.

Виж резултатите на анкетата: Za ili protiv smyrtnoto nakazanie

Гласували
63. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • da

35 55,56%
  • ne

28 44,44%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Аз съм ЗА.

Против съм и ще кажа защо.Според мен, много по-тежко е да прекараш целия си живот зад решетките, отколкото да умреш.Отнемането на човешки живот е лошо нещо, независимо какво е направил дадения човек и защо го е направил.Не мисля, че най-правилния начин е да го гръмнеш и готово.

Aз съм против. Нек му лепнат доживотни и да си гние в затвора цял живот за това, което е направил! Защо да го убиват и да му правят удоволствието да му съкратят мизерния живот? По-лошо наказание от това да ти отнемат свободата за мен няма...
    Клик ми (:

Аз съм за защото присъдата до живот е същото,но по трудно се издържа на такова нещо да стоиш в затвор до края на живота си

Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Твърдо "Против"! Не подкрепям отнемането на чужд живот по какъвто и да било начин и евентуалното му законово оправдание би било безумие...
    И не забравяйте, че живеем във XXIв.! Вече никой не реже езика на лъжеца, ръката на крадеца...
    И аз не подкрепям отнемането на чужд човешки живот,НО след като този"човешки живот" е отнел друг,съм "ЗА"!Ако всички сме на този принцип,то тогава света 6те се изтрепе до дупка,както са подхванали...законите ни са твърде "хлабави"ето за тва сме на тоя хал!Един друг пример-за6то,когато двама зрели,емоционално и финансово подготвени хора решат да си осиновят дете,"законът" ги кара да минат през хиляди,милони излишни глупости и работата да се протака около година,а в съ6тото време тия деца умират от глад

такъв изрод, който си е позволил да отнеме нечий живот, не заслужава да живее . Смъртта е поне вид вендета, да го кажем за близките на загиналия.

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Еми не не мисля, защото някои хора извършват такива неща, че заслужават точно смъртно наказание.. Примерно ако някой сериен убиец няколко души, не мислиш ли че трябва и неговия живот да се отнеме за сметка на тези на хора. Вярно е че това няма да ги върне, но отчасти има някава справедливост.

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    protiv

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Аз съм напълно ЗА. Може би сте чували за известния убиец Тед Бънди?!Официално се смята, че той е убил 36 жени, а неофициално числото се качва до 100. Нима казвате, че такива изверги не заслужават смъртна присъда? Според мен заслужават...лично мнение, но както се казва око за око, зъб за зъб.

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от glezan4e
    kategori4no "ZA"...nikoi nqma pravo da otnema 4ove6ki jivot.... i ako nqkoi si go pozvoli trqbva da zaplati sys svoq sobstven....
    И аз съм твърдо ЗА! Съгласна съм със глезанчето.
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    за

Град
    Sofia
    Ми...от една страна да,защото нямаш право да отнемаш живота на който и да било,най-вече на децата,което в днешно време се случва най-често и трябва да си получиш наказанието...но пък от друга страна независимо кфо си направил,единственият човек,който може да те наказва за постъпките ти тфа е Господ и никой друг....

Град
    Испания.
    За.
    We fear no one and the law cannot do anything to stop us.

Против съм. Доживотен затвор е много по-тежко наказание от смъртта. Смъртното наказание е бързо, докато в затвора престъпникът ще мисли до края на живота си какво е сторил. Според мен доживотният затвор е по-тежкото наказание.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Цитирай Първоначално написано от nekfo_sladko_bebe
    Цитирай Първоначално написано от glezan4e
    kategori4no "ZA"...nikoi nqma pravo da otnema 4ove6ki jivot.... i ako nqkoi si go pozvoli trqbva da zaplati sys svoq sobstven....
    И аз съм твърдо ЗА! Съгласна съм със глезанчето.
    ami ako e stanalo slu4aino ?
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Гледайте филма "Изкуплението Шоушенк" и може би ще намерите отговора...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си