- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- имаш ли бретон
Ами имам бретон от ляво на дясно и е за подстригване.Близо 2 години съм с бретон и така се харесвам повече,защото преди се правех на път и приличах на.....![]()
Да имам,прав,плътен![]()
Суетата.Моят любим грях.
Имам нещо такова-правя някакви опити да го пусна ноо много ме дразни ии усещам как ще го острижа
нямам ама мисля да си го скъся малко![]()
Нямам. Пускам го от три години и много се радвам, че вече бретона и косата ми са на еднаква дължина!
Имам да... такъв настрани :P попринцип трябва да е в права линия ама му се дразня и го слагам в страни
..BEEP..BEEP..
Love Pon and Zi ^^
Имам.![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Имам..филиран и настрани![]()
имам бретон от малка от както се помня,обаче тая пролет 2008 бях решила малко да сменя и отидох на фризьор и ми стана на страни подстриган както беше модерно,но лятото почна да ме дразни и вече не ми харесваше и пак си го направих прав бретон къвто си ми е бил и преди и сега така мн се харесвам![]()
![]()
Абе хора къф е тоя въпрос "имате ли бретон" .. всеки човек има.Въпросът би трябвало да е "Имате ли бретон на черта потстриган или настрани" ... hauuahayxhhx и половината писали "Еми аз нямам"
.
По темата:Имам много ясно.Обаче е дълъг почти колкото и останалата ми коса.Тоест на черта не,нямам.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Ъъм имам, но е колкото косата ми дълъг горе долу..![]()
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
имам и страшно много си го обичам![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
да, аз имам прав бретонкакво значение има
![]()
![]()
DoN't LeT tHeM sAy YoU aInT bEaUtIfUl, ThEy CaN aLL gEt FUCKED, jUsT sTaY tRuE t0 y0u...~!!!
имам настрани![]()
![]()
az imamm
Нямам.