- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо всички казвате, че е лошо да се прави секс рано?
Защото си тъпа и щом си решила, че искаш да правиш секс no matter, че все още не знаеш значението на главната буква, то аз нямам намерение да ти обяснявам, че секса в ранна възраст понякога дори е вреден за организма ( научно е доказано).
Секса не е просто някой да те ръга. Това е отговорност, за която ти трябва да имаш психическа подготовка.
Не е просто момента когато 'нещо ти се ръчка отдолу'и ти нон стоп мислиш само за това, дали случайно кондома / за който така или иначе не си сигурна дали се пише с 'м' или с 'н', и все паке с 'н', да те светна/ не се е скъсал, а са онези моменти, в които чувстваш как ставаш едно цяло с човека с който си.
Като плямпаш за природа, то значи на 14 трябва да правиш секс, без презервативи, защото си седнала да ми обясняваш, че природата го изисква, че трябва да създадеш поколение.
Доебало ти се е... ок, но не ме занимавай, опитвайки се да се оправдаеш пред себе си. Я иди да я разкажеш тая теория на майка си, да видиш как природата ще я призове да те пречука, защото видиш ли- тя има ръце и може тяхното предназначение да бъде да ти минат през мозъка, който така или иначе в поста ти забелязваме, че още когато си била на 3, е закърнял.
Все тая' щом искаш да си толко натурална, ходи се закопай някъде, тъкмо ще си в досег с природата.
Някой казвал ли ти е, че си кръгъл идиот?Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
Защото, ако не... то трябва да добавя също и че си от онзи вид рядко срещани кретени, кито предисвикват само и единствно смях у заобикалящите ги. =)
Точно кръгъл кретен, и аз така мисля. На 17 години пикльо, а ми почнал тука да ми обяснява как искал да му правят свирка, абе тъп сексист такъв, помоли майка ти да ти направи 1 свирка, ебаси тъпите ебани курвета има, на 15, 16 ми почнали да се ебат...е за тва после ще страдате цял живот и кой знае кво може да си докарате, но като се изнаебете вече ще бъде късно!!!Първоначално написано от Made_of_Pain
![]()
![]()
![]()
Няма да се изказвам крайно както повечето тук, защото само ще повтарям написаното а от това няма голяма полза![]()
Ама момиче, ти на 12-13 цици нямаш бе?! Когато имаш едни стегнати, оформени гърди, които също да ти станат хубава ерогенна зона - тогава може би тялото ти е готово за секс.Познавам сякакви момичета - от правили секс на 12-13, до такива които са почти на 19 девствени.И право да си кажа, тези, които са го правили преди и около 15 имат курветинско поведение, смятай колко е хубаво товаЩот то ако беше само до това да ти стане пишката...Мойта ми стана във 2ри клас за пръв път, ама допреди година-година и нещо не бях и готов за секс.Сега съм на 17.
Айде дано си грозна и до 18 да си девствена, поне да ти е дошло времето...
Защото на 12-13 години ти само си мислиш че си готова за секс. Не е така! Ето колко си запозната с нещата,щом казваш че на 12-13 си готова! Първо,на 12,13,14 годишна възраст единственото нещо което те касае е учението ти,това къде ще влезеш да учиш и т.н на 12 не си психически готова за секс,може да не го признаваш но страх те е,притеснена си! това е още един признак че не си готова. След това и физически не си готова,това че вече имаш менструален цикъл,растът ти гърди,окосмяваш се,това е само началото на твоето развитие,това означава че навлизаш в пубертета! не е нужно да ти обяснявам какво е пубертет нали? На тази възраст хурмоните ти са уязвими,ако почнеш да правиш секс нещо може да се обърка...като станеш на 20 ще приличаш на 35! и така е сериозно! Вярно от 12-13г до момента който правиш секс изкушението е голямо,хормоните те тресат....но да издържиш един еид "теста" е в твой плюс. Усещането когато правиш секс на 20 ще е много по голямо и хубаво от това на 13! гаранция ти давам! И природата ни е отредила да правим секс и да увеличаваме потомството когато сме готови за това! Я си представи всички на 13,14 да почнат да раждат? какво ще стане със света? деца току що научили се да пишат и четат вече деца трябва да отглеждат!?!!??!?![]()
Да имаш дете е много отговорно нещо,но ти едва ли го осъзнаваш! Не може просто да го родиш и после захвърлиш на съдбата?! Трябва да му предоставиш хубав и сигорен живот!![]()
Е аз съм на 14 и това е моето мнение! И мисля че успях да оспоря твоето!
Ебаси приятелките..Първоначално написано от Just`another`kid
И к'во, много ли е готино да лъжеш, за да не си изостанала?
bullshit
на всичкото отгоре на 12 далеч не си "закъсняла" или нещо такова.. напротив, съвсем нормално е..
По темата - е, съжалявам, но 12-13 е просто СМЕШНО..
