- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- имаш ли бретон
Като съм била на 3 за последно съм имала плътен и равен, а сега имам на една страна-от около 5-6 месеца де
имам
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Моят лявотоПървоначално написано от Whisskas
, но ако не го изправя все едно нямам. Слива се с косата ми.
От 3-4 години вече да..така си се харесвам повече.
От едната страна е малък,а от другата става по-голям
и спокойно може да ми закрие едното око..но
като го намажа с нещо се оправя..харесвам си го много..
без него имам чувството,че имам само глава,някак особено![]()
Walk go home boy...
Беше бретон миналата година...Сега е стигнал до брадичката ми вече. Адски много грижи ми изискваше...
имам (такъв настрани)![]()
Имах до скоро, да, ама бързо ми расте косата а мен и две три седмици след като го подстрижа го правя настрани пак
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
Нямам.
имам
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
ИмаМ таКъв дЕт0 е нАсТранИ :}
Ima Li v mEnuTo vI v0dkA s uTeHa dv0iNa mi dAiTe zA nEg0vA sMeTkA vSi4k0 iZhAr4iH n0 zNaeX cEnAtA nE bE6e bEzPlaTnA d0ri i tYgAtA.nApoLovIna sEgA sYm pIqNa v0dKaTa sVyr6i uTehA-NqMa..Pp
За сега нямам, но мисля да си правя скоро време, защото ако скоро не си направя пак ще си променя мнениетоМиналата седмица исках плътен бретон, сега искам на една страна. Иначе до 4-ти клас винаги съм била с бретон и къса коса (най-много до раменете
), защото майка ми не ми даваше да имам дълга коса. След това се записах на балет и ми трябваше дълга коса, за прическите. Сега се отказах и пак съм с дългакоса. Наскоро бях с бретон на една страна. Та мисля другата седмица да ходя да се подстригвам
Малко се отплеснах ...
![]()
а имаш ли бритон там а ?Първоначално написано от 182+44_4adel
![]()
п.п. ако имаш - евалааа, модерен си![]()
![]()
az imam britonche :P
И аз си имам бритонче от 2 месеца ... на една страна ми е![]()
Имам ... но кой го интересува моя бретон ...![]()
мм да и аз имам на една страна и от време на време го правя напред тежук тавъв ама е по-трудно така да се направи :0 настрани си е наи-лесничко) пъък иначе от половин година съм така
![]()