.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

КАЖЕТЕ ЕФИКАСНА ДИЕТА :((((

Здравейте на всички
    Искам да ви попитам ,понеже тази година имам бал и искам да отслабна ефикасно и искам да почна диета от сега.Предстои ми и операция и до колкото четох от глюкозата се дебелее за това моля ви кажете ми ЕФИКАСНА ДИЕТА ЗА ОТСЛАБВАНЕ ... =D>

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Спри газирано, сладко, намали мазното и тестеното, пий повече вода и ще се изненадаш от резултатите.. ако и спортуваш още по-добре
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

ще ти кажа след малко, нещо което действа безотказно :Р
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Град
    In purple sky
    И кво, ти като ядеш на 3 дена 1 път, нормално ли ти идва??

Whisskas тва беше мноу глупав коментар - да сме яли каквото искаме и да не се ограничаваме и се даваш тебе си за пример дето ядеш 2 пъти в седмицата хх

За диета специялно - миналата година си правих една диета - ядеш често, но по много малко - около 7-8 пъти на ден през 1-2 4аса. Храата не трябва да е СОЛЕНА (солта задържа вода) , тестени продукти - не, сладко и шоколади - не, газирано - не (от него се подува корема) и всякакви такива. На кратко се бях ограничила до печена риба (не пържена, а печена и да е без заливки.. просто я оставяш в тавата и тва е без подправки и т.н.), обезсолена (има вкус на стара обувка ) и всякакви сурови плодове и зеленчуци. Метаболизма ми се ускори за по - малко от 2 седмици и свалих до края на месеца 7 килограма: 7кг за 4 седмици.. звучи ми добре. После нашите ме накараха да спра диетата, защото бях 45 кила станала и приличах на кости и кости Сега съм 48 и стои доста добре. Все пак си помисли дали имаш изобщо нужда от диета или си въобразяваш

Po povod vsichki hora ,koito tvurdat,che sporta mu e maikata,az mnogo dobre znam,no neznam dali prochetohte ,che skoro mi predstoi i operaciq ot herniq i dulgo vreme ne moga da se natovarvam za tova iskam prosto da gladyvam ili da qm po malko,a i qm malko no qvno mn mi se lepi...
    blagodarq za mneniqta vi se pak

Цитирай Първоначално написано от jotitu
    Whisskas тва беше мноу глупав коментар - да сме яли каквото искаме и да не се ограничаваме и се даваш тебе си за пример дето ядеш 2 пъти в седмицата хх

За диета специялно - миналата година си правих една диета - ядеш често, но по много малко - около 7-8 пъти на ден през 1-2 4аса. Храата не трябва да е СОЛЕНА (солта задържа вода) , тестени продукти - не, сладко и шоколади - не, газирано - не (от него се подува корема) и всякакви такива. На кратко се бях ограничила до печена риба (не пържена, а печена и да е без заливки.. просто я оставяш в тавата и тва е без подправки и т.н.), обезсолена (има вкус на стара обувка ) и всякакви сурови плодове и зеленчуци. Метаболизма ми се ускори за по - малко от 2 седмици и свалих до края на месеца 7 килограма: 7кг за 4 седмици.. звучи ми добре. После нашите ме накараха да спра диетата, защото бях 45 кила станала и приличах на кости и кости Сега съм 48 и стои доста добре. Все пак си помисли дали имаш изобщо нужда от диета или си въобразяваш
    Blagodarq mnogo za dietata,zvuchi mi dobre ... ami imam nujda pone 3/4 kilca da svalq a i nali bal imam a i ne iskam da pochna da slabeeq ot april mesec za mai basi a ot sega )) mersi mnogoooo ))))

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от tujnata_mimi
    Цитирай Първоначално написано от jotitu

Blagodarq mnogo za dietata,zvuchi mi dobre ... ami imam nujda pone 3/4 kilca da svalq a i nali bal imam a i ne iskam da pochna da slabeeq ot april mesec za mai basi a ot sega )) mersi mnogoooo ))))
    И аз благодаря..ще взема и аз да опитам,не че съм дебела де - тежа 52кг... но съм се вманиачила ддз искам да опитам...
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Супер фен Аватара на kindergarden
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Ям три пъти в седмцата, но съм от щастливите хора,които могат да кажат "Ям каквото пожелая".
    И не се давам като пример за човек,който прави полезни неща,защото не правя абсолйтно нищо полезно за себе си.
    Но пък ям каквото поискам. Това е едно мъничко нещо,което носи мъничко щастие.
    омг три пъти в седмицата...далеч по-добре е да се спре сладкото,газираното,тестен ото и пърженото освен,че се отслабва е и полезно това са много вредни храни

Ям три пъти в седмцата, но съм от щастливите хора,които могат да кажат "Ям каквото пожелая".
    И не се давам като пример за човек,който прави полезни неща,защото не правя абсолйтно нищо полезно за себе си.
    Но пък ям каквото поискам. Това е едно мъничко нещо,което носи мъничко щастие.
    QDESH TRI PUTI V SEDMICATA ???
    ABE TI KAK SI NABAVQSH NEOBHODIMITE VITAMINI,BELTUCI,VUGLEHIDRATI I T.N. ?? TVA VUOBSHTE NE E PRAVILNO I E ADSKI VREDNO ......