15-16+ е по-приемливо, ама 12..![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
а замисли се че ако сгафиш и си на 13-14 как ще си дундюркаш едно в час по математика или некъф си там предмет как би се почуствала....а и преди е било едно а сега е съвсем различно...преди са били с униформи в училище ама ся си хоим с дънки,къси поли,грим,лак за нокти и там подобни глупости...замисли се малко
OnLy God CaN Judge Me !
Независимо дали на момичето и е дошло, това не значи,че е готова за полов живот.При мн голям % от момичетата при първия менструален цикъл,малко преди него или след него се забелязва окосмяване около половите органи и други части от тялото,гърдите започват да се уголемяват и пр.. Демек чак тогава момичето започва да съзрява като жена,не си мисли,че след като и е дошло тя е достатъчно развита за секс.От друга страна ако не знаеш,по време на менструация се пречиства организмът(значи тя не играе само 1 роля).
Второто което е:първите 1-2 години след идването на първия цикъл тои не е редовен-ту доиде,ту не доиде..дните се изменят постоянно,затова не е за предпочитане да се прави секс по това време-може да има "странични ефекти"-кървене,бяло течение,силни болки в яичниците(това го знам от гинеколог)...
Сигурна съм,че ако 13 годишно момиче,решило се да прави секс за сефте,види снимка на напреднал Сифилис ще се откаже..
На мен ми е през оная работа кои на колко е правил секс,яд ме е,че има мн безотговорни хора на тоя свят,които си мислят,че всичко е розово,да ама не!! Проблема идва оттам,че пичляметата не знаят какво искат,е*ат се под път и над път,закъснее им 2-3 дни и се хващат за косите, мислеики си,че са бременни...![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Хм...Вероятно си прекалено тъпа за да се досетиш сама,че едно младо момиче,освен,че няма богата сексуална култура,не е достатъчно отговорно.Елементарно е,бе момиче!Някаква малка лигла,току що научила се да ходи,още не знае какво е секс,ще тръгне да се чука!Виж са,тъпо е!И после,ако не дай си боже забременее,какво ще прави?Как една шестокластничка ще отиде и ще каже "Мамо,бременна съм!"
Представи си как ще се почувстват родителите й,представи си как ше се почувства тя самата!
И не говорим само за 12-13 годишни девойки...На 14 и 15 също е рано да се прави секс!След 17-18 години вече всеки ден може да го правиш,защото си отговорен и здравомислещ човек (поне в повечето случаи) и имаш някаква сексуална култура!
Не разбирам на какви се правите...Цял живот имате да правите секс,да се гримирате и т.н!Изживейте си детството...Защо го съсипвате!?![]()
az sum na 12 sushto i tfa lqto mi doide za 1 put..abe ne mislq 4e sum gotova za sex i ne smqtam da go pravq pone dokato ne navursha 16-17..puk i ako vsi4ki zapo4vat na po 11,12,13 to na4i na 14 she si imat deca a te samite sa si deca
![]()
puk i organizma ni oshte ne e gotov za tfa.. abe ne znam ..tfa e moito mnenie
![]()
![]()
после що форума бил пълен с тъпи теми кат искат да праат секс поне да се образоват малко не после да питат мога ли да забременея кат праа свирки бременна ли съм![]()
Some girls are just born winners !
da zn ama sa takiva horata okolo mene i az mislq 4e e normalno smisul az ne sum vijdala mnogo momi4eta na moita vuzrat s gadjeta ma "priqtelkite" mi sa imali mnogo za tva luja 6toto i te sa edni priqtelki nqmam dumiПървоначално написано от Lady Death
![]()
Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*
Just`another`kid, няма да е зле да си смениш приятелите. Аз заради моите "приятели" пропуших цигари на 9 години, на 14 трева... Добре, че си ги смених. Приятелите и средата са много важни в такава крехка възраст. Те могат да ти казват много неща, но е важно ти какво искаш. Ако правиш секс на такава възраст само, защото приятелите ти го правят, е меко казано смешно. Замисли се-ами ако те лъжат за това, само за да бъдат интересни, а същевременно да си нямат и понятие? Искаш ли да си прецакаш целия живот задати някакви си приятели???
Секса не е просто да "ръгаш чушки в боба", "да засадиш цветенце в градинката пред блока" и т.н. Секса е много повече и едва ли едно 12 годишно дете може да го разбере... когато станеш на 16+ може и да започне да ти се изяснява картинката, но преди това едва ли... Също така смятам, че едва ли на 12-13 години си психически подготвен за такова начинание. Освен физическите усложнения, които можеш да си навлечеш завбъдеще, може и много да се увредиш психически. Моят първи път беше на 15, но беше въпрос на късмет да попадна на подходящия човек. Сега като се замисля, ако бях на тази възраст с този акъл, честно казано не бих го направила.
Със сегашния ми приятел сме от известно количесто години заедно и секса е естественото продължение на любовта в една здравословна връзка, но в никакъв случай не може да се говори за такова нещо на 12 годишна възраст. Също така на тази възраст, при една евентуална бременност или някакво заболяване(инфекция), едва ли би реагирал адекватно и правилно според ситуацията.
