.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    az si izbrah istoriq nai-malka e kato obem i si me kefi :P

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от peteto89
    az si izbrah istoriq nai-malka e kato obem i si me kefi :P

Аве на мен ми се струва мнооого като обем, а и не се припокрива с кандидат студентския по история!

Иначе аз смятам или математика или немски, ако мога, тъй като не го уча в училище
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Не можеш да държиш немски, щом не го учиш. От моя клас така момичета искаха английски, но на тях втори чужд им е испански и им отговориха от дирекцията, че нямат право.

Иначе и аз се колебая м/у математика и немски, но най-вероятно ще е математика.

Амиии ... ако трябваше да държа матура, бих избрала да е по история, нищо че ще кандидадствам с нея Понеже матурата е много лека по история и супер й се кефя и със сигурност ще изкарам добра оценка. Не бих се кахърила да уча по предмет специално, по който да държа матура
    Memento moriendum esse!

Немски...пфф,навъдиха ми се 3 изпита по немски тая година бе! DSD, матура,кандидат-студентски...
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

английски
    SMILE FOR ME NOW

Град
    Pays de la Loire
    Цитирай Първоначално написано от JuS7^YourS
    английски
    О, значи и ти си `ВъВ КлубЪ`

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си