.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 72
    Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Mariella
    Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    Цитирай Първоначално написано от Mariella
    Познавам едно момиче,което се снима в реклама на Лептен.Там показват снимки преди и след употребата,на първата е цялата в пъпки,а аз мога да кажа,че не помня някога да й е имало нещо.Тия пъпки явно са направени с фотошоп.Освен това,не знам дали някой е обърнал внимание,но "кабинета" ,в който седи докторът от рекламата е фото тапет....тъй че ,това си е чиста измама.От никого не съм чувала добри отзиви.
    ahahahaha
    aahaxhxa ti me ubi
    Какъв ти е проблема пък на тебе ?
    пхаха тя пък още малко ще скочи да ме бие през монитора..
    смешно ми стана къф е проблема !?

пф...тва е пълен боклук!аз си го поръчах и нестига че нямаше действие ами и получих алергия към лусиона!изобщо не си давайте парите!

Найстина цялата серия е пълен боклук

Без коментар.

Голям фен Аватара на BluE_s
    Град
    Неизвестно...
    Цитирай Първоначално написано от 7oup
    Колкото наколенките на д-р Ливайн действат,толкова действа и Лептен.
    абе баба ми има наколенките на Ливайн и й помагат!!! сериозно ))

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    az kato dermatolog doktor lili krumova sum napulno ubedena v deistvieto na lepten i sum 6tastliva 4e sega moga da go prepor4vam na vsi4kite si klienti za desetina dni kojata stava 4ista i zdrava bez strani4ni efekti.lepten e ekologi4no 4ist produkt s izklu4itelno burzo deistvie i se prodava v dve serii
    lf-jenska i gf-mujka

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Супер фен
    Аз тук съм писала вече ама само да допълня => купете си Акне Аут. Изчистих се напълно от него Изглежда несериозно щото няма като останалите буклуци 1000 реклами, но ми го препоръча една фр и мнооого ми помогна. Има крем, почистващ лосион и активен лосион. Честно казано мен ми помогна само почистващият лосион

Да бе, действа.Не им ли виждате евтините западнали реклами и ония преструвки, които са им рекламни лица.Мои приятели са го ползвали и не са доволни.Пхаах... егати измамата.

Цитирай Първоначално написано от ^Adrenalinka^
    Аз тук съм писала вече ама само да допълня => купете си Акне Аут. Изчистих се напълно от него Изглежда несериозно щото няма като останалите буклуци 1000 реклами, но ми го препоръча една фр и мнооого ми помогна. Има крем, почистващ лосион и активен лосион. Честно казано мен ми помогна само почистващият лосион
    И аз до скоро бях адски доволна, но получих някаква алергична реакция от лосиона и крема.Сега всеки път, като се мажа с тях лицето ми се подува, става цялото червено и ми пари.Първият път алергията не ми мина няколко дена.Иначе го ползвах доста време и наистина има ефект.

Наистина голям боклук еееееее!!
    НЕ СИ ГО КУПУВАЙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Всичко е измама.. Рекламата е смешна по едно време забелязвам, че вместо да си показват продукта, показват на "д-р" Лили Крумова циците ... Абе с две думи няма ефект тва чудо
    Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.

Ааааа Лептен за нищо не става..Братовчедка ми си бееше зела....за нищо не става...нищо не прави няма смисъл..!
    момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!

Цитирай Първоначално написано от Happy_Without_You
    Lepten e най-големия боклук,ако се намажеш с лайно сигурно ще има по-голям ефект

О,мерси на всички дето казахте,че няма ефект.
    Ако не бях видяла,темата майка ми щеше да си даде парите на ветър0.
    Мислеше да ми взема такава урина.
    Аз не,не,не,не и утре ще й кажа,че няма добри отзиви.
    London Tipton

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    мнението ми : един екологично чист боклук!
    +1
    Според мен и много други недоволни потребители лептен не действа.
    Кое нещо ще ти махне акнето за 10 дена. остави лептена отиди на дерматолог и козметик

моя приятелка ползва и имаше невероятен ефект , но когато спря пак и се появиха същите проблеми . Та има ефект когато го ползваш без да спрураш иначе проблемите пак се завращат

ПАЛЕН БУКЛУК
    !!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!

Супер фен
    DOSEGA NE SAM 4ULA NA NQKOI DA MU E PODEISTVAL,A EDNO MOMI4E BE6E POLU4ILO OBRIV OT NEGO.TI SI PRECENQI
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

ЛЕПТЕН =БОКЛУУК..
    за нищо не става даже и рекламата му е супер смешна.. / се студентки и се от софия.. / една моя саседка си го купи.. и лицето и стана на дупки.. мисля че сега ги съди.. по хуу не се мажи.. земи си някакъв друг крем.. / акне аут .. или просто питай аптекарката../
    Мечтите са безкрайни..

ммм оПреДеЛено НЕ !!!

kakvo e tova Акне Аут k1de moga da go namerq
    It's funny how a boy can hurt you so much but you still love him with all your heart...

Град
    На жив кораб с избягали затворници
    първо омивате лицето после мажете с Салицилов спирт след което се насася крем аз позлвам еидн с ребно масло май продава се в ателките забвих му името но е мн серт не се намира лесно от русе сам една аптека го правеха тяхно производство каот ми се появи пъпка или пъпки мажа са и минава мн бърже не ма белзеи супер е но ако сте с мн серт кожа вече не зн може да не помага от хормоните !
    4 и 12т. от правилата

Сега и аз почнах да го ползвам това Акне аут.Нормално ли е да почне да ми пари по лицето и леко да щипе?

П.П А що се отнася до Лептен ,добре че не си взех,иначе кои знае кво щеше да стане

ami az bih iskala da znam nomera otkydeto sigo porucha zashtoto sledq da q pusnat i te vse ne q pyskat i zatova pls kaji mi nomera ako go pazash

Акнето може да е причинено от завишено ниво на тестостерона,на липса на витамини A, E, B2, B6, С, ниацин, биотин, цинк, лецитин,ретинолова киселина локално и др;бактерия.Ако е първото например,някакъв си крем няма да помогне!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си