Мили деца, не правете неща ,за които после ще съжалявате! Мислете с главите си, не позволявайте приятелите и хормоните, които бошуват в малките ви организми да го правят вместо вас! Изживейте си детските години както подобава, а за удоволствия ще имате МНОГО време!
Желая късмет на всички!
ми то мое да ти дое и в 3-ти клас??? кво ше хойш да се ебеш ли????
и не природата е готова а то ти трябва да мислиш че си готоява психически и физически!
da zn i mn sujalqvam 4e sa mi takiva "priqtelite" ama se pak ima hora na koito durja ot tqh i te sa drug tip hora mnogo po razli4ni i si imam granici nadqvam se da izdurjaПървоначално написано от snow_swan
nqkoi ot kompaniqta v koqto se dvija sa pu6a4i no tva ne mi vliqe tvurdo otkazvam cigari maika mi ba6ta mi sestra mi pu6at va takava sre6ta sum izrasnala ama e razli4no primerno sestra mi po4na da pu6i a puk az tvurdo otkazvam cigari nz dano skoro se otdelq ot tiq hora zaradi koito luja zada ne me izkarat nqkfa zadrustenq4ka za kvato ne se smqtam mnogo mom4eta sa me haresvali daje sa se bili za mene prosto ne sum namerila to4niq 4ovek![]()
Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*
абе мене ми е интересно как некоя 13 годишна дришня ще отиде да си купи капутпродавачката в супера ше гледа много странно
на мене веднъж ми искаха лична карта за шише ракия преди година, и гледаше лошо лелката у фантастикото (бях купил едно шише ракия, за баща ми, един хляб и една кутия презервативи - за другия ден че бех на некъв тъп купон, ама не ми потребваха и връзка копър) е така ме гледашеи искаше лична карта за ракийката
![]()
![]()
bojeeeeeee stiga ste sporili za gluposti seki otgovarq za sebe si ....i moje da prai sex na kolkoto si poiska i se 4ustva gotovvv![]()
![]()
![]()
Не вярвай, че има Истински хора. Не вярвай, че те Обичат.Не вярвай, че можеш да намериш опора в тези красиви, но подли сърца. Защото и аз вярвах във нещо прекрасно, защото и аз съм човек, но всичко излезе тъй просто фалшиво, присъщо на нашия XX-ти век.
Мале,тоя пост ме смаза...Представи си на дете да му дойде 1-2 клас е какво?Природата му е казала да роди ли?То още не знае кво е цикъл,че да ражда...Не го казах случайно има такива случаи...Просто незнам кво си чула или пък кво си прочела,но си се объркала..Според мен нормалната възраст за започване на полов живот е 16-17 годишната възраст,а за забременяване 25-35 години...
London Tipton
според мен секи може да почва да води сексуален живот когато е достатъчно образован и когато се чувства наистина готов.не за да задоволи гаджето,не за да е в "крак с модата" или друго.
е момиче.. просто незнам какво да ти кажа..
като всяко нещо на тази земя,което не става за 1 ден,така и при хората развитието на става за 1 ден!Това ,че имаш цикъл не прави до толкова жена готова за разплод,защото след на4алото на цикъла ти предполагам си се променила физи4ески,по големи гърди,ясно отличен ханш и други женски признаци.Женското тяло е неподготвено за раждане в периода на развитие,зашото не си напълно развита.
Пък и не виждам смисъла да се прави секс толквоа рано,щото на тия годинки цикъла може да е дошъл,но не и Акъла![]()
Всичко, което каза съм си го мислил. Подкрепям те напълно. Не искам да звуча като някой сектант, но си мисля, че хората на нашето мнение ще станат повече и нещата ще си дойдат на място след време.Първоначално написано от *****girl*****
Не искам да те обиждам, ама си тъпичък. Тя казва, че майката природа ни кара да правим това за да създадем поколение. И тъй като така и така ни подтиква да правим секс, ние го правим, само че не създаваме поколение.Първоначално написано от 50cent
"да си правят секс от 8 годишни..." Кой на 8 години има полов нагон? Там е работата, че на 12-13-14 "децата" имат такъв...Първоначално написано от krem4et0
ami mislq che horata ne sa suglasni s ranniq sex zashtoto dneshno vreme i nai neobrazovanite 12 godinshni pravqt sex i posle forumite se pulnqt s temi ot roda na bremenna li sum ? i t .n. nqmat nikakva predstava za bolestite , piqt protivoza4atu4ni bez da znaqt deistvieto im... a i pri nqkoi mladeji fizikata e po razvita ot psihikata i tova ne vinagi se otrazqva dobretva e moito mnenie razbria se inache ... az ne sum ot mn zakusnelite
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Em to d vi kaja nemogarazbera tqloto i kat ne e gotovo tq kak 6i zabremenei amakakto iskate vii si protivore4ite be o boje![]()