.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Голям фен
    Град
    Sofia

За противозачатъчните

Imate li si ideq vupreki razli4nite vidove dolu gore kolko struvat protivoza4ata4nite?i za kolko vreme stiga edin blister ili opakovka? znam 4e trqbvda ginekolog da mi gi predpi6e:P no vse pak na mesec po kolko doolu gore 6te se izrusvam??:>

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!
    Bez podpis

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Mejdu 10-15 lv na mesec.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Град
    Inside the temple
    Една опаковка е за един месец.

И не е задължително да са 10-15лв. Честно казано, аз съм виждала и противозачатъчни за 4лв блистерчето с 30 хапченца вътре.
    When I love, I love.

macka ima protivoza4ata4ni 13lv 30 hap4enca v blistera! to4no za 1 mesec stigat
    Life is just a dream on the way to Death...

Опаковките винаги са за 1 месец (28 дни ако трябва да сме точни). Цените варират, тези, които майка ми използва например, са 8 лв.

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от My_Dear
    Една опаковка е за един месец.

И не е задължително да са 10-15лв. Честно казано, аз съм виждала и противозачатъчни за 4лв блистерчето с 30 хапченца вътре.
    Ne stava vyprs za tochna cena,zashtoto vidove protivozachatychni mnogo,kazvam che varira dolu gore m/u tezi sumi.A tova,che ima i po 4-okay,no moje pyk na avtorkata na temata da i predpishat po-skypi.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Голям фен
    Ами значи аз пия"Lindynette 20",много са нежни и са ми идеални като поносимост,Струват около 10 лв. и са за 21 дена,както повечето.След последното хапченце правя пауза от една седмица и започвам новата опаковка.Тва е схемата на прием при по-голямата част от противозачатъчните.Ама наистина си се консултирай с гинеколог,няма страшно,а и все пак става въпрос за твоето си тяло и здраве.Това са хормони а не бонбонки

az iskam da popitam ne6to v malko po-dr nasoka na 16 sum i naposleduk se zamislqm da zapo4na da vzemam protivoza4atu4ni redom s polzvaneto na prezervativi ta vuprosite sa mi slednite
    - na kolko e prepora4itelno da zapo4nat za se vzimat(zn 4e sa hyrmoni i sig e sled 20 21 no da si pitam.... )
    - kolko gore dolo stryva pregleda pri sletsiqlist tui kato li4nata mi lekarka netrqbvad a zn za tqh za da ne kaje na roditelite mi i se nalaga da q pozaobikolq
    - kakvi biha mogli da budat i sa strani4nite efekti
    tnx predvaritelno
    nadqvam se otg vi da sa v polza i na dr za6toto sum sig 4e ne samo az si zadavam tezi vuprosi

tnx predvaritelno za otg vi

Като споменахте за противозачатъчните та защо освен цената не кажете и какви ползвате?
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Голям фен
    Аз пак да се намеся
    bebok,и на 16 можеш да пиеш противозачатъчни.А и когато отидеш при личния ти лекар можеш да му кажеш че искаш да започнеш прием на такива хапчета.Той няма да каже на вашите,все пак е лекар и трябва да пази професионална тайна. И когато отидеш на гинеколог,той вече ще ти изпише най-подходящите за теб хапченца.След тва трябва просто да спазваш да не пропускаш прием на хапче.За ползи се сещам например,че цикълът ми е точно два дни и е съвсееееееем оскъден ,а и винаги знам точният ден когато ще ми дойде
    Вредиии,хмм,ми ако пушиш цигари има просто по-голяма опасност от запушване на кръвоносни съдове,ам тва е за какички над 30.
    хубаво е съвременната млада жена да поема в свои ръце предпазването от нежелана бременност и да не зависи от партньорът си,както и да регулира цикълът си.Хапчето ти дава независимост и сигурност

tnx za otg prosto me pritesnqva 4e sa hyrmoni a dokolkoto zn ne e mn dobre za moqta vuzrast a i dr e 4e 6te trqbvda gi piq v edin i su6ti 4as vseki den

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си