- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Расовото смешение.
Лично аз съм твърдо против,за мен смешението със същество от друга раса е все едно да се смешавам с животно,не мога да разбера как може да имате желания към същества които до преди 50 години са били под камшика на бялата раса,ние сме господарска раса и трябва да се гордеем с това а не да се прекланяме на примитивните създания.
много обичам>>негър+китайка/японка...ммм![]()
Nqmam nishto protiv,a dali bih go napravila-ako obicham choveka do sebe si,za men nqma da e ot znachenie dali e bylgarin ili afroamerikanec!
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
az pyk nqmam protiw.... ama ako stawa wapros za deca i podobni....po skoro ne...ama samo za kefa:P oh...nqkoi gotqn mulat da mi padneee
![]()
![]()
ОсВеН чЕ ЗавИждаШ нИщО дРугО нЕ вИжДаМ...НарИчАш Ме КуЧкА,нО аЗ нЕ сЕ оБижДаМ...НенАвИждАм ЗабРанИ - пРи МеН нИщО нЕ вАжИ...КогАтО мЕ гЛедАш Не оТкАчАш Ли КажИ...?!
Хмм... стига да е секси и да се обичаме, не ме интересува от каква раса е.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Ами може да излезне готино индивидче понякога от такова смешение.
Но никога няма да приема туркиня с българин или турчин с българка..мразя турци!!!
Аз лично си държа на нашите български момчета-има егати пичовете![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
хах тука мн расисти... сички мразят турци...а турците имат доста респект към българите..поне тези по средиземноморието.А 1 приятел е живял 1 година в англия и като приятелите му разбрали че е българин зели да го отблъскват и да се отнасят с него като с циганин..като с по низше същество! според мен сички сме равни и няма значение от коя раса е човека важно е какво се крие в него.
За мен расата няма значение, нито народността, нито вярвата. Човек се оценява по това което носи в сърцето и душата си. Докато четях мненията се замислих за тези от вас, които са против. По-лесно ще ми бъда да приема човек от друга раса отколкото някой с подобно мислене. Ще ме прощавате, ама мисля че разумните хора съдят за другите хора по самите тях, а не по външността им.
Създадох те от сънища и думи, от багри, от мечти и от безумие. Единствен ти да бъдеш на Земята, тъй както е единствена Луната.
без да чета цялата тема... погледни МУЛАДКИТЕедни от най-красивите жени на света
Ariena
МнениеПуснато на: Вто Ное 13, 2007 12:18 am Заглавие:
За мен расата няма значение, нито народността, нито вярвата. Човек се оценява по това което носи в сърцето и душата си. Докато четях мненията се замислих за тези от вас, които са против. По-лесно ще ми бъда да приема човек от друга раса отколкото някой с подобно мислене. Ще ме прощавате, ама мисля че разумните хора съдят за другите хора по самите тях, а не по външността им.
+1
не водя полов живот но спред мен не те питат с каква раса искаш да бъдеш!
тъй че бих била и с негър
Познавам една двоика в която момичето е християнка а мъжът мюсюлманин и мога да ви кажа че тва няма никво значение.Всичко е до човекаПървоначално написано от dantro
Мисля, че е ненужно да казвам как убийствената комбинация метъл+псевдоразбирач+нацио налист+патриот е адски смешна. А пък ако става въпрос и за индивид от женски пол... става още по-забавно. Аз съм против ВСЯКАКВА форма на расизъм, било то обикновен расизъм, обратен расизъм, хомофобия или някаква друга дискриминация. Уж живеем в 21 век, а май сме си с акъла на 14-15ти век, а? Всеки, който твърди, че негрите НЕ са хора, че сегашните поколения турци имат нещо общо с делата на тогавашните и че има значение от каква раса и народност е ЛИЧНОСТТА, в която си влюбен/а, да вземе да се хване в ръце и да спре да се излага. РАСОВОТО СМЕШЕНИЕ??? Ега ти израза. Звучи като "хибрид между орел и мишка". И какви са тия глупости, че бялата раса била... ххахаха, толкова е жалко това изказване, толкова старо и прогнило, че не мога да го повторя (а и ме мързи да цитирам тая безсмислица)
А бе хора... ЛИЧНОСТТА И ДУШАТА нямат цвят, ръст, тегло, стил на обличане и народност. И защо е така лесно да плюеш и мразиш като не знаеш? Всички вие, които сте твърдо против "расовото смешение" искате да кажете, че никога не сте общували с негри и монголоиди и че даже само заради расата им даже не бихте им дали шанс? Бихте ги гледали злобно като се разминавате с тях или с отвращение? Не бихте им помогнали, ако са в беда, а можете? Не бихте си позволили да повярвате, че с нищо не сте повече хора от тях? Ето това е отвратителното: да определяш хората по нещо така повърностно като...цвят на кожата например. А не българските момичета да интимничат с турци, негри или каквито решат.
