- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мнението ви за Лептен против акне
пхаха тя пък още малко ще скочи да ме бие през монитора..Първоначално написано от Mariella
смешно ми стана къф е проблема !?
Найстина цялата серия е пълен боклук![]()
Без коментар.![]()
абе баба ми има наколенките на Ливайн и й помагат!!! сериозноПървоначално написано от 7oup
))
az kato dermatolog doktor lili krumova sum napulno ubedena v deistvieto na lepten i sum 6tastliva 4e sega moga da go prepor4vam na vsi4kite si klienti za desetina dni kojata stava 4ista i zdrava bez strani4ni efekti.lepten e ekologi4no 4ist produkt s izklu4itelno burzo deistvie i se prodava v dve serii
lf-jenska i gf-mujka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Аз тук съм писала вече ама само да допълня => купете си Акне Аут. Изчистих се напълно от негоИзглежда несериозно щото няма като останалите буклуци 1000 реклами, но ми го препоръча една фр и мнооого ми помогна. Има крем, почистващ лосион и активен лосион. Честно казано мен ми помогна само почистващият лосион
![]()
Да бе, действа.Не им ли виждате евтините западнали реклами и ония преструвки, които са им рекламни лица.Мои приятели са го ползвали и не са доволни.Пхаах... егати измамата.
И аз до скоро бях адски доволна, но получих някаква алергична реакция от лосиона и кремаПървоначално написано от ^Adrenalinka^
.Сега всеки път, като се мажа с тях лицето ми се подува, става цялото червено и ми пари
.Първият път алергията не ми мина няколко дена.Иначе го ползвах доста време и наистина има ефект.
Наистина голям боклук еееееее!!
НЕ СИ ГО КУПУВАЙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Всичко е измама.. Рекламата е смешнапо едно време забелязвам, че вместо да си показват продукта, показват на "д-р" Лили Крумова циците
... Абе с две думи няма ефект тва чудо
![]()
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
Ааааа Лептен за нищо не става..Братовчедка ми си бееше зела....за нищо не става...нищо не прави няма смисъл..!![]()
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
Първоначално написано от Happy_Without_You
![]()
О,мерси на всички дето казахте,че няма ефект.
Ако не бях видяла,темата майка ми щеше да си даде парите на ветър0.
Мислеше да ми взема такава урина.![]()
Аз не,не,не,не и утре ще й кажа,че няма добри отзиви.![]()
London Tipton
+1Първоначално написано от bqsna_teenagerka
Според мен и много други недоволни потребители лептен не действа.
Кое нещо ще ти махне акнето за 10 дена.остави лептена отиди на дерматолог и козметик
моя приятелка ползва и имаше невероятен ефект , но когато спря пак и се появиха същите проблеми . Та има ефект когато го ползваш без да спрураш иначе проблемите пак се завращат
ПАЛЕН БУКЛУК![]()
!!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!
DOSEGA NE SAM 4ULA NA NQKOI DA MU E PODEISTVAL,A EDNO MOMI4E BE6E POLU4ILO OBRIV OT NEGO.TI SI PRECENQI
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
ЛЕПТЕН =БОКЛУУК..
за нищо не става даже и рекламата му е супер смешна.. / се студентки и се от софия.. / една моя саседка си го купи.. и лицето и стана на дупки.. мисля че сега ги съди.. по хуу не се мажи.. земи си някакъв друг крем.. / акне аут .. или просто питай аптекарката../
Мечтите са безкрайни..
ммм оПреДеЛено НЕ !!!
kakvo e tova Акне Аут k1de moga da go namerq![]()
It's funny how a boy can hurt you so much but you still love him with all your heart...
първо омивате лицето после мажете с Салицилов спирт след което се насася крем аз позлвам еидн с ребно масло май продава се в ателките забвих му името но е мн серт не се намира лесно от русе сам една аптека го правеха тяхно производство каот ми се появи пъпка или пъпки мажа са и минава мн бърже не ма белзеи супер е но ако сте с мн серт кожа вече не зн може да не помага от хормоните !
4 и 12т. от правилата
Сега и аз почнах да го ползвам това Акне аут.Нормално ли е да почне да ми пари по лицето и леко да щипе?![]()
П.П А що се отнася до Лептен ,добре че не си взех,иначе кои знае кво щеше да стане![]()
ami az bih iskala da znam nomera otkydeto sigo porucha zashtoto sledq da q pusnat i te vse ne q pyskat i zatova pls kaji mi nomera ako go pazash
Акнето може да е причинено от завишено ниво на тестостерона,на липса на витамини A, E, B2, B6, С, ниацин, биотин, цинк, лецитин,ретинолова киселина локално и др;бактерия.Ако е първото например,някакъв си крем няма да помогне!