Мила, щом ти предстои операция не е много добра идея да се ограничаваш откъм храна. Яж си всичко в умерени количества. Можеш да поограничиш сладкото, тестените и тежките храни, пърженото, газираното задължително. Гледай да си се възстановиш от операцията, здравето е най-важното, с 3 кг + или - все същото. Късмет

Цитирай Първоначално написано от fiama
    Мила, щом ти предстои операция не е много добра идея да се ограничаваш откъм храна. Яж си всичко в умерени количества. Можеш да поограничиш сладкото, тестените и тежките храни, пърженото, газираното задължително. Гледай да си се възстановиш от операцията, здравето е най-важното, с 3 кг + или - все същото. Късмет
    Blagodarq mnogo za dumite prava si ) zdraveto predi vsichko )))

Надявам се да съм помогнала поне малко.
    Пожелавам ти бързо възстановяване след операцията (:
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Цитирай Първоначално написано от 136179
    Надявам се да съм помогнала поне малко.
    Пожелавам ти бързо възстановяване след операцията (:
    e razvura se,vsqka dieta mi e polezzna shtom ste q izprobvali )))

И на мен ми правиха операция преди години, на коляно, не можех да ходя 4-5 месеца... И дооста надебелях през тях--- Но после като започнах да ходя и без спорт и диета си върнах килограмите...
    Така че ако операцията е свързана с обездвижване, не се притеснявай...
    Но все пак не вярвам ако не се залежиш дълго време да надебелееш...

А аз ям през 3-4 дни,защото през толкова време огладнявам.
    Не мога да се тъпча,без да съм гладна... С такъв организъм съм, просто едно хранене ме държи нахранена няколко дни...
    Не ми се карайте,ебати, просто не огладнявам... И ме боли всъщност, доколко е полезно това...
    абе момиче.. хахахах
    Чета ти коментарите и ти се смея. Да ти кажа ли менюто ми? Вчера изядох 2 дюнера, оня ден един бургер, днеска 3 филии и да не говориме колко пъти ям между храненията... Това е отделен въпрос. Сичко си е до това да си тренираш метаболизма и ще можеш да си ядеш каквото искаш.
    Не е нормалко и според мене лъжеш, че ядеш толкова рядко, защото ако ядеше така, просто сега щеше да си в някоя клиника за анорексички или някоя болница заради липса на витамини. Осъзнаваш ли какви глупости говориш, че си позволяваш да ядеш каквото искаш?! Според мене няма такова нещо, шом гладуваш толко много!...
    Луда работа..

мога само да кажа: Глупаво момиче...
    като си дуеш корема на края няма да можеш да поемаш храна, а течностите няма да те спасят, от тях не можеш да си набавиш необходимото

Здравей и от мен.
    Преди време се подложих на следната диета:
    краставици-2-3
    зеле-една бяла зелка, средно голяма
    връзка копър.
    Стържеш или решеш(в зависимист как обичаш) всичко в една голяма купа, слагаш вместо оцет лимон, сол- много малко и малко зехтин. за 6 дни свалих 4 килограма. Това бяха най-кошмарните 6 дни в живота ми ама се оцелява. Сега открих друг начин. Когато даваш на тялото ти постоянно една и съща храна, колкото и калорична да е не надебеляваш. Защо е така не знам, но действа, и не само при мен... Та сега какво правя?- ям шоколад колкото си пожелая и пия много минерална вода. Шоколада го приемам във всякакъв вид- течен, твърд, вафли и какво ли не, което е с шоколад. Ако не ям шоколад 2 дни и се побърквам. Ако искаш бързи резултати ядеш само течен шоколад и пиеш минерална вода. От време на време хапвам и по един бургер, но не много често. Това за шоколада може да ти се струва смешно, но опитай, нищо не губиш, най-много да спечелиш....някое и кило... Но шоколада е много полезен- стимулира мозъка, усилва имунните защити на отганизма и те прави щастлив...
    Поздрави!

