- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мнението ви за Лептен против акне
вуйна ми ми е казвала че един нейн комшия го е ползвал и е бил мн доволен!Успех![]()
![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Една фр каза, че нямало ефект.. :P
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Не съм ползвала, но от познати знам, че не действа. Даваш си парите за едното нищо.
+1Първоначално написано от BlueAvalanche
Различно е.. на един приятел не му помогна ..даже имам чувството, че акнето се увеличиспря да го ползва и сега има тук там по някоя пъпка
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Пълен боклук. Не съм го ползвала сама, но всички се оплакват от него. Даже и фризьорки съм чувала да го казват.
ami az nqmam kakvo dr da kaja osven 4e mn pomaga za po malko ot mesec stanah kato nova i ramenete i liceto.naistina mn pomaga no zavisi ot kojata na nqkoi ne im pomaga no po dobre opitai za da vidi6 dali deistva :)
на мен пък Lepten повече ми помогна от акне аут ..
Боклук е,всички познати,които са го ползвали нямат никаква полза.![]()
И при мен нямаше ефект.Дори обратното, може да се каже,че влоши нещата) по - добре отиди при добър дерматолог,който да ти каже какъв е проблема.Аз така направих и в момента кожата ми е сравнително добре
) Успех
![]()
Целта оправдава средствата !
Измама еаз се оправих само с вода има си начин
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Абе за тоз Лептен само лоши работи съм чувала.Още ли се връзвате на реклами.
Преди исках да си го поръчам, защото положението с лицето ми беше направо..ужасно, но се спасих с Акне Аут (активен лосион + крем). Сега вече отшумява тоя период..с пъпките...![]()
аз ползвам zineryt от няколко седмици и доста ми поиз4исти лицето \/
Ами виж, доколкото знам от приятели не помага. То си зависи от кожата ти ! Не всяко лекартсво помага на всеки. Аз бих ти препоръчала 2 лекартсва за мазане, на основата на течност. Можеш да си ги намериш във всяка една аптека. Помагат и на момичета и на момчета ! Едното е Зинерит, другото Далацин. И двете са добри, което намериш, то.![]()
Щом си непостоянен човек, значи не знаеш какво искаш, а не знаеш ли какво искаш, губиш удоволствието от това да се бориш за нещо тъй желано !
Не се лъжете да го купувате, от личен опит : никакъв ефект. В аптеките има други (ефективни) продукти. И на мене ми помгна "Зинерит" , дори го ползвам профилактично от време на време.
Вземи си от серията ACNE OUT на biotrade.Много помагат!Помогнаха и на мен и на брат ми.![]()
Хора, темата е от 2010?![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Ебала съм го в боклука.
"Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada