- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс без любов?
Секс без любов е като джанта без гума или като мъж без жена.Няма ли любов няма и секс![]()
неси дал отговор в който да има "Несъм го правил"
ami izchukah 1na fr![]()
С човек, който обичах и обичам![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Tuk vaprosat e dosta delikaten ... taka 6te se opitam da go kaja bez da opitvam da obidya nyakogo ... Predpolagam ste gledali reklamite na SPRITE za istinataemi i tuka e ne6to podobno pr az imam edna priatelka ... i az stra6no mnogo si ya haresvam NO! - Tam e vaprosa 4e vle4enieto mi e 4isto fizi4esko no naskoro po4nah da use6tam 4e vse pove4e i pove4e mi haresva i pri pove4eto e taka do vremeto kogato ne se otpusnete malko
znaete kakvo imam predvit ... FEROMONI ... te sa v osnovata na vsi4ko ... a taka nare4enata lubov zavisi i ot dvamata ... primeri : Iznenadi,podara4eta,neprili4ni predlojenia ... i o6te mnogo takiva stranni i interesni raboti ... eto taka se podarja edna vrazka dalgo vreme \
/ i nai vajnoto trebva da si imate doverie i da si davate nijnata svoboda za6toto ina4e vsi4ko e proval ... pomislete varhu tova
![]()
Първоначално написано от krem4et0
![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
emi moje da ne obi4a6 4oveka s kogoto 6e go napravi6 no ako te vazbujda 6o ne![]()
![]()
![]()
Имама връзка над 3 години и тя определено не се основва на поздаръци или романтични изненади. нито мисля, че е само и едниствено физическа. Именно, за да преодолея този момент-само физическо желание и нищо повече, изчаках със секса доста време. Всяка връзка си е индивидуална, но ако връзката се крепи на подаръци, екскурзии и др. от тоза сорт, някой някого използва. Дългата връзка е резултяат от много тъпреливо нагаждане към партньора, безкрайно съобразяване, компромиси, разбирателство, уважение към половинката. Дори любовта не е предпоставка за дълга връзка, липсват ли нещата които изброих. А за свободата-относително е-аз не мога да забраня нещо на моя мъж, а и той на мен също. Мога да му каж кое ми е приятно и кое не, но не и да му кажа няма да правиш това и това. може да ходи където с когото поиска без да ме пита и да ми дава отчет...........но границите си определя той, а не му ги налагам АЗ!Първоначално написано от !?
Napravih go s 4ovek koito obi4am.
Ne sudia horata koito sa go napravili prosto taka.Vajnoto e da ne sujaliavat posle.![]()
Мхм х2 :PПървоначално написано от summer flower
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"