално написано от Just`another`kid
nikoi ot tuka ne zn koq sumПървоначално написано от Ruskia1936
ina4e pred priqtelkite mi sum po napred 4e verno qko 6e me hranat
![]()
Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*
Леле, нямаш си и на представа колко си права, и аз мисля точно като теб. Според мен секс, по-рано от 17, 18, 19 годишна възраст абсолютно няма смисъл да се прави и наистина онази дето е писала тази тема нещо явно мозъчните й клетки някъде са се изпарили абсолютно. И аз , точно като теб се чудя на къде отива този свят с този безразборен секс и правнето му от 10 годишна възраст, просто на къде са се разбързали всички незнам, края на света не е дошъл все още хора пък и има още сигурно много години да изживете ако ви е писано, така че абсолютно за никъде не бързайте, защото е много тъпо и курвенско толкоз рано от всякаква гледна точка. 18, 19, 20 това е най-нормалната възраст за тези неща, абсолютно не слушайте тези глупости, че повечето почвали на 13, 14, 15, 16 и т.н. над 18 е нормалната възраст за това, защото наистина тялото до 16, 17 годишна възраст, както всички хора казаха е не развито и ще има голям риск от разболяване и други здравни проблеми може да си докарате, така чеПървоначално написано от M!M!T()
![]()
![]()
![]()