- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Digital Art
В последно време се заплвам все повече по Digital Arts, в частност Photo Manipulations.
Ако младши и старши запалени, да драснат по нещо свое![]()
Silence! I kill you!
Ей тва е супер, много ми харесва. Продължавай все така.
We all have problems, mine are just more important than yours.
Ей тва е супер, много ми харесва. Продължавай все така.![]()
We all have problems, mine are just more important than yours.
А аз искам чужди. Хайде сигурен съм че има млади фотошоп или други таланти, аз се занимавам от.. 1-2 месеца.![]()
Дааааайте!![]()
Silence! I kill you!
аз кооолко се мъчих с този фотошоп, но след дълги и безрезултатни опити реших, че просто не ми се удава...![]()
Собственост на Canis_Dirus
^аз да го инсталирам не мога, ти ми говориш да работя..![]()
Много е хубаво!! Продължавай и чакаме за още.![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Аз чакам някой по занимаващ се да ме светне за хубави ebooks нещо, а-у![]()
Silence! I kill you!
photshop-bg.com и яко търсене за книжки.
като си тръгнал с фотоманипулации си свали от замунда 5 dvd-та Photoshop Top Secret
Еми така като е тръгнало, манипулации ще е, че са по земни. По късно може и диджитал пейнтинг).
Мерси за торентите, ще ги дръпна \/
Silence! I kill you!
http://www.digimods.co.uk/tutorials/tutorials.htm ->Тук им за коли уроци.Как да се слага тунинг чрез Фотошоп.Иначе евалата за картинката и аз го ръчкам от време на време тоя Шоп.![]()
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
тоя тунинг си е чиста фото манипулацияПървоначално написано от AnTiBuLLsHiTs
Фотошоп далеч не е единствената или най-добрата програма.
![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
тва в подписа ти е правено с photoshop ; )
преди няколко дена получи Daily Daviation : )
Paint Shop Pro - подобно на photoshop
Corel Painter - само за digital painting
Illustrator - за напреднали
3d Studio Max, Cinema 3d, Maya - за 3д лудаците
GIMP - Линукс графичен редактор (не е като PS)
Flash - векторини ( и не само ) aнимацийки.
Та аз ползвам PS вече 5 години и друго не ми е предоставило същите възможности. Може би за рисуване само Painter, но е на corel и shortcuts и интерефейса като цяло са доста по-различни. Не си намерих читава книга за него и за това и не почнах да се занимавам. (никога не е късно) ; )
със здраве
Това в подписа ми не е мое, а само малко съм променил цветовете. Ако забелязваш има и подпис![]()
Аз използвам главно Джимп, защото е доста мощно, стига да си малко по-на вътре в нещата, защото там не е само с бутончета. Преди ползвах Пейнт шоп, но вече не, а Фотошоп... така и не го обикнах![]()
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
Ами.. въпрос на предпочитание, то е ясно че ФШ далеч не е единствената програма за рисуване / обработка и пр.
За корел пейнтър съм чувал, че го харесват, ама аз името си не мога да напиша камо ли да тръгна да се уча да рисувам
А относно най-добрата.. тук вече сигурно е въпрос на вкус. Но според мен истинския "художник" би използвал повече от една.![]()
Silence! I kill you!
Ам аз лично ползвам Microsoft Digital Image suite10 за обработка и съм доволна...Сякаш е за начинаещи , но след като нямам база за сравнение...Понякога се захващам с програмката , ей така , за удоволствие , и ако се комбинират функциите й могат да се получат много добри неща.И все пак мисля , че не е сред най-добрите.
Колкото до Corel-и аз съм чувала положителни отзиви.И между другото , ако все пак решиш да го пробваш , ето- http://zamunda.net/browse.php?search...t=0&incldead=1
Нямам намерение за сега, ФШ е космосНе ми трябва още един
![]()
Silence! I kill you!
Я са да ви питам, правите ли разлика между Corel Draw, Corel Painter и Corel Paint Shop Pro???
Естествено, че да.
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
Не си личи
А.. Alias Sketchbook e много яка програма. определено за скици е супер удобна.. и е смао 17mb![]()
И от кое точно не си пролича, мр ай ноу еври тинг?Първоначално написано от WILD__BOY
![]()
Silence! I kill you!
Ох... не си личало. Виж, пич, занимавам се с това от доста време, а вече и пари получавам за работата си... тенкс, ама се прави на отворко другаде.![]()
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,