- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- имаш ли бретон
Може да се каже
"Вие ми се смеете, защото съм различен, аз ви се смея, защото всички сте еднакви!"
имам, крив![]()
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
имам от 3-4 години, първо беше крив после прав, сега скоро го направих крив пак, обаче беше страхотен, после пак прав и сега съм решила да си го пусна, сега е до носа ми![]()
... Как да му кажа, че го искам ...
Имах преди години,но ми писна от него и го оставих да порастне колкото косата ми,а и не се харесвам с бретон![]()
Който се смее последен - най-бавно загрява!
Само, че вече порастна и не прилича на нищо.. скоро трябва да отида на фризьор или може и да го изчакам да порасте още повече, за да нямам .. ама май ще си го запазя.Първоначално написано от magity
![]()
Имах и ми отиваше,но го пуснах да расте,защото изисква много занимавка.
[i][b]When it
имамДоста често го прибирам назад с диадема ама като ми излезе пъпка съм с бретонче
![]()
да страничен![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Вече да, ама е настраниОще не мога да си свикна
![]()
nicolepcd
НЕ ...![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Имам да от мноого време..сиг от 2 год.Само че първо имах прав,после настрани до преди 1 месец пак беше прав и сега е малко извънземен...Така се получи щото казах на фризьорката да ми напраи крив бритон,като тогава бях със прав и тя ми го напраи мн смотан късо и ставаше на едната страна по-дълго добре ама от др страна на късото още едно дълго и въобще беше мн страннен и аз допълних катртинката като отрязах дългото и така все още го чакам да израсте
![]()
преди около един месец си направих бретон за което страшно мноого съжалявам изглежда ужасно преди бях супер но ще трябва да почакам около година![]()
imam,ama po4ti porasna..
http://prikachi.com/images.php?users/aymar/10x.jpg![]()
Александър (h)
Стига тая толерантност.
България над всичко!
И да и не.
Имам,и не е страничен,както е на мода напоследък,а е прав.Харесвам си го,той е моята гордост!![]()
Момче сам и имамно не ми е пред очите а отстрани
![]()
да,стига ми до брадичката![]()
имам ама го пускам да расте вече, щото ми омръзна
Косата ми порасна и бретона с нея![]()
da
p.s. tupa tema..
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33