.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от taamara
    Извинявам се, че възобновявам стара тема, обаче в момента имам ечемик на едното око и никой от горе-изброените методи не ми помага, става по-зле. И на лекар ходих - само капки ми предписа, но няма полза.
    Ако знаете нещо ..
    офталмолог!

ако се налга се прави мн малка операция за кютаж на проблемната жлезичка

ечемика се разсейва с магнит

Когато бях малка ми излизаха най-редовно "ечемици" на очите и дори и операциите не даваха резултат.
    Тогава го облъчих с магнит (физиотерапия) 5-10 сеанса, което е съвсем безболезнено, и ми мина за дълги години.
    Сега пак ми се появи, но се надявам да ми мине с бабини лекове, защото нямам физиотерапевт с магнит под ръка.

аз пък имам киста на долния клепач някой да знай повече изформация за това моля ви да каже от два месеца го имам не ме боли само е леко подуто и така си стои
    Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    нека да го потърка с златен пръстен,да вземе на майка й халката те са по-предпочитани за ечемик,също знам че минавало и с урина,като ходи по малка нужда нека да си намокри малко пръста и да го намаже

Аз много пъти съм имала и ми е минавало
    Докторката ми каза , че се получава от отслабване на имунната система, от липса на витамини, недостатъчно сън.
    Аз си слагах на окото сварено яйце и картоф и ми помогна. Чувала съм че ако някой близък те наплюе и минавало нз дали е ефикасно

Град
    Под слънчевите лъчи...

:

аз като имам ечемик майка ми ми го търка с халката си и то минава

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Айде сега, пия ОК с години и нямам ечемик и не съм имала.....сестра ми дето не пие има доста често........маха й се като го натърка със златен пръстен!
    е пък това от теб не очаквах:
    ИМА генетична предисозиция, ако я свържеш с фертилният статус ще ти стане яснно какво провокира латентната инфекция.

а що се касае за "златния пръстен" - забрави! среброто има ологодинамични свойства, просто подмени пръстена с метал със сходен ЦВЯТ. ефекта ще е същият.

в резюме: вероятно имаш/ще имаш проблеми с яйчници, сестра ти с имунитетет. ще умре много преди теб , вероятно от някакъв "рак".

Ох аз пих витамини и не ми минава. Сигурно ще отивам на доктор, че не ми останаха идеи.

i na mene na sestra mi sa i izlezna :[

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Цитирай Първоначално написано от ateto
    Маха се и чрез лекърска намеса С 1 дооооста дълга игла
    евала за подписа

Маже се със Сулфацедамид (капки за очи) - поне, като по -малка имах страшно много ечемици и ме мажеха с това Получава се възпаление на очите, при мен поне беше от алергия към мръсния въздух

Цитирай Първоначално написано от TeenHelper
    Маже се със Сулфацедамид (капки за очи) - поне, като по -малка имах страшно много ечемици и ме мажеха с това Получава се възпаление на очите, при мен поне беше от алергия към мръсния въздух
    Има доста лекарства, които вършат тая работа. Най-добре лекаря да предпише нещо. Аз си слагам капки и някво гелче.

Град
    -От НякЪдЕ-
    И аз имах преди време и ходих на д-р и той ми предписа една пастичка - Fucithalmic и ми мина доста бързо ... сега ми се появи отново и веднага го намазах с тази паста и май започна да спада
    Опитай се да бъдеш този,който наистина си;Много трудности,за да станеш силен;Малко тъга, за да станеш човек;Много надежда, за да станеш щастлив!!!

Град
    София
    хора, ечемика излиза когато човек не се храни редовно, а понякога и от инфекции. не знам точно как се лекува но търкането със златен пръстен и компресите помагат, въпреки че на една приятелка й излезна преди около месец-два и още си седи.

Аз знам,че трябва да се правят топли компреси
    I walk through the valley of the shadow of death
    I’m not scared cause You’re holding my breath
    I only fear that I don’t have enough time left
    To tell the world that there’s no time left

Град
    в света на приключенията ..
    извинявайте
    може ли да ми обясните накратко какво представлява ечемик на окото
    просто в момента нямам време да се поровя в нета...
    мерси предварително : )

Ечемик на окото .. това е възпаление .. пълно е с гной .. има формата на ечемик .. и се появява примерно при нередовно хранене и други неща разбира се .. неприятно е,но не е болка за умиране

Град
    благодаря стана ми ясно
    а боли ли?

Да

Град
    gumS
    мерси много че ми обясни
    сега ще прочета повече по въпроса

няма проблем...пак заповядай

от моя личен опит: първоначално трябва да се правят компреси от лайка или гореща вода 4-5 пъти на ден за да може да избие. никакъв грим (отнася се за нас девойките). компресите трябва винаги да са топли и да се седи по 10ина минути с тях.
    ако не стане нищо вече трябва да се отиде на лекар за да ви предпише някакви капки, защото тези които са за тази цел са с рецепта. ако можете да си вземете капки без рецепта ето някои които вършат работа: Sulfacetamid - 10ml; Okasin - 0,3%, 5ml или Fucithalmic - 10mg.

преди няколко години получих е2 ечемика на същото око сега съм подщи без мигли на едното око долния клепач нещата се оправят като отидеш на лекар там трябва да ти предпишат нещо. Бях се мазала със едно малко бяло кремче направо върху ечемика се прилагаше и за 2-3 дни най много се пукваше ама то не се усещаше Болеше си доста и ти пречи да гледаш затва трябва да действаш ! :Р Успех!

златни пръстени..... дрън та пляс .... аз имах ечемик мина ми и след време ми излезе друг .... ходих на лекар още на същия ден ... слагах няква маз за очи... някви капки 10 лв ... и кво нищо ... ечемика спадна но остана топче ... 2 пъти ходих до докторката .. тя ми вика ... ше трябва да чакаш да мине ... лол и кво вече 4-5 месеца не е спаднало ... казаха ми бирена мая и нея пих .... се тая, не спада и не спада .... но това е топчето ... а от лекарствата ечемика мина веднага ....
    Take the evil out the people, they'll be acting right,
    cause both black and white is smokin crack tonight,
    and the only time we chill is when we kill each other,
    it takes skill to be real, time to heal each other ...
    -2Pac-

Ами да ходи на лекар ! Е значи какви сте такива хора да знаете ,че имате проблем и да питате във форум ...... Лекува се с лекарства, а тъй като много лекарства искат рецепта пак сигурно ще се наложи да отиде тъй, че не виждам друг изход .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си