6tom ti predstoi operaciq edna dieta sled operaciqta ne e mn dobra ideq !!!! ako e plasti4na namesa e na pravo absurt moje6 prosto da se ograni4ava6 i da sportuva6(no zavisi kakva e operaciqta )

snow swan
    мога да ти кажа защо се получава така. Когато ядеш само един вид храна тялото си набавя само един вид витамини и когато вече не приемаш други витамини, организмът започва да ги търси от запасите на тялото, затова дори и да се тъпчеш със шоколад , ако не ядеш никаква друга храна дълго време, ще започнеш да отслабваш. :P

всъщност и аз на Уискас много и се чудих в началото,как така яде веднъж на три дни ;D
    ма като си напрегнете малко мозъците ще се сетите,че в сокчетата, газираното и най-вече алкохола има калориики,които и покриват нуждите на организма общо взето...
    Отделно цигарите....отделно наркотиците...
    то аз,че съм ебати примерното / / същество,дет не пуша и не пия последния един месец ям по веднъж на ден.... ( ;
    а по темата...аз съм сваляла 8-9 кила с диета иии не беше осолбено трудно,обаче беше ебати манията...бех си промила мозъка...и разбира се можете да се сетите-върнах си килцата...ся съм станала прасенце пак и пак трябва да свалям...ще видиме как ще да е...

Емиии любовната мъка.

П.С.> Това, ще е велика Коледа и Нова Година.. Апфуу!

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Да особено в газираните дет са 50 ст. 2 литра и дет има 0.1 калория ан 100 мл защото са с подсладители хахахахааа колкото до алкохола не съм чула някой да е надебелял щот е пил верно е калоричен ама тва са т.нар. "празни" калории нито енергия дават нито лепят нещо ..
    а и още да кажа ВИЕ НИКОГА ЛИ не сте чели какво пише на етикета НА течния шоколад ДЕТ НЕ Е ШОКОЛАД А 50 % захар и 30% маргарин??? Какаото е полезно и затова истинският шоколад (не течният) е полезен ама оня в кофичките Е ЧИСТА СМЪРТ (50 % захар и 30% маргарин) а вафлите повечето съм чувала че са с модифицирано нишесте пък и те са над 20% мазнини и много въглехидрати така че нищо чудно че са толкова евтини -> щот са супер некачествени

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ям 4 пъти средно дневно, като закуската ми е или вафла, или шоколад, или кроасан. Обядвам около 12 и 30, около 4 хапвам корнфлейкс с мед и някакъв плод, а вечер си хапвам също. Не ям хляб и не пия алкохол и газирано. Правя гимнастика 30 минути на ден, като натоварвам горната част на бедрата и корема(много се беше разплул). Хапвам каквото ми се яде, даже и дюнер. За 3 сидмици свалих 3 килограма, а не съм се мъчила. Сладкото не мога да огранича, защото съм с ниско кръвно и ако дори 1 ден не ям шоколад, то вечерта ми става зле, вие ми се свят, получавам сърцебиене.

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Уис, при теб амфетите играят голяма роля в поддържането на елегантна и красива фигура, но това девойче трябва да се ограничава, за да смъкне.
    Няма друг начин.

А колкото до момичето, което спомена, че яде шоколад и не дебелее - виж сега, доколкото ми е известно, всеки дебелее от различни неща. Едни от сладкиши, шоколади, сладоледи, други - от мазни храни и т.н.
    При теб е подействало по един начин, но от къде знаеш, че момичето няма да стане 200кг, ако спазва този "режим"? Не смятам, че е много разумно да й даваш подобни съвети.

Аз лично дебелея от всичко... имала съм периоди, в които освен цигарата, друго не съм си слагала в устата. Съответно припадах, не ми идваше редовно.. даже веднъж един месец карах на вода, мляко на БББ (ванилия :P ), кафе и цигари. От това живеех. Ходех всеки ден на фитнес, а през ден на сауна.

Качих обратно килограмите за около 2-3 месеца. Тоест и този режим хич не е оферта.

В момента отново съм на диета, защото балът наближава и май (колкото и да не ми се иска да го кажа) отново гладувам. Ям сутрин едни солети, наливам се с кафе, вода и кола (не чувствам глад по този начин), ям някви противни плодове (толкова мразя здравословна храна! ).

Идеята ми е, че ти трябва сама да си изградиш някакъв режим. Помисли от какво дебелееш, какво ти е вкусно и не чак толкова калорично и въобще как си с времето, защото диети от типа на "За закуска (точно в 8:30...).., обядвайте с еди ква си риба (точно 12:30) и т.н." са немислими.

Всеки организъм е строго индивидуален!

Последен пример - имаше една диета на д-р емилова - пиеш чай и ядеш ябълки в определени часове (това си беше много извратено!), а после - захранване. Е, приятелка смъкна адски много от нея, а аз - нито грам. И язък ми за глада и мъките.

Поувлякох се малко, но се надявам да си ме разбрала и да съм помогнала.
    Айде, успех!
    Собственост на Canis_Dirus

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си