- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бившата ми приятелка е бременна!!
Вчера зарязах "гаджето си" ние ходехме 1 седмица някъде и миналата събота се наебахме и тръгнахме ама е така щот на мен ми беше се тая тя ми каза че иска да тръгнем и аз Ок ама тя знаеше че не е нищо сериозно .. аз не помня миналата събота мн добре но се оказа че сме го правили без кондом и .. снощи тя си е направила тест и е бременна .. а аз незнам какво да права аз я скъсах преди да разбера че е бременна снощи тя като ми каза аз и казах че ще бъда до нея каквото и да е решението а тя ме напсува и ми каза да я остава намира
![]()
![]()
незнам какво да правя тя е на 15 аз съм на 17 и неискам бебе и немога да се занимавам с тфа нещо
![]()
и наще ако разберат направо незнам.. какво мога да направа хора плс помогнете!
Каква е тази безотговорност от твоя страна...не можеш да се наречеш мъж... защото ако беше щеше да поемеш отговорност... тя какво е виновна че ти си праскаш семената на ляво и дясно... вии за кондом не сте ли чували... било му все тая абе боклук писнало ми е от такива мърлиовци...като теб...тъпанар!!!![]()
![]()
Какво може да се направили , ами единствено аборт , свършвал ли си в нея като го правихте без презерватив ?
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
E nepomna![]()
![]()
![]()
Az pomna 4e se ka4ihme v staqta gore i do tam iam nekfi begli spomeni 4e ne6to praihme ama.. kondom ne pomna emi predpolagam 4e sum svur6il 6tom sega tq e bremenna
Emi abort ama ako tq neiska
Чакай малко , по-спокойно може просто приятелката му да го е излъгала знае ли човек . Не го обиждай достатъчно му е напрежението , да си направи още един тест за да е сигурна , понякога излеза грешно.Първоначално написано от CaNdY_girl{P}
Ми като не иска ще си го гледа . Няма начин да не направи аборт , ако тя не иска то техните ще я притиснат , все пак е на 15 години , самата тя е детеПървоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
Tq neiska da govori s mene 6ot sno6ti kato mi go kaza tfa i az i vikam az otkude da znam 4e e moe i tq me udarii sa neznam ni6to za neq kude e kvo pravi men me e super strah i iskam da si napravi abort ama tq ako neiska 6e stane mn lo6o .. az neizpitvam ni6to kum neq i mi be6e se taq za neq a sega.. ujas naprao otka4am
![]()
Ami zna4i sporet men trqbva da sednete dvamata i da pogovorite kato razbira6 4e tq e mn ogor4ena i e mn opla6ena v momenta tq e na 15 ti na 17 edinstveniq na4in da otgledate dete e da provalite izcqlo jivota si nai-dobre kolkoto p rano kajete tolkova po dobre za6toto edin abort ne moje da se s1stoi bez podpisa na roditel pri polojenie 4e tq e nep1lnoletna....
Наиш кво,кажи й да ходи на лекар,ако искаш и ти отиди с нея,да направи аборт и готово!А ти следващия път използвай презерватив като си решил да се е**ш с всяка курва,макар че съ, сигурна че няма да го забравиш никога вече,нали?
То е ясно че бебе няма да гледата,пък и да ти кажа тя ще е тази която ще иска повече от теб дори да го махне...............абе споко и да не ти пука ша са опраи раотата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Откачаш пфффф , ко откачаш нали не било от тебе ? Сам си си виновен . Направи тест или отидити на лекар !Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
П.П Ако аз бях на мястото на момичето такъв щях да ти забия че нямаше да си сред живите
tq e luda be deba kurvata mn se drazna tq ne misli li be pff ima hap4eta kato e videla 4e sme bez kondom da e kazala e kvo da i kaja kato tq neiska ni6to ot men vika mi sujalqvam 4e te poznavah.. A be dosta silno me udari haxhax edin 6amar pras .. az nemoga da buda s neq i da re6i da go ostavi
Казваш "ще се оправи работата", сякаш някой е получил по-слаба оценка в даскалото и има още много време докрая, за да си я поправи... Не е толкова просто... А и то да ти писне от келеши, които се е*ат наляво и надясно, без да имат грам предпазливост или да знаят каквото и да е относно секса... Да не говорим, че самият автор на темата не помни какво е ставало, Бог го знае как се е бил насвяткал... Не че искам да съм груба, но според мен оная малката си го заслужава да си го навлече на главата като не знае точно за какво става дума, барем се научи, както и тоя, дето си мушка патката навсякъде, без грам внимание... Да му се невиди, той носи не по-малка отговорност за това, още повече като той си пръска семето наляво и надясно!!!Първоначално написано от the EXPLOITED
![]()
Аман от пишлемета, които ни най-малко не разбират последствията от непредпазливостта, а се натискат да се прое*ат...![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Децата...(мда ,точно),не могат да разберат какъв риск поемат и каква отговорност ще трябва малко по-късно и то само защото не слагали гума,видиш ли,по незнайна причина.Може би за това съм против да се правят такива неща от рано.Или поне да се внимава сега...Бременна на 15.Боже ,опази...Да казва на техните колкото се може по-бързо и да прави аборт примерно,предполагам и те няма да са съгласни дъщеря им да става майка на такава възраст.Пък знам ли ,може да реши да го задържи...