КОгато става въпрос за любов, значение има само личността и характера на един човек. Когато става въпрос за секс: за личен избор. И никой няма право да го съди.
The only truth they can accept is their own.
Защо ми изтрихте последните 2 поста с какво съм обидил другите раси. Явно на някой тук му пречи че говоря с факти и говоря истината.
ЗАТОВА ЛИ НАШИТЕ ДЕДИ ПАЗИХА КРЪВТА СИ ЧИСТА ТОЛКОВА ХИЛЯДОЛЕТИЯ С ЖИВОТА СИ ЗА ДА СЕ ОМЕШАМЕ С ДРУГИТЕ РАСИ? ПОНЕ КЪМ УВАЖЕНИЕ КЪМ ДЕДИТЕ СИ НИЕ ТРЯБВА ДА ПАЗИМ КРЪВТА СИ ЧИСТА!!!КАЖЕТЕ НЕ НА РАСОВОТО СМЕШЕНИЕ !!!ОПАЗЕТЕ КРЪВТА НА ДЕДИТЕ СИ ЧИСТА!!!
убиждаш другите с твойто мнение.!
редактирано-по точка 2 от Правилата на форума ! от by devil_girls_
изтрих ти предното мнинение,защото можеше някой да се засегне от мнението ти!
друг път внимавай какво пишеш.да няма гафове.![]()
a,ние тука не сме в този форум,за да се убиждаме,ce пак....
И се придържай към правилата на Форума!
ето линк,ПРОЧЕТИ ГИ!!!!....
http://www.teenproblem.net/f/pravila.html
Кои ще се засегне за кое точно? да съм казал нещо невярно или лъжа .С какво точно съм обидил другите раси?
"syshtestva " , ti imash mnogo izvrateno mislene ... nqmam dumi ... sichko si e do lichen izbor i nqmam namerenie poveche da te kritikuvam , ti sam si reshavash ... nooo ...Първоначално написано от inflammable007
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
"ОПАЗЕТЕ КРЪВТА НА ДЕДИТЕ СИ ЧИСТА!!!"Първоначално написано от Националист
tova e obidno ... mnogo znaish ti , koq tvoq prapra... baba e turkinq , koi dqdko gryk ... takova neshto kato "chista kyrv" nqma
pyrvo si popregledai rodoslovnoto dyrvo , posle govori za chista kryv
i kakvo protiv smeshenieto na rasi i kulturi , ne moI sichkite ti rodnini da sa ot edna "chista"kryv - togava shte se rodish s mn sbyrkani cherti , genite se izrajdat
tochno smeshenieto rajda krasivo , zdravo pokolenie , bez problemi v pfihikata
.... aman ot izvratenqci , koitos e mislqt za nacionalisti i patrioti , mnogo li ste gordi s zakosteneliq i si nenormalen nachin na mislene i propagandata na protivni vijdaniq za jivota na horata i razvitieto na obshtestvoto ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Не съм против.
Относно поста "Запазете кръвта на дедите си чиста" ще кажа,че това е един наистина много прост човек.Ако обичаш някой,пука ли ти от каква раса е?
