- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Камъче на зъба
една приятелка има камъче, мн е сладко, на нея са и го залепили
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
аз имам камъче .. и процедурата изобщо не е болезнена .. и не ти вреди по никакъв начин след това ...не ти и пилят зъба .. лепят го с лепило .. супер яко е .. мен мноу си ме радва.. цената на моето беше 56 лв .. ама то си зависи и от камъчето .. имаше най-разли4ни .. и от 20 .. имаше .. ако не ти се дават много пари)) ..
i .. vse pak .. bih obichala za otmyshtenie .. !
Благодаря за отговорите!Наистина бяха доста изчерпателни!![]()
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
principno e specialno za6toto ne moje6 da si sloji6 kama4e ot 0.60 st i da ti stoi dalgo vreme!Първоначално написано от Alex_f
една позната има камъче и е много сладколеко са издълбали зъбчето и са го лепнали!но е много сладурско!
![]()
супер гадно е баси,като видя няква шматка с такова и ми се драифа
Лелей като чета темата се зарибявам... Суперско е. Не сум виждала на живо ! Мисля да ида при зъболекаря да го питам и да си направя![]()
![]()
pylna prostotiq e spored men, ama ako ne ti pilqt zyba ne e tolkova lo6o,no ako ste syglasni daje i zyba da vi izdylbaqt samo i samo ne6to v ustata vi da ne e v red i da izglejda kato karies prosto vi priznavam...
pyk i 50lv za takova ne6to.. pf, teq 50lv ako gi izhar4ite za fitnes 6te izglejdate dale4 po-dobre otkolkoto s nqkvo sme6no kamy4e. na nqkoi moje i da im otiva,no az kato vidqh vednyj i...![]()
e da ama az sam vijdala variant v koito zabite ne sa ot nai-belite i s toq kamak stoi napravo kato strstoubiec mn gnusno sq nz pri vas kak e sig ste s beli zabki![]()
![]()
![]()
Моите са си белички!Първоначално написано от peteto89
Така че мисля,че ще ми стой добре!
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
една моя съученичка имаше. слагаше си го в козметичен салон. само се лепи. нейното траеше мисля около месец. готинко стои. в зависимост от тожа какъв е камъкът идва и цената му. тя показваше брошурка от там й бяха дали и имаше и от метал златни, платинени, зодийки и т.н, а нейното си беше такова съвсем обикновено и струваше само 1 левче(Пловдив) аз първия път като ми каза и ази аз бих си направила, но зъбите ми не са подходящи за това
една моя съученичка си беше сложила на козметик .. не се " дълбае" зъбчето а просто се лепи .. струваше й 5 лв![]()
Една приятелка имаше.Сложи и го козметичка струваше 3 лв.Издържа около 1 седмица . Няма нувда от пилене на зъба и стои готино :P
ЗДРАВЕЙТЕ,АЗ ИМАМ ОТ ГОДИНА. ПЪРВО СИ СЛОЖИХ В САЛОН За КРАСОТА ПАДНА СЛЕД ЧАС.ПОСЛЕ СИ СЛОЖИХ ЦИРКОНИЙ ПРИ ЗЪБОЛЕКАР,НО НЯМАШЕ АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ БЛЯСЪК,АМА НИКАКЪВ.СВАЛИХ ГО И ПРИ СЛЕДВАЩ ЗЪБОЛЕКАР СИ СЛОЖИХ СВАРОВСКИ ИМА НЕВЕРОЯТЕН БЛЯСЪК,СТОИ МНОГО НЕЖНО И ЕФЕКТНО.ПОСТОЯННО ТЕ КАРА ДА СЕ УСМИХВАШ.МНОГО Е ГОТИНО.АКО НЯКОЙ СЕ ИНТЕРЕСУВА ПРЕДЛАГАМ ЗА ТАЗИ ЦЕЛ КАМЪЧЕТА СВАРОВСКИ СТАНДАРТЕН РАЗМЕР НА ЦЕНА ОТ 20 ЛВ. БРОЙ. ЗА ВРЪЗКА С МЕН 0886 660 315 ГР.ВАРНА ПОВЕЧЕ ЗА МАНИПУЛАЦИЯТА; БИЖУТО СЕ ЗАЛЕПЯ СЪС НЕЩО КАТО ПЛОМБА ЗА ЗЪБА НЕ СЕ ПИЛИ,НИТО СЕ ДУПЧИ,БЕЗВРЕДНО Е И БЕЗБОЛЕЗНЕНО.МОЖЕ ДА СЕ СВАЛИ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ БЕЗ ТОВА ДА СЕ ОТРАЗИ НА ЗЪБА. ДАНО ДА СЪМ БИЛА ПОЛЕЗНА