- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- имаш ли бретон
И аз имам асиметричен и мн ме кефи![]()
![]()
Предварително се извинявам за невежеството си но някой може ли да ми даде снимка,на която бритона за е НАСТРАНИ
П о темата-Нямам бритон,но обмислям варинта в скоро време,да си направя.Моля погледнете снимката и ми кажете дали би ми отивало
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/97/24169_955.JPG
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
xaxxa ne sam s beton ..... ne 4e ne me kefi a popristata pri4ina 4e mislq 4e nqma da mi utiva.. pak i veche moje da se kaje 4e e demode.. pak ako oshte ne e stanalo shte stane![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
ами имам бритон само че не е прав а асиметричен и си ме кефи така
Ами нищо не губиш, ако опиташ.Първоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
Първоначално написано от malka_sladuranka
Ем отстрани погледното не губя нищо,но аз съм доста претенциозна към косата си и затова много фризьори ме намразиха сигурно.Демек, ако не се харесам с бритон,направо истерии правя.
![]()
В такъв случай Цвети нека не рискуваме живота на неколцина фризьориПък и кво толкова,ако не се харесаш,така или иначе ще ти израсте косата и няма да има и помен от него.
Абе тука всички казвате откога имате бретон,все едно тва е адски модерно ... аз бретон имам от както се помня,само една година реших че не искам берон и го оставих да порастне,после пък реших,че не ми ходи без бретон ... и така ...![]()
imala s1m i prav i kriv i vsqkak1v .no za moe sajelenie to vze 4e stana moderno i se ga se 4udq na kade da go zalija 4e da ne e v modata.![]()
viktoriya_sn-Еее едни искат да са фешъни,други пък на пук на модата са готови да си затрият бритона.
Разни хора,разни идеали...![]()
![]()
Не, благодаря. Нямам, а и не мисля да имам. Първо не ми отива и второ - свързвам го с емовцитеИ не се кефя като цяло
![]()
Робинята на Quench
аз пък имам![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
имам на една срана етажиран не ми харесват супер дебелите бритони подстригани на черта
Първоначално написано от summer flower
![]()
пф .. аз съм плешива .. нещ0 против?
i .. vse pak .. bih obichala za otmyshtenie .. !
oh blaze ti!Първоначално написано от paula papi
нямам и не бих си направила щото в момента 80 процента ходят точно така
SMILE FOR ME NOW
Бях със страничен, в момента съм с прав.![]()
broite i men
знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е
нямам бретонче,постигана съм на черна късо това сега е много модерноно скоро ще си направя страшно много ми харесва
![]()
Няам..преди бях с къса коса, сега събирам за раста.![]()
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
Да, имам.![]()
да и?![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.