- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Хубавите неща у вас са...
Нека те да кажат.Първоначално написано от pissanka_93
Разумна и отговорна съм.А и обичам много животните.
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
Ми моите добри качества малко хора ги оценяватТова което най-много ме радва е, че съм си мн добра фр и никога никой няма да прецакам или да издам
![]()
Имам въображение...
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
забавна съм![]()
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Тай като аз направих тая тема викам дай и аз да отговоря та в себе си харесвам няколко неща зелените ми очи, усмивката и може би искреността ми !! е тфа е от мен :-) :-) :-)
КоГаТо СлЪнЦеТо ИзГрЯвА и РаЗпРъСкВа СвОиТе ЛъЧи, Ще Си СпОмНяМ и НиКоГа Не Ще ЗаБрАвЯ мОмЧеТо С нАй - СиНиТе ОчИ ! ! !
не съм лицемерка
винаги си казвам каквото мисля
имам чувство за хумор
не съм надута..и продължавам да се чудя, защо всички на пръв поглед ме мислят за таква..
циците
устните
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
директен и открит 4овек съм
добър приятел
всеотдаина
.......и да мнооо хубави очи имам
стига съм се хвалила
хубавите неща.....вярна съм на момчето, което обичам, знам как да го направя щастлив; имам спокоен характер, по-трудно избухвам; умна и красива, звучи невероятно... е не съм на всички жени най-малко общо кратно ама който трябва да ме обича, ме обича
![]()
SMILE FOR ME NOW
x
Амбициозна съм ,и може би най-хубаво в мен не с оставям да ме тъпцат.
Това, което харесвам у себе си са носа ми, очите ми, тялото донякъде. Като характер харесвам това, че съм добра, не правя интриги и последно време се чудя на всеки, който направи и едно лошо нещо на някого другиго, зачитам правата на хората, помагам винаги на всеки,който ме помоли, когато разбера, че бъркам в някой спор мога да го призная. Намирам красивото и положителното у всеки човек, у всяко кътче, у всяка ситуация. Винаги търся красивото...и мога да се радвам на малките неща. От сърце!
Хората харесват у мен усмивката ми. Като характер знам 2 персонажа, които ужасно обичат наивността ми и, че вярвам у всяка тяхна лъжа...и аз дори не знам защо го правя..подозирам ги, но пак вярвам. Освен това, отново тия 2мата, харесват у мен, че съм адски искрена. Когато общувам с тях се получава много комична, погледнато отстрани, ситуация. Те ме лъжат, аз им вярвам и когато дойде моя ред да говоря съм по-искрена отвсякога. Знам го, но не мога да го променя.
tiq det pluvat v kanala![]()
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
еми..няма да пиша...да не зву4и като саохвалство не съм аз тази която ще съди себе си!
Жаждата за пари !
otkrita sam,svrahto4na,nikoga ne laja ako luja e za malki ne6ta i sled minuta si priznavam 4e sam izlagala,tva e![]()