![]()
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Ami mislq,4e i tq samata 6te iska da napravi abort,za6toto na neinata vazrast nqma kak da gleda dete,kakto ve4e kazaha tq samata o6te e dete.Apak ti se pouspokoi malko vsi4ko 6te bade nared.![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
ТЯ ли е луда? А ти си безотговорен мърльо, носи си отговорността!Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
ТИ е трябвало да внимаваш за кондом, ако не си имал, просто си го дръж в гащите, прошляк такъв, какъв е тоя хормон, дето те е пернал, да не си животно за разплод?!
Права е, и аз бих съжалявала, че те познавам...
Ами ето, типичен пример за децата какво могат да направят недорасването (на акъл) и алкохолът за една вечер... Еми, носете си последиците...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Знам 4е ти е много гадно сега,но си постъпил много подло към нея.Абе използвайте презервативи бе хора,за какво са измислениА не след това да се шашкате.Бъди до нея,не я оставяй
Надявам се вси4ко да се оправи
![]()
E как така не помниш??? Пиян ли си бил..или кфо???.. аз не помня миналата събота мн добре но се оказа че сме го правили без кондом и .. снощи тя си е направила тест и е бременна ..Бе не че нещо,ама дали не е казала че е бременна от теб само за да те задържи...или пък е бременна от друг (щом е на 15 и започва чисто сексуална връзка...нищо чудно
) ....Или просто къде ти беше акъла да правиш безотговорен секс...
Сега си носи последствията...като решение аз предлагам
1)Да си направи още 1 тест за всеки случай...примерно след 1-2 дена
2)Ако се окаже че не е бременна може да се израдваш..и да си извлечеш поука от ситуацията...А ако все пак е бременна...
![]()
3)Казвате на родителите си-ти на твойте,тя на нейните...обсъждате проблема и взимате най-адекватното според вас решение...
Еми така е...който не може да си носи последствията от безотговорния секс-просто не го прави...Има женени хора,който правят секс с презерватив или пък използват друг вид контрацепция...Просто защото нямат възможността да отгледат бебе на този етап от живота си...А ти вчерашен мухльо си трънал да се ебеш без презерватив...и то с непълнолетна пикла...Еми сорка за вулгарността,ама и двамата явно те пълни простаци!!!!![]()
Тестовете за бременност отчитат вярно,ако се направят 2 седмици горе-долу след рисковия акт.Така,че теста може да не е верен.![]()
При всички случаи на 17 години,вече си достатъчно голям,за да мислиш кво правиш (става въпрос за презерватива).
f@nt@zi@
келеш..![]()
пфуу.. *спестявам и аз псувните*.. еми ти нищо няма да прайш.. тя сигурно ще абортира :}
П.П.Всъшност бъди до нея даже и да те псува....
LeleeeeeAko va6te razberat.....Zdravata si zagazil priqtel
@EMOgirl92 а не го ли заслужава бе??Първоначално написано от EMOgirl92
![]()
Как да не си го заслужава , като се е напил като кирка да си носи сега последствиятаПървоначално написано от StEaLtHy_girl
Ммм лошоБая сериозен проблем...наистина незнам тя как ще се оправи сама без теб.Опитай да поговориш с нея и да и помогнеш някак си..
Абе нещо не ми е ясно...Ебали сте се...7 дни по-късно тя си прави тест...Защо?Вероятнота цикълът и да е седмица след овулацията е доста малка.А и за да си направи трябва да и е закъсняло.Хмм...7дена след евентуално зачеване дори кръвен тест мноооого трудно може да бъде сигурен, камо ли обикновен.Тука има нещо много съмнително.
От там нататък пък и двамата сте си виновни-колкото ти, толкова и тя.Но ти май си много далеч от "МОМЧЕТО МОЕЧТА" щом не можеш да схванеш, че и ти имаш отговорност и последното нещо, което трябва да прави е да я псуваш в некакъв форум.
И все пак...има нещо гнило в тази ситуация
Situatin normal-All fucked up...
На същото мнение съмПървоначално написано от Ico_
Май нещо момичето го лъже