- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета помагайте,момчета и вие ако можете
Преди 1г се запознах с едно момиче и тя ме харесваше... естествено тръгнахме
... но след месец се разделихме (няма да казвам причините,защото са много глупави)
.Аз през цялото време си я харесвах и мислех за нея!Като се видим и сме на Здр.Пишехме си рядко.След близо 1г тя ми писа.Писахме си няколко пъти.Разбрахме се да излезнем и аз се съгласих ... отидохме на кафе.Тя продължи от време на време да ми пише и излизахме още няколко пъти на кафе.Чувствата ми към нея ставаха все по - силни и по - силни.Направих 3 клипа , в който разкрих чувствата си към нея.Тя сподели, че много са и харесали и нямало как да не ми обърне внимание.Изленахме и тя каза, че иска да си помисли и й трябва време.Каза,че все още ме харесва и от както излизаме ме харесва все повече.Дадох й това време ... за 2 седмици аз се чудих как да я накарам да ми отговори,за това й подготвих изненада. Няколко момчета я поразкараха и всяко от тях и даде писмо,в което пишеше колко много я Обичам.Накрая дойде при мен в едно заведения и първия й въпрос беше "Какъв е този филм, в който ме вкара?!" .Аз реших да продължа по план и й подарих едно сърце и едно писмо ... Тя прочете писмото, взе сърцето ... и мълчеше.А аз само чаках да ми отговори дали иска да е с мен или не ...Тя каза "Не мога да ти отговоря... казах ти и предния път, че искам да си помисля!" и така и остана , все още нямам отговор , а това ме разкъсва!Не ме мислете за ГЕЙ ... просто тя ми показа, че и момчетата имат чувства,който са наранени от момичетата (не само момичетата да нараняват) ...
Искам да ви помоля за съвет,какво да правя?Нямам си и на идея как да я накарам да ми каже дали иска да е с мен или не ... мерси на всички момичета
и на момчетата
![]()
You are my baby love my baby love
you make the sun come up
ohh girl ... you're my every everything that i could ever dream of
You are my baby love my baby love
you make the sun come up ... ohh girl ...
ami da ti kaja 4esno spored men ne6to te motae nz kakvo tolkova p1k da ima da mu misli 6tom tq te e pot1rsila sled edna godina bi trqbvalo ve4e da e re6ila 4e iska da e s teb .... nz . oba4e kato slu6am kakvi iznenadi i pravi6 ako ne stane ni6to i ne ste zaedno po neina vina da i kaje6 ot men 4e qvno te gubiaide uspeh vse pak
Ne i pishi, ne i se obajdai, ne q tyrsi, ne q zalivai s podaryci. Ostavi q da podisha - sama shte doide pri teb. Za da te potyrsi ima neshto, no ne i se vla4i v krakata, imai dostoinstvo!
typ gay hah nqq e
em az ne vijdam ni6to lo6o da si napravil
vse pak ne e lo6o da pokaje6 na jenskata 4e ne si dadenost
moje da pomogne