Първоначално написано от extreme_
![]()
![]()
![]()
![]()
След 25-30 години когато останем малцинство ще видиш,че и на теб ще ти пука.Първоначално написано от extreme_
o da ostavanka na malcinstvo - i ako mojesh ta izqsnish kak shte stane tova , mnogo e lesno da povtarqsh klishirani izraziПървоначално написано от inflammable007
![]()
Devil_girls_ не ми отговори кое точно е убидно към другите ако ще даваме по точките на правилата виж твойте : 4.Да зачитат и уважават мнението и правата на потребителите.
До другите .Аз си знам родословното дърво. За да те успокоя ще ти кажа чист българин съм.Значи никой не говори за кръвосмешение става въпрос да създават потомство индивиди от една и съща раса.Да такова като 100 % чиста кръв няма .Но има 100 % чиста европеидна кръв .Такава е кръвта на повечето българи .Българите са по несмесени от повечето европейски народи 70 % от българите са от източно средиземноморски тип .Вредата от смесването между расите съм я описал в по горните постове ,но някой от тях бяха изтрите тъй като някой се почуства застрашен от доводите на опонента си в спора. В момента при тази демографска ситуация сме изключително застрашени от изчезване до 20-25 години ,ще сме малцинство в държавата си. Затова не трябва да се смесваме дори и с индивиди от другите европеийски народи .Ако се смесиме с другите раси кръвта ни вече няма да е същата като на наште предци. Дали ще сме българи? - Отговора е не!
Кажи бе пънкар! Аз ли съм прост или ти за какво са се борили нашите деди не е ли за запазване на българското и българщината ,а ние сега сме тръгнали към едно обезродяване наречено глобализация, абсолютно обратното на това за ,което са се борили те.
Мисленето ми било закостеняло .Защо? - Защото за разлика от повечето от вас изпитвам някакво чуство за дълг към предците си и любов към България и българското .Ако това е закостеняло мислене добре предпочитам да ми е такова мисленето !
Аз ще ти обясня как ще стане В момента много млади хора напускат българия наблюдава се застаряване на българскато население - това ще рече че повечето българи са минали възраста в която могат да създават деца Противоположна на това е демографската картина при циганите които имат по много деца и при тях по голямата част от населението е във детска или детеродна възраст .Освен всичко друго ЕС е решил да внася 10 милиона негри и азиатци в цяла Европа ,което допълнително ще отежи положението ни.o da ostavanka na malcinstvo - i ako mojesh ta izqsnish kak shte stane tova , mnogo e lesno da povtarqsh klishirani izrazi Exclamation
А между другото поста на пънка съдържаше истински убида към мен ,но не беше изтрит или тя не се брои щом той е в за расовото смешение.
ДА,наистина ,е че (pомите) раждат по над 5 деца,но с убиване, насилие ,дискриминация..........и.....т.... .....н.........
до никъде няма да се стигне,напротив така ромите още повече ни намразват и се озлобяват към нас,и за това все по-често стават побоища убийства,и......т........н.........
трябва да го проумеете,че с дикриминация до никъде няма да стигнеме!
модерирано от devil_girls_
мулатките са готини
бих опънал някоя, ако изпадне
ЗАТОВА ЛИ НАШИТЕ ДЕДИ ПАЗИХА КРЪВТА СИ ЧИСТА ТОЛКОВА ХИЛЯДОЛЕТИЯ С ЦЕНАТА НА ЖИВОТА СИ ЗА ДА СЕ ОМЕШАМЕ С ДРУГИТЕ РАСИ? ПОНЕ КЪМ УВАЖЕНИЕ КЪМ ДЕДИТЕ СИ НИЕ ТРЯБВА ДА ПАЗИМ КРЪВТА СИ ЧИСТА!!!КАЖЕТЕ НЕ НА РАСОВОТО СМЕШЕНИЕ !!!ОПАЗЕТЕ КРЪВТА НА ДЕДИТЕ СИ ЧИСТА!!!
вече прекаляваш с T.3.от Правилата на форума!
devil_girls_